SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Vee Mehmet Yıldız Gitti !.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22452)

Yiğiter 27.12.2008 23:40

Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

[QUOTE=ilker_8787;453399]Kardeş seninle hemşehri olduğum için utanıyorum.Düşmanın kim senin yahu Rum mu Ermenini mi Yunanlı mı? Karşındaki ne olursa olsun bir Türk takımı.Sadece rakibin başka birşey değil...[/QUOTE]

Futboldaki düşmanımdır onlar benim..
Fazla da gocunma mr.Kewell:rolleyes:

gala86 27.12.2008 23:40

mehmet gitti sampiyonlik gitti diyorsunuz, bende soruyorum allah korusun ikinci yari mehmet in ayagi kirilsaydi o zaman sampyinluk bitecek miydi, allah askina yapmayin arkadaslar, mehmet gitti ama sampiyonluk bitmedi

tabiki büyük bir kayip ama unutmayalim futbol 11 kisi oynaniyor ve sivassporun kadrosunda en az 15 iyi futbolcu var ve mehmet in yerini bir forvet transfer edecegiz ve sampiyonluk yolunda devam edecegiz

ilker_8787 27.12.2008 23:40

[QUOTE=howsoonisnow3;453406][B]................sende bizanslısın galiba![/B][/QUOTE]

Ben öz be öz SİVASLIYIM kardeş...

lu4 27.12.2008 23:41

Hiçbiryerde bununla ilgili bir haber dahi yok rahat olun mehmet sivasda K-A-L-A-C-AK

sinan-58 27.12.2008 23:41

mehmetin gittiğine çok üzüldüm ama bundan sonra gittiyse yapacak birşey yok keşke 3.5 milyon euro + aydının bonservisini verseler ama bana en çok koyan gs maçında başka bir fornayla 4 eylüle çıkıp bize karşı savaşması bu daha once telekomda oldu ama bu sefer çok farklı

ilker_8787 27.12.2008 23:42

[QUOTE=Yiğiter;453408]Futboldaki düşmanımdır onlar benim..
Fazla da gocunma mr.Kewell:rolleyes:[/QUOTE]

Bu Kewell olayına neden taktığını anlayabilmiş değilim.Kewell benim 2001 yılından beri fun'u olduğum bir futbolcu ve Liverpool'un maçlarını izleme nedenim idi kendisi..

howsoonisnow3 27.12.2008 23:44

trt de son dakika haberi geçti diyen arkadaş bunu ıspat edebilir mi bize?
ben araştırdım kesin birşey yok yazıyor. En son haldun üstünel'in acıklaması var. İnşallah asılsız bir transfer haberidir. Ayrıca mehmetin yanına bir de o hırvat golcü gelirse mükemmel olur. Süper bir adam.

ellisekizSVS 27.12.2008 23:45

Bana diyorlardıki fb gs bjk den başka kimseyi şampiyon yapmazlar.. Hatta bjk bile nadir herzaman degil. Bende inat ediyordum kavga ediyordum öyle diyenlerle Sivas bir ilki gerçekleştirecek herkesin bir ilki vardır Sivasta bu dengeyi bozacak demiştim. Yanılmışım.... Nedenmi Şampiyon etmiyecekler ya en büyük adamını alıyorlar ve kendi yönetimin veriyo borcu yokken en büyük silahını verdi. Çıkarı ayrıyetten menfaati oluyormu bilmiyorum günahı boynuna ama bunca insanda emek verdi gecesi gündüzü buda hak degilmidir taraftarın hakkı emegi inancı... Bu ikinci yarı belli olacak YAA Mehmet Yıldızsızda bu başarı olur diyecek bunu gösterecek yada bu takım gittikçe maç kaybı düşecek hep beraber görücez... Umarım hatayı telefi ederler...

submarıneyıgıdo 27.12.2008 23:45

GERÇEKTEN DİYECEK SÖZ BULAMIYORUM NERDE GÖRÜLMÜŞ LİDER TAKIMIN EN ÖNEMLİ SİLAHI SENİN RAKIBİN OLAN TAKIMA SATILMASI YAZIKLAR OLSUN....

