![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim
Böyle hakemler olduğu sürece türk futbolu bir yere varamaz yazıktır günahtır az kalsın maçı elimizden alacaktı gol atmaları için elinden geleni yaptı ALLAH sorsun bu ve bunun gibi hakemlerden.
|
[QUOTE=infial§;808958]Atıf chahechouhe,nam-ı diyar atıf Yılmaz,yılmayıp topu 50 metre sürdü ve golü attı.[/QUOTE]
[B]pierosunu izledik 84 metre[/B]:D |
Sen cok yasa Sivassporum
|
Borjan'ı kesmeyin Korcan gelsede bu adamla devam edelim Vaslui macerası çok çok katı sağlamış daha 24 yaşında ve 4 yıllık imza atmıştı. İlk geldiğinden beri bu adama kanım kaynadı nedense demek ki varmış savunmamın nedeni inşallah böyle devam edersin şu ters hareketlerinide terk etse daha iyi olacak takım olarak iyiydik ama Erhan Güven Uğurun tüm açıklarını kapatım iki kişilik oynadı ve gol yemememiz çok ama çok iyiydi galip gelmek güzel oldu deplasmanda haftaya performans olarak kötü olan Bursa'yı evimizde devirip galibiyet serisi yakalarsan süper olur.
|
Maçta göze çarpanlar : aatif,cerny,borjan,erhan iyilerdi.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : çok sönük bir maç oldu ama hakeden kazandı.kesinlikle galibiyeti sivassporum haketti. Maçın en iyisi kimdi : aatif Maçın en kötüsü kimdi : mete kalkavan Taraftarımız nasıldı : istanbulun ortasında bedava maça gitmeyen taraftarımızmı 2-3 kişi vardı biride trabzonluydu. Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : demiyim demiyim diyorum ama hakem maçı iyi yönetemedi.herşeye sarı kart verdi her pozisyonda bjk faul çaldı bazen sövmeye başladım özellikle fernandese veridği faullere kaç tane frikik attılar.özellikle hakem değişmesi aleyhimize oldu 2.attığımız gol ofsayt diye kesildi kesinlikle ofsayt dğeildi üstleik aatif sarı sarı kart gördü.7 dk uzatma zaten herşeyi özetliyor. Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : doğru değişikliklerdi hepside. Maçın Özeti: belki şans golü bulduk kazandık ama maçı kaznamayı beşiktaştan daha çok hakediyorduk.hakeden kazandı bence. |
Borjan bugün gercekten cok iyidi, fakat birde son dakikada yaptigi hatayi düsünün? Ya Almeida o golü atsaydi? Hala bu kadar pozitif düsünürmüydük Borjan hakkinda? Ama yinede hakkini yememek lazim cok güzel kurtarislar yapti insallah devami gelir.
Fakat macin yildizi süphesiz [B]ERHAN GÜVEN[/B]. Insaallah soy ismin gibi bize güven vermeye devam edersin. |
Maçın en iyisi MİLAN BORJAN'dı fakat YILDIZ'ı hiç şüphesiz ERHAN GÜVEN'di.
Maçın ş.refsizi İ.TORAMAN'dı fakat p.ştu ise NECİP'ti. Haysiyetsiz adamlar. . |
BJK - Sivas macin tartismali Pozisyonlar!!!
Markus Merk BJK nin 4.kez penalti bekledigi pozisyonlar yüzde yüz almanca absolut Penalti degil , ayrica BJK nin attigi Gol da ofsayt her sey dogru. [B]Ayrica AATIF 'in Posizyonu yüzde yüz ofsayt degil , ve Hakemin de Aatifa topa vurdugu gerekcesiyle sari kart göstermesi otomatiknen yanlis karar oldu. 4.Hakem belkide ilk kez yardimci Hakem oldu, Hakeme de suc bulamiyorum dedi. [/B] ________________________________ Ben de macin Hakemini beyendim dedim ya iste bu önemli Posizyonlari cogunu dogru caldigi icin dedim yoksa süper mac yönetmedi ama Genc Hakem olmasina ragmen iyi mac diyebiliriz, diger Hakemler mesela Baris Simsek en az 2 Penalti verirdi alakasi bile olmayan Posizyonlara. [B]Sonuc olarak kazandik , önemli olan da buydu , Tesekkürler Sivasspor , Tesekkürler, az da olsa Bayan Taraftarlarimiz , Tesekkürler RIZA Hocamiz ve Mecnun Baskanimiz.[/B] Insallah Bursaspro maciyla cikisimizi sürdürürüz ve Bursaspor'a karsi evimizde Galib geliriz. |
Takım olarak iyiydik. BJK çok kötüydü, bunu da unutmamak gerek !
Çok sivrilen veya çok sırıtan hiçbir oyuncumuz yoktu, takım olmanın getirdiği artılardır bunlar ! Cerny ile Erman'ın ters kanatlarda oynamaları yararlı olmadı. Erhan iyiydi. Borjan, Navratil ve Ziya da ona eşlik etti. Borjanın 90+5'de ki yanlış çıkışı az daha bizi galibiyetten ediyordu, dikkatli olması gerekir bu dakikalarda ... Hakem son 20 dk. tamamen aleyhimize çalıştı. Az da olsa maça giden YİĞİDO analarımıza, bacılarımıza binlerce kez teşekkür ederiz, helal olsun onlara ... Bu galibiyet son derece önemliydi. Emeği geçen herkese teşekkürler ! |
Bir ilave ;
0-1 iken attığımız gol kesinlikle ofsayt değildi ! 0-2 olacaktı ki maç farka bile giderdi ... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:42. |