![]() |
Cevap: Çoklu anket...
[QUOTE=Kokomo;963212]"Transfere gerek yok" diyen 7 arkadaşı çok merak ettim şimdi ?
Kızgınlıktan mı yazmışlar yoksa cidden mi yazdılar acaba ...[/QUOTE] Hocam heslenmişlerdir de ondan demişlerdir... :D |
stoper, orta saha, sol açık ve santrfor...
|
1-Santrafor -----------> 90,09%
2-Orta saha -----------> 58,56% 3-Stoper-Ön libero ---> 51,35% 4-Sol kanat -----------> 50,45% Şu zamana kadar Taraftar bunları istiyor... |
[QUOTE=adres58;963267]1-Santrafor -----------> 90,09%
2-Orta saha -----------> 58,56% 3-Stoper-Ön libero ---> 51,35% 4-Sol kanat -----------> 50,45% Şu zamana kadar Taraftar bunları istiyor...[/QUOTE] Taraftar da çok şey istiyor canım. Adem sakatlıktan dönerse ortasaha ve onlibero bölgesini kapatır o bölgeye takviyeye ihtiyacımız kalmaz. Eneramoyu göndermekten vaz geçeriz santrafor ihtiyacı da ortadan kalkar. Erkan Kaş antremanlarda biraz fazla çalışır sol kanat ta oynar. Sol kanata da ihtiyaç kalmadı. Yönetimin gördüğü bizim göremediğimiz gibi aslında takımın transfere falan ihtiyaç yok. Devre arası transferi ekstra maliyet demek. Elimizdeki kadro rahatlıkla ilk 15 e girer. Şaka maka da ben hiç iyi değilim :( |
[QUOTE=NöOReaK;963268]Taraftar da çok şey istiyor canım.
Adem sakatlıktan dönerse ortasaha ve onlibero bölgesini kapatır o bölgeye takviyeye ihtiyacımız kalmaz. Eneramoyu göndermekten vaz geçeriz santrafor ihtiyacı da ortadan kalkar. Erkan Kaş antremanlarda biraz fazla çalışır sol kanat ta oynar. Sol kanata da ihtiyaç kalmadı. Yönetimin gördüğü bizim göremediğimiz gibi aslında takımın transfere falan ihtiyaç yok. Devre arası transferi ekstra maliyet demek. Elimizdeki kadro rahatlıkla ilk 15 e girer. Şaka maka da ben hiç iyi değilim :([/QUOTE] O zaman takıma ikibuçukluk almak lazım.. Nede olsa ucuz ikibuçuk lira :D :D |
Taraftarı dinleyen var mı ki???
|
Transfere gerek yok diyen arkadaslari merak ettim...Günahlari boynuna ama bizim yöneticiler kullanmistir o oylari...
|
[QUOTE=MOS-BY-58;963358]Transfere gerek yok diyen arkadaslari merak ettim...Günahlari boynuna ama bizim yöneticiler kullanmistir o oylari...[/QUOTE]
Ben dedim gelecek adamlar Hasan Kabze ,Pedriel ya da benzerleri olacağı için gerek yok dedim.Aslanlar gibi oynarız düşeriz bu adamların bedavadan para kazanmasını sindiremiyorum. |
[B]Herkesde biliyorki forvet forvet forvet.[/B]
|
Forvet: Beklemede
Sol kanat (ve forvet arkasi: Cristian Tanase BITTI Onlibero: Ettaz Hussain BITTI Sol bek: Daha tig yok Alternatif stoper: daha tig yok Yani hussain ve Tanase'den sonra 3 transfer daha bekliyioruz:) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:14. |