ilker_8787 27.12.2008 23:46

[QUOTE=howsoonisnow3;453414]trt de son dakika haberi geçti diyen arkadaş bunu ıspat edebilir mi bize?
ben araştırdım kesin birşey yok yazıyor. En son haldun üstünel'in acıklaması var. İnşallah asılsız bir transfer haberidir. Ayrıca mehmetin yanına bir de o hırvat golcü gelirse mükemmel olur. Süper bir adam.[/QUOTE]

Kardeş ispatlayacak bişey yok.Duydum yalan söyleyecek halim yok ya.Saat 23.00'ten sonra adamların Mehmet Yıldız için site güncelleyecekleri hali yokya.

MOS-BY-58 27.12.2008 23:47

yorumcular bülent uygún'u elestiriyordu mehmet yildiz'i hic dinlendirmiyor diye. simdi cimbomda bol bol dinlenir.

saka bi yana gercekten gidiyorsa kendisine emeklerinden dolayi tesekkür eder basarilar dilerim. temiz cocuktu, iyi topcuydu. üzülürüm gitmisse.

bizim icin esas olan Sivasspor'dur. dolayisiyla temennimiz takimimiz olumsuz etkilenmesin. ama eger bunun üzerine takim düsüse gecer, hele hele bir de galatasaray maclarini kaybederse yönetim ve hocaya olan saygim ve güvenim sarsilir, yaziklar olsun derim. eger dedikleri gibi gerekten alternatifi hazirsa ve basarili olup, takim da sampiyonluk iddiasini sürdürür, bir de galatasaray macini alirsa helal olsun, bu isi harbiden biliyorlarmis derim.

lu4 27.12.2008 23:47

trt son dk haberi geçse dünya duyardı oysaki ne bir tv de nede internette haber yok , site yetkilisinden açıklama bekliyoruz nolur şaka deyin

eyuphulagu 27.12.2008 23:48

[QUOTE=gala86;453371]gercekci olalim arkadaslar, mehmet in yasi artik 28 o da kendi hayatini düsünüp iyi bir teklifi kabul etti ve belki bir daha alamyacakdi böyle bir teklif

sivasspor zamaninda mehmet yildiz a da yanlis yapdi(kiralik göndermedigi takim kalmadi) ama o her zaman sivas icin savasdi ve terinin son damlasini akitti

hic kizgin degilim ve gurur duyuyorum mehmet yildiz la, unutmuyalim biz sivassporuz bir yildiz gider bir yildiz dogar

simidiye kadar sivasspor icin verdigi emege tesekkur ve galatasarayda basarilar mehmet yildiz

ve unutmayalim cok iyi para kazandirarak gitti ve herzaman kulübüm para kazanmassa gitmem demisdi[/QUOTE]

LÜTFEN ELMALARLA ARMUTLARI KARIŞTIRMAYALIM.Mehmet Sivasspora teşekkür etmeli.Eğer Sivasspor Mehmet'i devamlı olarak önce 3.lig.sonrada birkaç yıl 2.lig takımlarına kiralık olarak vermeseydi bu oyuncu kendini bu kadar geliştiremazdi.Mehmet yaklaşık 10 yıldır Sivassporun oyuncusu oynaya oynaya kendini geliştirdi.Ankara'da Mehmet gibi binlerce oyuncu var.Belki bazıları Mehmet'ten de daha yetenekli.Tigemspor gibi amatör bir takımdan Sivasspora verilmiş bir oyuncu.Sivasporda kalsaydı belki de kaybolup gidecekti;belki de kiralık gitmediği için başka bir kulübe satılacaktı.Mehmet düz bir oyuncu;ama çok kuvvetli aynı zamanda istekli ve hırslı ,başarıya aç bir oyuncu.Eksikliğini isteği,hırsı ve iradesiyle aşıyor.İster satılsın,ister satılmasın takımıza katkısı büyük olduğunu;bizim ona onunda bize çok şeyler kazandırdığını düşünüyorum.Eğer transferi kesinleşirse kendisine yaptığı hizmetler ,çok teşekkür ediyorum.

