![]() |
Cevap: Kupa'da Kuralar Çekildi
Hafta içi olması kötü oldu ama eğer saat 3-4 gibi olursa maça kesin giderim
|
yine ikiside deplasman ama olsun ikiside geçer hele belediyemiz geçerse büyük bi iş olur dalga dalga geliyoruz sivasımız zaten geçecek en az 5 tane atarız
|
iki takımın da şansı yüksek
4 eylül samsunu deplasmanda yendiyse tavşanlıyı da yenebilir |
Kartalspor veya Pendikspor eşleşmesi maçı izleyebilmem için en çok isteyeceğim eşleşmeler olurdu ama, takımımızın yenebileceği rahat bir eşleşmeyi gerçekleştirmiş olması da önemli. Turu rahat geçeceğimize inanıyorum
|
ıyı oldu sıvası ızlerız istanbulda
|
Bu kaçıncı deplasman geçen sene 2 deplasman bu sene 2 ;4 eylül'ün 3. deplasmanı etti 7 yuh
|
kuralar çekilmeden önce keşke güngören çıksa yakınca giderim maça diyordum. akşam baktım güngören çıkmış . sevindim. ben güngörende oturuyorum. süper oldu süper . iyi kura.
|
Cevap: Kupa kuraları bugün çekiliyor
[QUOTE=Rallim58;811352][B]:D:D:D
4 Eylül Belediyespor'un, Sivaspor hariç bir uygulamasıdır...:D[/B][/QUOTE] divriği demirçelikten az çekmedi ama sivasspor:D:D |
Sivas 4 Eylül Belediyenin rakibi Tavşanlı oynadığı 7 maçta 1 galibiyet 3 beraberlikte ligde 16. sırada yer alırken, Sivassporumuzun Rakibi Güngören Süper Toto 2. lig kırmızı grupta Oynadığı 6 maçta sadace 1 Galibyet 4 beraberlik alarak 10. sırada kendine yer bulmuş.
|
[B]güzek kuralar...bence iki takımımız da turu geçer..tavşanlı eski gücünde değil...güngöreni de istanbuldaki yiğodoların desteğiyle devirir geçeriz..ama artık bundan sonraki turlarda evimizde oynamak istiyoruz ;)[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:25. |