SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   SABAHI PROTESTO (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15231)

ibrahim58 01.01.2008 11:16

PROTESTO EDİN

SABAH GAZETESİ YAZARIYMIŞ NUH KÖKLÜ DENEN ADAM.SİVASA SİVASLIYA ÇOK BÜYÜK HAKARET ETMİŞ KÖŞE YAZISINDA.HAYRETLE OKUDUM
[url]http://www.sabah.com.tr/pz/haber,FBBB90E860D849CDA66F4FFD4DEAFD51.html[/url]
LİNKE TIKLA SİVASLI OLARAK TEPKİNİ GÖSTER.BİZİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR

yigido_furkan 01.01.2008 11:34

-->: SABAHI PROTESTO

arkadaslar maillerimiz ile tepkimizi koyalım [email]editor@sabah.com.tr[/email]
adresinden Sivası karalamaya kımsenın hakkı yok!!!

ademgoze 01.01.2008 11:50

NE ARAŞTIRMAYA GİTMİŞ ORAYA NE YAZI YAZIYOR BUNLAR ANCA KARA LEKE BIRAKIR CÜNKÜ ESKİ OLAYLARI KARIŞTIRIP ÜZERİMİZE LEKE BIRAKMAYA ÇALIŞIYOR

ademgoze 01.01.2008 12:00

8 adet mesaj attım bunu hesabını vereceksiniz diye adamı sivassporu araştırmak için göndermişler adam gitmiş siyaset yapıyor bu gazteleri okumamak lazım türkiyeyi bu hala getiren bu gazeteler istedigi gibi oynuyorlar

aslansivasli 01.01.2008 12:04

[email]okur@sabah.com.tr[/email]

[B][COLOR="DarkOrange"]arkadaşlar buradan da direkt olarak Nuh Köklü ye tepkinizi gösterebilirsinzzz[/COLOR][/B]

ademgoze 01.01.2008 12:06

[QUOTE=aslansivasli;292283][email]okur@sabah.com.tr[/email]

[B][COLOR="DarkOrange"]arkadaşlar buradan da direkt olarak Nuh Köklü ye tepkinizi gösterebilirsinzzz[/COLOR][/B][/QUOTE]

evet arkadaşlar buraya gönderebilirsiniz editöre gitmedi bir kaç defa yolladım

[email]okur@sabah.com.tr[/email]

tiryakisivaslı 01.01.2008 12:06

--->: SABAHI PROTESTO

kardeşim seni destekliyorum yakışmadı sabaha adam gibi işlerini yapsınlar bune rezillik

altuntas58 01.01.2008 12:24

arkadaşlar her sivaslı bu konuya duyarlı olmalı işte şampiyonluk yolunda sabah gazatesinin sözde yazarlarından nuh denen herifle birlikte ilk tehtid böylece gelmiş oldu çok uyanık olmalıyızbülent hoca biz şampiyon olmayız derken işte bu ayak oyunlarını bildiği için öyle konuşmuştur ben şahsen protestomu yaptım içimden geldiği gibi yazdım hatta ne yadığımıda sizinle paylaşmak istedim

[COLOR="Red"]------------------------------------------------------------------------[/COLOR]
Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde sözde yazarlarınızdan nuh köklü sivası kariştırmak için tam bit pkk propoğandası yapıyor sivası bir birine düşürüyor yazmış olduğu sözde makalesinde alevi sunni meselesinden başka bir konu işlemeyen bu [COLOR="red"]yazarınızı şiddetle kınıyor [/COLOR]ve bundan sonra asla ve asla sabah gazatesi almayacağıma yüce allahın huzurunda yemin ederim bu günden sonra bizlerde[COLOR="Red"] 35 bin üyesi bulunan sivasspor.com'da sizin gazatenizi protesto etmeye başladık [/COLOR]bize bir özür borcunuzvar ya bir düzeltme yazısıyla bu yanlıştan dönersiniz yada sivasta trajınız tahmin edemeyeceğiniz kadar düşer

mezgirtli 01.01.2008 12:33

Değerli hemşehrilerim.ülkemizde bazı şehirler varki,o şehirin insanları için övünç kaynağıdır.oyle ucuzda değildir.örneğin kahramanmaraş,gaziantep,şanlıurfa gibi.tabii ki o şehirlerin insanları atalarıyla gurur duyacaklar vede saygı göstereceğiz. şehirimiz sivas'a gelince diğer adı cumhuriyettir.eline kalem alıp yazmayı bilirim diyen zavvallıya söylüyorum; spor yorumlayacaksan saçmalayadabilirsin,şayet sivas vede insanları hakkında yazacaksan önce nutuk'u baştan sona oku sonrada kongre müzesıne otur birilerine çanak tutacam kaygısından arın yaz.bak ozaman sende kendinin değiştiğini göreceksin. NOT:sivas'lıyım diyen herkes sabah gazetesi almasın enazından bir süre.