Resmi açıklama yapılmadan Mehmet gitti diyemayiz.

jakobieen 27.12.2008 23:49

[QUOTE=ellisekizSVS;453415] Sivasta bu dengeyi bozacak demiştim. Yanılmışım.... ... [/QUOTE]

yanılmadın kardeşim, SİVAS BU DENGEYİ BOZACAK,

SİVAS, "SİVAS OLDUĞU İÇİN" BU DENGEYİ BOZACAK, MEHMETİ OLDUĞU İÇİN DEĞİL..

gitti ise gitti ne yapalım, her zaman dediğim gibi keramet topçuda değil sırtına geçirdiği KIRMIZI-BEYAZ formada, kendinize gelin yahu;

BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN :)

ilker_8787 27.12.2008 23:50

[QUOTE=jakobieen;453422]yanılmadın kardeşim, SİVAS BU DENGEYİ BOZACAK,

SİVAS, "SİVAS OLDUĞU İÇİN" BU DENGEYİ BOZACAK, MEHMETİ OLDUĞU İÇİN DEĞİL..

gitti ise gitti ne yapalım, her zaman dediğim gibi keramet topçuda değil sırtına geçirdiği KIRMIZI-BEYAZ formada, kendinize gelin yahu;

BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN :)[/QUOTE]

İşte istediğim beklediğim yorum bu benim...

Yiğiter 27.12.2008 23:52

Tabatayı alalım o paraya....:D
Şaka gibi yaa!!!

karahisarli 27.12.2008 23:52

Anasayfaya Dön
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mehmet Yıldız Ateş'e düştü!
Mehmet Yıldız Ateş'e düştü!
27 Aralık 2008 Cumartesi 09:52
Galatasaray Yönetimi’nin Mehmet Yıldız’a karşılık vermeyi planladığı Necati Ateş’in, takımında kalmak istemesi sıkıntı yarattı.
Hurriyet.com.tr'nin haberine göre Sarı kırmızılılar, tecrübeli oyuncuyu ikna çalışmalarına başladı.

Galatasaray’ın son günlerde transfer gündemindeki en önemli isim olan Sivassporlu Mehmet Yıldız’a İspanya’dan engel... Galatasaray Yönetimi, Sivasspor’a Mehmet Yıldız karşılığında, 3 milyon Euro artı Necati Ateş ve Mehmet Güven’i bonservisiyle, genç Aydın Yılmaz’ı da sezon sonuna kadar kiralık vermeyi teklif etti. Ancak 1.5 yıl önce sarı kırmızılı takımdan olaylı bir şekilde ayrılarak İspanya’nın yolunu tutan Necati, Sivasspor’a gitmeyi düşünmediğini söyledi.

Takımında mutlu olduğunu belirten tecrübeli oyuncu, "İspanya’da çok mutluyum. Sivasspor’a gitmek gibi bir düşüncem yok. Benim tek hedefim Real Sociedad’ta başarılı olabilmek" dedi.
Bu haber toplam 16152 defa okunmuştur

MOS-BY-58 27.12.2008 23:54

[QUOTE=SivasSpor.Com;453254][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/flash.gif[/IMG]

[B][I]Başkanın yakın çevresinden aldığımız habere göre günlerdir transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Yıldız’ın transferi gerçekleşti[/I][/B]

Başkanın yakın çevresinden aldığımız habere göre günlerdir transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Yıldız’ın transferi gerçekleşti.

Aldığımız duyumlar doğrultusunda Galatasaray’la bu akşam yapılan görüşme sonucunda Mehmet Yıldız’ın yeni yılda Galatasaray forması giyeceği öğrenildi.

