SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Maçın yıldızı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12225)

yigido Atilla 14.08.2007 00:12

-->: Maçın yıldızı

[QUOTE=PARTNER58AHMET;235677]macın yıldızı bence hakemdi aymanı atmayarak olayları bu noktaya getirdiği için aymana sesleniyorum her mac aynı hareketleri yapan bi oyuncu oyuncuda değil kasap hakemler ayman ve bunun gibi oyunculara dikkat etmeli futbolcuların ekmeğiyle oynuyorlar alex ve lincon gibi oyunculara atmadıkları tekme kalıyor maclarda[/QUOTE]

[COLOR="DarkSlateBlue"][I][B]Yorumlarina katiliyorum macin yildizi ve olaylari buraya kadar getiren hakemdi [COLOR="Red"] KASAP AYMANI[/COLOR] Hakemlerin cok dikkatli izlemesi gerekir!!!

Diallo hakkinda Yorumum. 90 dakika sahada hatasiz oynarsin ve kücük bir konsantrasyon hatasindan Rakibi kacirirsin gol olur. Defans oynayan Futbolcularin ve kalecilerin kaderi bu rezil olursun. Tam tersi Santrafor oynarsin sahada 90 dakika varliginla yoklugun belli olmaz seni kimse fark etmez, yakaladigin bir pozisyonu gole cevirirsen kral olursun her kes seni konusur .. Takimi nasil kurtardi diye.... futbolu futbol yapanda böyle güzel seyler.. [/B][/I][/COLOR]

jakobieen 14.08.2007 11:25

[QUOTE=yigiter187;236226]yasiri tek geçerim..sahaya inenleri nasıl kovalıyordu öyle....adamımsın yasir.. :D[/QUOTE]
ben utanç duydum.. hem ondan hem m.sözgelmezden.. bunca yıl sivasta kalmışlar ama sivaslılıktan bi şey kapmamışlar..

Yiğiter 14.08.2007 11:41

trabzonda doğup büyüyen ve gelip futbolculara saldıranlar da sempati duyduğun şehirden de utanç duydun mu...
hem ne yapsaydı öyle odun gibi durup dayak mı yeselerdi..

Yiğiter 14.08.2007 11:50

ayrıca olaylar ts-sivas değil de sivasla başka bir takım arasında yaşansaydı emin ol utanmazdın...

jakobieen 14.08.2007 15:01

[QUOTE=yigiter187;236431]ayrıca olaylar ts-sivas değil de sivasla başka bir takım arasında yaşansaydı emin ol utanmazdın...[/QUOTE]

emin ol utanırdım ;)
.................

rapge 14.08.2007 16:02

Sizce SİVASSPOR'un ilk 11'i nasıl olmalı?

Bence;
Kaleci:Petkoviç
Defans:Abdurrahman-Diallo-Murat-Hayrettin
Orta Saha:Musa Aydın-Muhamed Ali-Yasir-Gurbanov
Forvet:Mehmet Yıldız-Balili

yigido_furkan 14.08.2007 17:20

bnce dialo maçın adamı iyi mücadele etti ii toplar attı defansı cok iyi toparladı sedatla iyi bir 2li olmus

gurbanov fan 14.08.2007 22:07

--->: Maçın yıldızı

gurbanov mutlaka olmalı takımda ...

yigido_musta 15.08.2007 09:42

[B]bencede macın adamı gurbanovdu[/B]

gurbanov fan 15.08.2007 15:47

--->: Maçın yıldızı

gurbanovun futbolculuk tecrübeside bence çok iyi,bir ara buradan size gurbanovun oynadıgı takımları vs bilgileri buradan vereceğim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:36.