![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Galatasaray, Türkiye Kupası'nda bu sezon oynadığı 11 maçta 8 penaltı kazandı.
Biraz daha gayret etseydiniz maç başına bir penaltı düşeceki yazık böyle futbol olmaz ben isyan ediyorum ezilen neden sürekli Anadolu oluyor arkadaş başka takım tutuyor musun diyenlere inat sadece ES ES diyorum |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;945518]Hakem bugün aldığın beddualar umarım senden çıkar..
Mazallah eşine çoluğuna çocuğuna ulaşırsa yazık..[/QUOTE] ne eşi ne çocugu kardeşim it ten it dogar eşininde kendininde sülalesininde ..................ona bu fırsatı veren tff nin de ..........................................................................................................................allah hepinizin belasını versin . |
[B]Ulan 2-0 olduktan sonra ne hayalimiz vardı.
Final maçını ekmeğini yediğim şehirde Bursa'da izleyecektim. Ailemi, eşimi, dostumu, arkadaşlarımı bu maça götürecektim, davet edecektim. Belki de tarihimizde ilk kez bu seviyede bir kupa kazanacaktık, kazanamazsak bile bizim için muhteşem bir tecrübe olacaktı, o heyecanı yaşayacaktık. Allah senin belanı versin, senin gibi karaktersizlerin belasını versin. Sen adi hakem bozuntusu. Sen benim hayallerimi yıktın ya, Allahta senin düşlediğin hayalleri yıkar umarım. [B] |
[QUOTE=stain;945490]maçın özeti :
Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi Küheylan, koşmana bak sen! Çatlarsan, doğuran kısrak utansın! N.F.K Hakem denen adi utansın çirkef gsli futbolcular utansın[/QUOTE] Ah be gardasim. Onlarda utanma olsa düzen böyle olmazdi zaten. 1-2 gün konusulacak, sonra unutulacak, haramzadeler keyif yapmaya devam edecek. Efendim? Birileri Türk Futbolu mu dedi????? |
Yönetime tranfer konusunda kizan arkadaslara artik katiliyorum. Ya beceriksizler, yeter artik bir hakem satin alamadiniz gitti (!)
|
finalin adı konmuş biz niye yoruluyozki.
|
Bence siz de artık benim gibi yapın Arkadaşlar !
İlelebet Türkiye FUTBOLUNU & SPORUNU bırakın ! Ben bıraktım, çok mutluyum. İnanın çok mutlu olacağınızı göreceksiniz ! Maç seyretmiyorum, özet bile, gazete TV takip etmiyorum,Internette haber bile tıklamıyorum ! Tek yaptığım bu siteye girip insanları bilinçlendirmek ! Öyle iğrenç öyle iğrenç bir Spor Oligarşisi var ki bu ülkede 3 büyükleri kollayan, Türk Sporu ile ilgili her şeyden nefret ediyorum ... KAHROLSUN TFF ! KAHROLSUN HAKEMLER ! KAHROLSUN SPOR MEDYASI ! Kahrolsun tuttuğu takımdan mahsus gol yiyip, Tuttuğu takıma mahsus gol atmayan namussuz futbolcular ! Kahrolsun rol yapıp penaltı alan EMEK hırsızları ! Hepinizin Allah belasını versin, ben yokum artık bu dünyada ! |
[B][I]Bugün, oyuncularımızın güzel oyunu kadar, tribünlerde kırmızı beyaz balonlarla, renkli görüntüler oluşturan sevgili yiğido kardeşlerime de canı gönülden teşekkür ederim [/I][/B]
|