[B][I]SivasSpor.Com Özel Haberi [/I][/B][/QUOTE]

aslinda bu habere "yemisim yakin cevre haberlerini" diyesim geldi. hic unutmam, kadiköy'de bi kuafördeydim, bi cumartesi. kuaförün kuzeni fener stadindaki fenerium magazasinin müdürü. ondan kuaföre haber geldi, marco aurelio ile fener anlasmis marco pazartesi kampa katiliyormus. pazar günü marco aurelio real betis'e imza atti, hem de törenli falan. bu yakin cevre haberleri genelde böyle oluyor ama hayirlisi.

umarim forumu acan arkadas sadece iyi niyetli bi saka yapmak istemistir.

Yiğiter 27.12.2008 23:55

[B]O haberin sati 09.52 :)............[/B]

muhsin koçak 27.12.2008 23:55

[B]Şunu net bir şekilde ifade etmek gerekir,eğer şampiyonluğa oynuyoruz deniyorsa ve mehmetin gidişine izin verilmişse bu işte bir bit yeniği var,bana öyle geliyorki mehmet yıldazdan daha iyisi takıma kazandırılacak,bekleyin görün.:D:D:D
[/B]

jakobieen 27.12.2008 23:57

[QUOTE=Yiğiter;453424]Tabatayı alalım o paraya....:D
Şaka gibi yaa!!![/QUOTE]

tabata değil ben dahi giysem o büyülü formayı asist kralı olurum :)

[B]musa aydın [/B]kimdi, [B]tum[/B] kimdi, [B]sedat[/B], [B]abdurrahman[/B], [B]balili[/B] ve diğerleri kimdi bu formayı giymeden önce şimdi kim oldular..

serveti bir yılda avrupanın en iyi savunma oyuncusu haline kim getirdi :)

ben iddia ediyorum necati ikinci yarı gol krallığı yarışında ilk üçte olur :) mehmet mi? - umarım 12 golü bulur...

adres58 27.12.2008 23:59

[B]Arkadaşlar mehmedimin gitmesine tabiiki bende sizler kadar üzüldüm. Ama hiç düşündünüzmü Mehmed neden gitti. Mehmedim hiç istiyormuydu gitmeyi.. Bence uzun yıllar verdiği kulübüne bu kadar alışmışken hayırr.. ama bu olayı buralara getirenler bizleriz. Sensin O, Benim hepimiziz... Hiç ağlayıp dövünmeyelim... Uzakdan uzağa kurbanın olayım değil Profosyenellik.. Bakın taraftar sadece büyük maçlarda var. Diğer maçlardada olmalı. Bizi -30 lar yağmurlar yıldırmamalı... Biz ne yaptık 3-4 bin kişiyle maçlarımız oldu. Kasa dolmadı arkadaşlar. Paf takımımız 1 sene parladı sonrası gelmedi. Kasada yeterli paramız yok. Telefon elektrik Doğalgazcı hemşerimiz yokki bedavaya versin. Topçu aldık ucuza tuttu. ya tutmasaydı. Arkadaşlar SMS kampanyası başladı.. Ama resmen elimize ayağımıza bulaştırdık. En iyi yönümüz sistemin oturması ve bu işi iyi bilen Sayın Odyakmazımız vardı. Duygusallığı bırakalım beylerrr. Biz profosyonel bir takımız oyuncularımızda profosyonel. Elbetteki kariyer için anadolu takımlarının oyuncuları İstanbula gidecek belkide avrupaya.. ama bu saatten sonra Mehmedim gitsede gitmesede bizden çıkmıştır artık. Mesele bu olayların buraya kadar gelmesine sebeb bizleriz. Bakıyorum arkadaşların bazıları çok duygusal davranıyor. Çünkü onlar maçları bizzat takip edip para veriyorlar vede haklılar. ama maalesef Sivasda oturupda hadi çıkıp maça gidelim paramız Sivasımızın gelişmesine ön ayak olan Sivassporumuza feda edelim diyenimiz yok. Hal böyle olunca Mehmetlerde gider Hayrettinlerde Bilica Derelilerde. Hiç boşuna ağlayıp sızlanmayalım. Üzüldükmü tabiiki üzüldük. Yapacak bir şey yok. Burada Mehmedimize ağır kelamlarda bulunmayalım. Çünkü o bu işlere karışmadı karışmazda. O Galatasaraylı Mehmed olarak değil Yiğido Mehmed olarak gönlümüzde kalacak. Onun asıl yuvası burası ama ekmek teknesi değişti. Ama bu çarkın dönmesi içinde en iyi alternatif Mehmedin satılması idi. Herkese sevgi saygılar..[/B]