serhatcan 01.01.2008 12:39

--->: SABAHI PROTESTO

[QUOTE=ertor58;292152]LÜTFEN SİLMEYİN SİVASLIYIM DİYEN HERKES OKUSUN VE İBRET ALSIN HATTA BEN MAİL ATTIM SABAHA İŞTE MAİLİM...

Bu yazıda yazılan yorumlara katılmam mümkün değil. sivas son derece modern bir şehirdir. başı kapalı inanlar bu memleketin her yerinde var bu suç değil insanlar inançları gereği örtünüyor ne de olsa müslüman bir toplumuz. sivasta herkesimden insan özgürce yaşıyor madımak olayları talihsiz olaylardı failleride cezaevinde yataıyor ve cezasını çekiyor bu olaylarla tüm şehri suçlamak hiç kimseye yakışmaz ve fayda sağlamaz. bende gençlerbirliği maçındaydım istanbuldan bayram için sivasa gitmiştim. gökhana yapılan küfür duymadım. bireysel olarak bir kaç kişi yapmışsada bilmiyorum. eğer küfürden bahsedilecekse alası o modern dediğiniz insanlardan 3 büyüklerin maçlarında kadınından kızından hepsinden çıkıyor hemde ağza alınmayacak küfürler. ali samiyende yaşadığımız rezaletide yazsalardı çok sevinirdim. elini vicdanına koyan bir yazar gidip alisamiyenin kale arkasındaki çamur deryasını çeksin. koro halinde yapılan küfürleri dinlesin. sivasta küfür yok. futbol çok seviliyor cumhuriyet şehri.

YETKİLİLERE SESLENİYORUM BU YAZI HAKKINDA DAVA AÇILMALIDIR. VE SABAHA BU SÖZLERİ YEDİRİLİP YAZI TEKZİP ETTİRİLMELİDİR. SİVASLI BÜYÜKLERİM. SİVASIMIZA BU KENTE SAHİP ÇIKALIM. YAZIYI OKUYUNCA ŞOK GEÇİRDİM. DEĞERLİ SİVASLI AVUKATLARIMIZ SAYIN BÜYÜKLERİMİZE . YALVARIYORUM. BU YAZIDA AĞIR HAARET ÇARPITMA VE TAHRİK VAR. GAZETENİN İNTERNET SİTESİNİN EN ALT SAĞ KÖŞESİNDE BİZE ULAŞIN KISMINDANDA ŞİKAYETLERİNİZ YAZIN. LÜTFEN. AM ONLARIN SEVİYESİNE İNMEDEN SAĞDUYU İÇERİSİNDE

İŞTE SİVASI SİVASLIYTI YERDEN YERE VURAN YAKIŞIKSIZ YAZI : Yazarı Nuh Köklü

[url]http://www.sabah.com.tr/pz/haber,FBBB90E860D849CDA66F4FFD4DEAFD51.html[/url][/QUOTE]
Yaww kardeşimm. Sen yazıyı iyi okuyup irdeledin mi. bu karalama mı yoksa gözle görülen gerçekler mi. İşte bizler gerçeklerimizden kaçarak hiç gelişemiyoruz vee dışardan da farklı gözlerle görülüyoruz.. Yzıyı iyi oku ve irdele bakalım. Hkaret varmı,aşağılama varmı,yoksa gerçekten sivasta yaşadıklarımız mı. Gerçeklerden kaçtıkca kaybetmeye mahkumuz. LÜTFEN İYİŞ OKU YAZIYI VEE BİRDE SİVASTAYSAN ÇEVRENDEKİ YAŞAMA VE YAŞAYANLARA VE YAŞANANLARA BAK.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:29.