![]() |
--->: HOŞGELDİN TUM !
6. cı haftayı tıklamanız gerekıyo.. yazmayı unutmusum.. pardon..
|
hoşgeldin tum sen sivasa
sefa geldin sen sivasa gezdiriyim seni gürüne kangala hadi at golleri sırala hadi hadi hadi hadi hadi buda idare eder şimdilik:) |
[QUOTE=davulcu;385098]hoşgeldin tum sen sivasa
sefa geldin sen sivasa gezdiriyim seni gürüne kangala hadi at golleri sırala hadi hadi hadi hadi hadi buda idare eder şimdilik:)[/QUOTE] ben yukarda bunu diyordum işte Hoşgeldin yar yüreğime hoşgeldin hada hade hade:D |
[QUOTE=merkez-2;385100]ben yukarda bunu diyordum işte
Hoşgeldin yar yüreğime hoşgeldin hada hade hade:D[/QUOTE] tamam işte sen benim ilham kaynağım oldun saol:) |
Mükemmel bir transfer bu adama kötü diyenleri 2 ligde ve 3. ligden mehmet yıldız için topcu değil diyenlere benzetıyorum bu adam mükemmel bir oyuncu balili almanyada oldugu gibi lıkas podolski gibi sol kanatta oynar mehmet ve Tum rakıp defansı çökertir cok güzel bi haber cok sevındım... emegi gecen herkeze sonsuz teşekkurler
|
-->: HOŞGELDİN TUM !
bence iii transfer gol atamamasından yakınmış arkadaşlar ama balili de fazla gol atan bir oyuncu değil... tum da ii takıma geldi sonuçta daha iyi olacaktır eminim..
|
[QUOTE=besyo_cu;385109]Mükemmel bir transfer bu adama kötü diyenleri 2 ligde ve 3. ligden mehmet yıldız için topcu değil diyenlere benzetıyorum bu adam mükemmel bir oyuncu balili almanyada oldugu gibi lıkas podolski gibi sol kanatta oynar mehmet ve Tum rakıp defansı çökertir cok güzel bi haber cok sevındım... emegi gecen herkeze sonsuz teşekkurler[/QUOTE]
bişey değil kardeşim.ama sesin güzel değilmiş:D |
[QUOTE=merkez-2;385132]bişey değil kardeşim.ama sesin güzel değilmiş:D[/QUOTE]
YANLIŞ ANLAŞILMASIN SANA DEMEDİM BEYSOCU KARDEŞİM.ALINTIYI YANLIŞ ALMIŞIM. |
bize çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum... mehmet yıldız yanında tum ve arkalarında balili...bu sene atak gücümüz çok süper ve zor tutarlar bu oyuncuları...
|
[B][I]yahu tum güzel bi oyuncu.tamamda eğer tum gelip cvetkhov gidecekse hiç gelmesin.cvetkhov gönderilecekse bu adam cvetkhov kadar iyi değil.eğer cvetkhovu göndermek istiyorlarsa bunu birisi açıklasın cvetkhov gördüğüm kadarıyla sivasta huzurlu.gitmekmi istiyo birisi açıklasın.değilse cvetkhovun harcanmasına gönlüm razı olmayacak.adam türkiyenin eniyi forveti.[/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:33. |