gala86 27.12.2008 23:59

slowenya liginin gol krali DAHORA ile ilgileniyoruz diye duyumlar var, eger dogursu iyi bir transfer olur

gecen sezon 34 mac = 22 gol

bu sezon 19 mac = 12 gol

yas =26
boy =180
ayak =sol
mevki =forvet
devlet =hirvat

[url]http://transfermarkt.de/de/spieler/24629/dario-zahora/default/2008/leistungsdaten.html[/url]

myway 27.12.2008 23:59

[B][QUOTE=jakobieen;453431]tabata değil ben dahi giysem o büyülü formayı asist kralı olurum :)

[B]musa aydın [/B]kimdi, [B]tum[/B] kimdi, [B]sedat[/B], [B]abdurrahman[/B], [B]balili[/B] ve diğerleri kimdi bu formayı giymeden önce şimdi kim oldular..

serveti bir yılda avrupanın en iyi savunma oyuncusu haline kim getirdi :)

ben iddia ediyorum necati ikinci yarı gol krallığı yarışında ilk üçte olur :) mehmet mi? - umarım 12 golü bulur...[/QUOTE]

ayni kafadayiz Oguz benim yorumumdan mi caldin :) Saka tabikide..Bende senin gibi dusunuyorum..Sivassporun olmazsa olmazi Bulent uygundur..Futbol sistem isidir...;) Mehmet Yildizi elden cikarmanin tam vaktidir.. Sezon sonunda boyle alici bulamayabilirdik..Ama keske Avrupaya gitseydi..Sivasspor a karsi oynamamali Mehmettt:([/B]

ilker_8787 28.12.2008 00:01

[QUOTE=myway;453434][B]

ayni kafadayiz Oguz benim yorumumdan mi caldin :) Saka tabikide..Bende senin gibi dusunuyorum..Sivassporun olmazsa olmazi Bulent uygundur..Futbol sistem isidir...;) Mehmet Yildizi elden cikarmanin tam vaktidir.. Sezon sonunda boyle alici bulamayabilirdik..Ama keske Avrupaya gitseydi..Sivasspor a karsi oynamamali Mehmettt:([/B][/QUOTE]

Sen de aynen benim kafadasın kardeş :))))))

ilker_8787 28.12.2008 00:02

[QUOTE=gala86;453433]slowenya liginin gol krali DAHORA ile ilgileniyoruz diye duyumlar var, eger dogursu iyi bir transfer olur

gecen sezon 34 mac = 22 gol

bu sezon 19 mac = 12 gol

yas =26
boy =180
ayak =sol
mevki =forvet
devlet =hirvat

[url]http://transfermarkt.de/de/spieler/24629/dario-zahora/default/2008/leistungsdaten.html[/url][/QUOTE]

Slovenya liginin zorluk katsayısını bilmeden istatistiklere bakarak yorum yapmak çok yanlış.

jakobieen 28.12.2008 00:03

[QUOTE=myway;453434][B]

ayni kafadayiz Oguz benim yorumumdan mi caldin :) Saka tabikide..Bende senin gibi dusunuyorum..Sivassporun olmazsa olmazi Bulent uygundur..Futbol sistem isidir...;) Mehmet Yildizi elden cikarmanin tam vaktidir.. Sezon sonunda boyle alici bulamayabilirdik..Ama keske Avrupaya gitseydi..Sivasspor a karsi oynamamali Mehmettt:([/B][/QUOTE]

