![]() |
--->: ILGAR GURBANOV
aslinda bu adamda iyi bir futbolcu hele besiktasa attigi gol hic aklimdan cikmiyor
|
Ilgar Gurbanov Fenerbahcenin alt yapisindan sonra Azerbaycanin Hazar-Lenkeran takiminda oynadi.Daha sonra Sivasspora transfer oldu.Onun Sivasspora katkısı büyük olacak
Son maçlarda oynamıyor,nedenini bilen varsa yazsın |
bülent hoca ilgara neden şans vermiyor anlamıyorum bu çocuk ligin ilk maçında ilk 11 oynadı fenerbahçemaçında oyuna girdi beşiktş maçında beşiktaşı inönüde yıkan golü attı vede şans bulduğu diger maçlarda bence yakından takip ettiğime eminim şansını iyi kullandı,bülent hocam bir futbolcuyu bu kadar yedekte tutupta kazanamazsın biliyorumki sen belkide yaşından dolayı fazla şımarmasın diye belkide saklıyorsun ama ilgar bu takıma lazım genç bir yetenek inşallah küstürmezsin,bir sözümde ilgara kardeşim sen çalışmana antremanına devam et sen sana şans verildiğine bunu çok iyi kullandın her zamanda kullanacaından eminiz,,,BU TARAFTAR İÇİN SALDIR SİVASSPOR
|
sen hele ilgari tanimiyorsun o iyi bir futbolcu.ben azeriyim sakin aklini sasirma anladinmi beni
|
Bu yıl iyi işler yapacak,bundan emin olun
|
Beşiktaşa ne gol attıydın öyle Gurbanov kardeşim.Helal olsun sana.
|
-->: --->: ILGAR GURBANOV
[QUOTE=gurbanov fan;358673]bülent hoca ilgara neden şans vermiyor anlamıyorum bu çocuk ligin ilk maçında ilk 11 oynadı fenerbahçemaçında oyuna girdi beşiktş maçında beşiktaşı inönüde yıkan golü attı vede şans bulduğu diger maçlarda bence yakından takip ettiğime eminim şansını iyi kullandı,bülent hocam bir futbolcuyu bu kadar yedekte tutupta kazanamazsın biliyorumki sen belkide yaşından dolayı fazla şımarmasın diye belkide saklıyorsun ama ilgar bu takıma lazım genç bir yetenek inşallah küstürmezsin,bir sözümde ilgara kardeşim sen çalışmana antremanına devam et sen sana şans verildiğine bunu çok iyi kullandın her zamanda kullanacaından eminiz,,,BU TARAFTAR İÇİN SALDIR SİVASSPOR[/QUOTE]
BENDE BU FUTBOLCU KARDESIMIZ HAKKINDA COK YAZI YAZDIM ANLAMIS DEGILIM BÜLENT HOCAMIZ NEDEN FAYDALANMIYOR OYUNCULARIMIZIN HEPSI SAKATTI NERDEYSE SAHAYA EKSIK CIKACAKTIK-AMA BÜLENT HOCA BUNA RAGMEN BU OYUNCUMUZDAN FAYDALANMADI |
Ilgar Gidiyormu kaliyormu? bilen varmi?
|
[QUOTE=YEKESI;388432]Ilgar Gidiyormu kaliyormu? bilen varmi?[/QUOTE]
son intertoto maçında yanlış hatırlamıyorsam oyuna son dakikalar girdi. Demekki gidecek gibi görünmüyor.:confused: |
Intertoto machinda oynadi...Kalirsa iyi olur!
|
türk statüsünde mi oynuyo bu oyuncu bilen varmı?
|
evet.turk statusuyle oynuyor.
kaliyormu gidiyormu bilen varmi? |
Gitdi ya.ama bundan sonra gitdiyi takimda ilk 11 de yer alarsa neyin nesi oldugunu isbatlar Insallah.Ilagar sana ugurlar dleyirem.sen bizim gururumuzsan.Millinin qapilar uzune her zaman aciqdi.Azerbaycandan Emin
|
gurbanov iyi bir futbolcu.inşallah kiralık oynadıktan sonra bize dönüp başarısını artırır.
|
-->: ILGAR GURBANOV
Insallah kiralanir ve cok iyi bir sezon geciriri, kendisini gösterirse, bize yeniden gelir.
|
Ilgar getdimi? kaldimi?
Kaldiysa neden oynamadi? ve ya oynatilmadi? |
arkadaşlar ılgar gidiyor mu?satılacak mı,kiralanacak mı?
bir de bu sene kaç maçta ilk 11 de başladı ve kaç maçta sonradan girdi?elinde veriler olan arkadaş varsa sevinirim.. |
[URL=http://img257.imageshack.us/my.php?image=2007080721186490103738ypu0.jpg][IMG]http://img257.imageshack.us/img257/562/2007080721186490103738ypu0.th.jpg[/IMG][/URL]
kadroda revizyon şart |
Gitmesi gercekten cok kotu oldu yaw ama kiralik geri gelicek bunu bekliyoruz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:47. |