[B]Maçdan önce turu sivassporun geçeceğine yürekten inanıyordum,maç içersindede özellikle 2.yarıda gs yi ablukaya aldık,gol bi 20 30 dak .önce gelseydi ,gs yi hakem bile kurtaramazdı,şanssızlık,beceriksizlik,ve hakemin önyargılı maç yönetmesi yüzünden ,sahada ter döken futbolcularımızın emeği ,alın teri ,bir şehrin umudu,rüyası,takımının avrupada oynama şansı,adi karaktersiz bir hakem müsfettesi yüzünden çalındığına şahit olduk,hakettiğimiz penaltıyı vermeyen,uyduruk penaltı vererek gs yi rahatlatan,sivassporun motivasyonunu bozan bu hakemi sivas maçına atayan mhk yi kınıyor hakkımı helal etmiyorum,eğer penaltı olmasaydı sivasspor ille 3.golü hatta 4.golü atacak kadar baskılı oynuyordu,neticede ilk maçtada dilim dilim doğrandık ,sivasdada dilim dilim doğrandık,avrupada 4-0 manyağı olmuş,şikeyi türkiyeye kuş gribi gibi yaymış ,sahtekar oyunculardan kurulu ,melosu kasaP,burakı ,yasini sahtekarın önde gideni olan birtakımı ite kaka ligde şampiyonluğa götüren,kupadada final oynatmak isteyenler amaçlarına ulaştılar,gs kadrosu as futbolculardan kurulsaydı,belki sivasspor daha kolay turu geçerdi bukadar mücadele etmezlerdi ,yedek oyuncular iyi oynamasada iyi mücadele ettiler,tüm takımı ve sergen hocayı tebrik ediyorum,seyircilerimizde tebrik ediyorum,sivassporun özelikle son 4 5 sezondur emekleri çalınıyor,taraftarımız hiç tepki göstermemişti
bu kadar aleni emek hırsızlığı yapılınca eminim binlerce futbolsever hakeme lanet okumuştur,neticede mhk ,tff,yayıncı kuruluşlar,basın sivassporun finale çıkmasını istemedi haa hiçbir oyuncumuzu suçlamıyorumda ,hakemide bir kenara bırakalım,atıfın ,utakanın beceriksiz şutları,cicinyonun alda at ortalarını bildiğimiz için ya rakibe carpan ,[B]Maçdan önce turu sivassporun geçeceğine yürekten inanıyordum,maç içersindede özellikle 2.yarıda gs yi ablukaya aldık,gol bi 20 30 dak .önce gelseydi ,gs yi hakem bile kurtaramazdı,şanssızlık,beceriksizlik,ve hakemin önyargılı maç yönetmesi yüzünden ,sahada ter döken futbolcularımızın emeği ,alın teri ,bir şehrin umudu,rüyası,takımının avrupada oynama şansı,adi karaktersiz bir hakem müsfettesi yüzünden çalındığına şahit olduk,hakettiğimiz penaltıyı vermeyen,uyduruk penaltı vererek gs yi rahatlatan,sivassporun motivasyonunu bozan bu hakemi sivas maçına atayan mhk yi kınıyor hakkımı helal etmiyorum,eğer penaltı olmasaydı sivasspor ille 3.golü hatta 4.golü atacak kadar baskılı oynuyordu,neticede ilk maçtada dilim dilim doğrandık ,sivasdada dilim dilim doğrandık,avrupada 4-0 manyağı olmuş,şikeyi türkiyeye kuş gribi gibi yaymış ,hakem marifetiyle türkiyede maç kazanıp avrupada gol manyağı olan takımı elememizi mhk tff yayıncı kuruluş ,sözde ulusal basın istemedi,hakemi kenara koyalım ,eğer batuhan azşanslı ve becerkli olsaydı,utaka ve atıf az dikkatli şut çekse egoist olmasa,cicinyo isabetli ortalar yapsaydı ,hatta o adi sahtekardan uzak durup penaltı yaptırmasaydı sivasspor tur atlardı ,yazık oldu gerçekten hemde çok yazık lanet olsun böyle futbola :mad:[/b] |
[QUOTE=stain;945490]maçın özeti :
Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi Küheylan, koşmana bak sen! Çatlarsan, doğuran kısrak utansın! N.F.K Hakem denen adi utansın çirkef gsli futbolcular utansın[/QUOTE] Küheylanı doğuran at utanır da Ama bu İTin eniklerinin utanacağını hiç zannetmiyorum |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:55. |