çalmadım esinlendim sadece :)

sivasspora karşı oynamamalı mehmet demişin, benim oynayacağına dair pek umudum yok zaten :) hayırlısı olsun...

revenge58 28.12.2008 00:03

yarın sivasspor kampa antalyaya gelecek.mehmet takımda yoksa demek ki haber doğru

gala86 28.12.2008 00:06

[QUOTE=revenge58;453438]yarın sivasspor kampa antalyaya gelecek.mehmet takımda yoksa demek ki haber doğru[/QUOTE]

eger dogruysa zaten yarin aciklanir

requiroN 28.12.2008 00:08

Arkadaşlar merhaba ben bir Galatasaray taraftarıyım inanın benimle beraber çoğu Galatasaraylı bu transferin gerçekleşmesini istemiyor.Çünkü Aydın'ı bırakmak istemiyor.3 Futbolcu + 3.5 Milyon Euro çok fazla bence.İnşallah kalırda sizde bizde muradımıza ereriz :)

Türbülans)90) 28.12.2008 00:10

[QUOTE=Türbülans)90);453388]Öncelikle herkese Selamlar,Saygilar.

Ben koyu bir Galatasaray taraftariyim,
Kendimi bildim bileli.

Ama hani Elbistan/Maras dogumluyum Sivas'sin bir sampiyonlugu beni sizler kada sevindirir buna emin olun.

Diyeceksiniz ki bizene bundan ne ariyorsun burda:rolleyes:

Bu foruma kayit olma sebebim büyüklerimin yazdiklarina itafen bir kac sorumun bulunmasindandir...

Öncelikle söylemeliyim ki Sivasli taraftarlarin takimlarina bu kadar tutkulu oldugunu sampiyonluga bu kadar inandiklarini hic tahmin etmedim,
öyleki burda gercekten kardeslik duygusunu hissediyorum cok güzel...
Bu baglantida bazi büyüklerim,yasitlarim vede kücüklerim cok güzel yazilar yazmis(hele o ilk sayfadaki son mesaj beni bilie üzdü),
Ama lakin birden Mehmet Yildiz'i kötüleyenler olmus,
Lanet edenler olmus.

Gelen vazgecelim bunlardan,
Sivasspor icin Mehmet Yildiz cok önemli ama Sivasspor'un da kendi potansiyeli var bir Mehmet Yildiz gidiyor diye siz her sey bitti diyorsaniz bende soruyorum ya Mehmet Yildiz satilmazsa bu ara transferde ve 2. yarida sakatlansa ne olacak?

Genemi sampiyon olma ihtimalinize uzak düseceksiniz?

Bence biraz öfkeden bu konusmalar sanirim yoksa kendi takiminizin gücünü siz benden daha iyi biliyorsunuzdur,

Kaldiki Sivasspor ne kadar büyük olursa olsun kabüllenmek gerek ki Galatasaray her oyuncunun hayali degil midir?

Balili oldukca iyi Tum'da skora biraz daha oynarsa ligde ikinci yari sampiyonluk ihtimaliniz büyük zira tas gibi orta sahaniz var.

Biraz da Mehmet Yildiz'a anlayisla bakin lütfen,
Lanet yagdirmak yerine.[/QUOTE]

Siz Sivassporlu Yigidolarin görüslerini merak ediyorum bu dogrultuda.

ertor58 28.12.2008 00:10

[QUOTE=BOUN;453393]Arkadaşım kusura bakma ama sen bozuk plak gibi olayın Mehmet kısmında takıldın kaldın. Ya hu şunu lütfen anla: Burada mühim olan isim değil, Ali, Veli, Ahmet, Mehmet hiç önemli değil. Burada önemli olan krtitik dönemeçte sağlam durulması gereken zamanda biz oyuna getirildik, tarihi bir hata yaptık, süreci yönetemedik, önemli olan bu!

Bu gün bu kadrodan Abdurrahman da gitse, Murat Sözgelmez'de gitse benzer hayal kırıklığını yaşardım. Ancak gel gör ki bu isim bu takımın kaptanı olunca yaşadığımız hayal kırıklığı bir başka oluyor!

