SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Transferlere Güveniyoruz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37535)

Has Sivas`li 04.02.2014 23:06

Cevap: Transferlere Güveniyoruz

[B]Tek umudum Aykut`un zamaninda Cenk Tosun´un yaptigi gibi Süper Lige baslamasi.
Yapacak birsey yok "Umut fakirin ekmegidir" [/B]

''Samed58'' 04.02.2014 23:27

Deplasmanlarda puanlar almamiz.lazim yoksa ilk 5e giremeyiz.

58Sivaslilar 05.02.2014 00:47

Takimin iki üc macna daha bakalim kapesitesi meydana ciksin o zaman sivassporun tahminen nerelerde oldugu meydana cikar:confused:

ihtiyar yiğido 05.02.2014 01:04

Sayın Carlos kuru güvenle bir şey olmuyor, bizde taraftar olarak kupayı alacağız diye güvendik sonuç hüsran,Konyayı yenip 3. lüğümüzü perçinleyeceğiz deye güvendik sonuç ruhsuz bir oyun 3-0 mağlubiyet, iyi transferler yapacağız diye güvendik sonuç hiç bu işler kuru güvenle değil icraatla oluyor.

Külhan 05.02.2014 09:56

Bir aciklamalari görelim su an hic birsey henüz aciklanmamis ama hep elestiri yapiyoruz ya yaptigimiz elestiriler yanlis sa o Zaman da iftira niteligine varan bir durum olusuyor lütfen biraz daha sabir henüz yolun sonu degil kiyamette kopmadi belki yeni gelen oyuncularimiz aranan performansi karsilayac lardir hic biri daha henüz doksan dakika oynamadi

u4sivas58 05.02.2014 10:07

Arkadaş bence murat erdoğan iyi çalışıyordu yöntim para para dedi adam doğru düzgün transfer yapamadık diye utancından istifa etti.:mad:

ADAMSIN MURAT ERDOĞAN

Dua 05.02.2014 10:11

Transferlere Güveniyorum = özetle

Denize düsen yilana sarilir.:confused:

serserilerin_prensi 05.02.2014 10:13

merhaba arkadaşlar..
ben fazla yorum yapan biri degilim genellikle burda yorumları okurum siteyi 2005 yılından bu yana takip eden sivasspor taraftarıyım.taraftarımızda bir panik havası var şu günlerde [U]beklenen[/U] transferler yapılmadı. gönül isterdiki biraz daha yıldızı parlamış oyuncuları getirmek ama olmadı. karamsarlıga kapılmamak lazım.Biz gecen senelerde kısıtlı kadroyla büyük başarılara imza attık. o zaman forvette dünya yıldızlarımı vardı hayır. o zaman ruh vardı acim vardı hırs vardı. biz ilk önce bunları tekrardan yakalayalım güvenelim emin olalımki başarı kaçınılmaz olucaktır.(diye düşünüyorum);)

BSMM 1964 05.02.2014 16:03

Cevap: Farklı Kadro Çıkaracağız

transferlere güveniyormusunuz güldürmeyin bizi bak konyaya kasımpaşadan djalma yı aldı adam iki haftadır gol atıyor bizde pedro diye 1.91 lik gol elamanı !!!! ALDIK ADAM GOL ATMAYI BIRAK KADROYA GİREMİYOR VE DİYORSUNUZ BİZ OYUNCULARA GÜVENİYORUZ inşaallah doğru çıkarda ben yanılırım . ben şahsen üzülüyorum kadromuz ( defans ve orta saha ) güzel gol elamanımız yok birde olsaydı varya sen sivassporumu göreydin ligin tozunu atardık aatıfada yazık adamı markaja aldılarmı işi bitiyor gol elamanın olsa aatıf daha faydalı olacak bunu herkes biliyorda utakaya,rengifoya,cebura,pedroya paraları saçan yönetim bunu bilmemezlikten geliyor biz yiğidoları kandırıyorlar kendilerince, yiğido maça gelmiyor diye konuşuyorlar sıkıntılı maç seyretmekten usandık..EN BÜYÜK SİVASSPOR...

ELLİSEKİZ 05.02.2014 16:32

Bu cefakar seyirciyi dinleyip güzel transferler yapılmalıydı.Golcü lazım diye kendini yırttı bu cefakar Yiğidolar.Çok mu zordu aklı başında bir-iki marka oyuncu almak.?İşin maddiyat boyutunu kimse bahane etmesin.Bir galibiyet 900 küsür bin lira . 2 maç alsa parasını çıkarır oyuncu. Taraftara serzenişte bulunanlara soruyorum, kaç defa taraftarın çağrısına kulak verdiniz ?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:23.