Son olarak bugün anlayamadığınız, ve gelecekte anlayacağınız, Kocaeli, Samsun, Antep gibi kritik virajda kamyonu devirenlerden/devrilenlerden bir kulüp olma yoluna girdik. Büyük olma iddiamıza en büyük darbeyi içimizden yedik.

Her gece yatmadan önce, sabah işe giderken yolda, otobüste, Sivasspor için kurduğum düşler...

Anlıyor musun Brütüs?[/QUOTE]

anlamıyorum sezar? sen ve senin gibiler ligin ikinci yarısında takımımızın yeni golcülerine tezahürat yapacağı için anlamıyorum ellerine sağlık başkanım iyi iş başardın.

furky.b 28.12.2008 00:10

[QUOTE=myway;453434][B]

Merak etme musti, bulent de sene sonu gider.. o da can atiyor, reklam yapiyor.. BEN dahi herkez satiliktir diye..

Fenere Gönderme Yapiyor Beni Alinn Diyeee :D

ilker_8787 28.12.2008 00:11

[QUOTE=requiroN;453443]Arkadaşlar merhaba ben bir Galatasaray taraftarıyım inanın benimle beraber çoğu Galatasaraylı bu transferin gerçekleşmesini istemiyor.Çünkü Aydın'ı bırakmak istemiyor.3 Futbolcu + 3.5 Milyon Euro çok fazla bence.İnşallah kalırda sizde bizde muradımıza ereriz :)[/QUOTE]

Galatasaray'lı sana şunu söyleyeyim Mehmet Yıldız'ı orada güvenip oynatırsanız , Mehmet Yıldız sizi avrupada uçurur.Ama Sivas'tan bir şekilde ayrılacaktı.Keşke sezon sonu ayrılsaydı.

sewaz58 28.12.2008 00:11

Ölene kadar bu formayı taşımasını beklemiyorduk ama hiç değilse sezon sonunu bekleyebilirdi . Ara transfer döneminde takım zirvedeyken yapılacak birşey değil bu eğer haber doğruysa..

ertor58 28.12.2008 00:13

[QUOTE=adres58;453432][B]Arkadaşlar mehmedimin gitmesine tabiiki bende sizler kadar üzüldüm. Ama hiç düşündünüzmü Mehmed neden gitti. Mehmedim hiç istiyormuydu gitmeyi.. Bence uzun yıllar verdiği kulübüne bu kadar alışmışken hayırr.. ama bu olayı buralara getirenler bizleriz. Sensin O, Benim hepimiziz... Hiç ağlayıp dövünmeyelim... Uzakdan uzağa kurbanın olayım değil Profosyenellik.. Bakın taraftar sadece büyük maçlarda var. Diğer maçlardada olmalı. Bizi -30 lar yağmurlar yıldırmamalı... Biz ne yaptık 3-4 bin kişiyle maçlarımız oldu. Kasa dolmadı arkadaşlar. Paf takımımız 1 sene parladı sonrası gelmedi. Kasada yeterli paramız yok. Telefon elektrik Doğalgazcı hemşerimiz yokki bedavaya versin. Topçu aldık ucuza tuttu. ya tutmasaydı. Arkadaşlar SMS kampanyası başladı.. Ama resmen elimize ayağımıza bulaştırdık. En iyi yönümüz sistemin oturması ve bu işi iyi bilen Sayın Odyakmazımız vardı. Duygusallığı bırakalım beylerrr. Biz profosyonel bir takımız oyuncularımızda profosyonel. Elbetteki kariyer için anadolu takımlarının oyuncuları İstanbula gidecek belkide avrupaya.. ama bu saatten sonra Mehmedim gitsede gitmesede bizden çıkmıştır artık. Mesele bu olayların buraya kadar gelmesine sebeb bizleriz. Bakıyorum arkadaşların bazıları çok duygusal davranıyor. Çünkü onlar maçları bizzat takip edip para veriyorlar vede haklılar. ama maalesef Sivasda oturupda hadi çıkıp maça gidelim paramız Sivasımızın gelişmesine ön ayak olan Sivassporumuza feda edelim diyenimiz yok. Hal böyle olunca Mehmetlerde gider Hayrettinlerde Bilica Derelilerde. Hiç boşuna ağlayıp sızlanmayalım. Üzüldükmü tabiiki üzüldük. Yapacak bir şey yok. Burada Mehmedimize ağır kelamlarda bulunmayalım. Çünkü o bu işlere karışmadı karışmazda. O Galatasaraylı Mehmed olarak değil Yiğido Mehmed olarak gönlümüzde kalacak. Onun asıl yuvası burası ama ekmek teknesi değişti. Ama bu çarkın dönmesi içinde en iyi alternatif Mehmedin satılması idi. Herkese sevgi saygılar..[/B][/QUOTE]

burada yazılan yorumlardan en iyisi katılmamak elde değil iyi yazmışsın destekliyorum ellerine sağlık.

Türbülans)90) 28.12.2008 00:14

[QUOTE=requiroN;453443]Arkadaşlar merhaba ben bir Galatasaray taraftarıyım inanın benimle beraber çoğu Galatasaraylı bu transferin gerçekleşmesini istemiyor.Çünkü Aydın'ı bırakmak istemiyor.3 Futbolcu + 3.5 Milyon Euro çok fazla bence.İnşallah kalırda sizde bizde muradımıza ereriz :)[/QUOTE]

Ben de tam tersini düsünüyorum,
Futboldan anlayan cogu Galatasaray'li Mehmet Yildiz'i istiyor cünkü,
Mehmet Yildiz Kontra atak Futbolunun bedensel karizmasi ligimizde,

Aydin Yilmaz kiralik verilecek,
Necati Ates verilecek(Necati Ates kesinlikle iyi futbolcudur ama bizim kulüple problemi var)
Vede Özgürcan Özcan(Paflardaki gol makinasi).

Ve oldukca iyi bir parada verecegiz Sivasspor'a.

Sonunda böyle iki tarafta mutlu olarak sonlandiracagiz bu transfer mevzusunu.;)

requiroN 28.12.2008 00:14

[QUOTE=ilker_8787;453448]Galatasaray'lı sana şunu söyleyeyim Mehmet Yıldız'ı orada güvenip oynatırsanız , Mehmet Yıldız sizi avrupada uçurur.Ama Sivas'tan bir şekilde ayrılacaktı.Keşke sezon sonu ayrılsaydı.[/QUOTE]

Emin ol Mehmet sadece TSL için alınıyor kardeş. :) Avrupada sistemi bozup Baros ve Mehmeti aynı anda sahaya sürersen 5 6 yersin. :) Galatasaray bunu hayatta yapmaz.Bizde Mehmet alındıktan sonra sistem bozulacak diye korkuyoruz.Mesela Bjk maçında 3-5-2 oynamıştık ve çok çok pozisyon verdik.Aydın yerine Ümit'i verseydik işler daha tatlıya bağlanırdı..

ertor58 28.12.2008 00:15

bu konuda anket açılsın lütfen mehmetin transferini doğru bulup onaylıyormusunuz yoksa yanlış bulup onayalamıyorsunuz mu diye ak koyun kara koyun belli olsun.

gala86 28.12.2008 00:15

[QUOTE=ilker_8787;453436]Slovenya liginin zorluk katsayısını bilmeden istatistiklere bakarak yorum yapmak çok yanlış.[/QUOTE]

yazin bundesliga takimi hannover in transfer listestinde olan bir oyuncuydu, mikael forsell i aldiklari icin zahora transferinde vazgectiler, demekki kötü oyuncu degil, ne kadar iyi bir lig olmasada slovenya ligi 52 macda 34 gol atmak kolay is degil, ve zahora ondan önce dinamo zagrep de oynadi ve dinamo zagrep in iyi bir takim oldugunu biliyordursun

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:01.