SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Memlekette İftar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20445)

RECEP_YÜKSEL 29.08.2008 00:21

--->: -->: --->: -->: Memlekette İftar

:):)[QUOTE=Yiğiter;404853][B]
damarıma bastın abi :)
bu iftara 100 kişi getirtmezsem..gerekirse okuldan öğrencileri getirecem yine 100 kişi yapacam :)[/B][/QUOTE]

[COLOR="DarkGreen"][B]biz öğrencileri saymıyoruz DERMİŞİM[/B][/COLOR] :D :D :D

[COLOR="Purple"][B]Hayırlısı olsun kardeş inşallah kalabalık olurad bizi geçersiniz şaka bi yana [/B][/COLOR] :)

Rallim58 29.08.2008 00:23

[QUOTE=Yiğiter;404853][B]
bu iftara 100 kişi getirtmezsem..gerekirse okuldan öğrencileri getirecem yine 100 kişi yapacam :)[/B][/QUOTE]

[B]Hocam aklın yolu birdir bende sana tam öğrencileri stepne olarak tut diyecektimki sen yazmışın:). Yalnız Recep Yüksel kardeşim derneğine ve yiğidolarına güveniyorki böyle diyor hocam.

Laf aramızda biz yavaş yavaş iddia değilde

Sivas'ta gerçek yiğidoların buluştuğu iftar
olarak değerlendiririz bizde:) nasıl olur sence

yani isim tashihine gidelim ne dersin:)[/B]

Yiğiter 29.08.2008 00:26

-->: --->: -->: --->: -->: Memlekette İftar

[QUOTE=Rallim58;404862][B]Hocam aklın yolu birdir bende sana tam öğrencileri stepne olarak tut diyecektimki sen yazmışın:). Yalnız Recep Yüksel kardeşim derneğine ve yiğidolarına güveniyorki böyle diyor hocam.

Laf aramızda biz yavaş yavaş iddia değilde

Sivas'ta gerçek yiğidoların buluştuğu iftar
olarak değerlendiririz bizde:) nasıl olur sence

yani isim tashihine gidelim ne dersin:)[/B][/QUOTE]
[B]
şimdiye kadar "rallim58" faktörünü devreye sokmadık..baktık ki arkada kaldık..en güçlü silahımız "rallim58" i direk devreye sokarız..:)[/B]

Rallim58 29.08.2008 00:40

--->: -->: --->: -->: --->: -->: Memlekette İftar

[QUOTE=Yiğiter;404865][B]
şimdiye kadar "rallim58" faktörünü devreye sokmadık..baktık ki arkada kaldık..en güçlü silahımız "rallim58" i direk devreye sokarız..:)[/B][/QUOTE]

[B]Hocam hiç yorulma; Belediyenin Halkla İlişkiler Müdürü can dostum iftar günü bile iftara 5 dakika kala oradan anons ettirir:) İstanbulun sayısını yine katlarız:)

Yalnız o günü her itimale karşı bankaya beraber gidelim:) bir sana birde bana iftar kredisi:) çekelim Sponsorluk ihalesi seninle bende kalacak ya:):):)[/B]

FurkaN 29.08.2008 00:46

-->: --->: -->: Memlekette İftar

[QUOTE=Yiğiter;404853][B]

[B]Getirelim öğrencileri Yiğiter fark etmez :) ama benimkilerin masrafıda sana :)ama bence sen yavaş gel... Sivas'ta katılım az olur...[/B]

Rallim58 29.08.2008 00:49

[QUOTE=FurkaN;404886][B]Getirelim öğrencileri Yiğiter fark etmez :) ama benimkilerin masrafıda sana :)ama bence sen yavaş gel... Sivas'ta katılım az olur...[/B][/QUOTE]

[B]Yiğiter hocam duyuyorsun, bak işte bu konuşmaların müsebbibi sensin... :)

Başka da birşey söylemiyorum...:)

Sen anladın onuuuuuuuu..:)[/B]

FurkaN 29.08.2008 00:51

-->: --->: -->: --->: -->: Memlekette İftar

[QUOTE=Rallim58;404889][B]Yiğiter hocam duyuyorsun, bak işte bu konuşmaların müsebbibi sensin... :)

Başka da birşey söylemiyorum...:)

Sen anladın onuuuuuuuu..:)[/B][/QUOTE]

[B]Abi sen yanlış adam seçmişsin işin zor kolay gelsin :)[/B]

Rallim58 29.08.2008 01:57

[QUOTE=FurkaN;404892][B]Abi sen yanlış adam seçmişsin işin zor kolay gelsin :)[/B][/QUOTE]

[B]Furkan hocam adamım yanlış değil; varsa bir yanlışlık siteye üyeyim diyerek her yoruma fikir yürüten, Sivas'ta yaşayanların (mazeretleri olan hariç diğerlerinin) şartları uyan üyelerin yanlışıdır.

Ben ümidimi son rezervasyon için sayı belirleme günü olan, 10 Eylül'e kadar (Öğretmenevine yaklaşık diye verdiğimiz rakamı) geçeceğimizi bile düşünüyorum...[/B]

GuNaY 29.08.2008 03:31

[QUOTE=Rallim58;404915][B]Furkan hocam adamım yanlış değil; varsa bir yanlışlık siteye üyeyim diyerek her yoruma fikir yürüten, Sivas'ta yaşayanların (mazeretleri olan hariç diğerlerinin) şartları uyan üyelerin yanlışıdır.

Ben ümidimi son rezervasyon için sayı belirleme günü olan, 10 Eylül'e kadar (Öğretmenevine yaklaşık diye verdiğimiz rakamı) geçeceğimizi bile düşünüyorum...[/B][/QUOTE]

[B]Abi laf aramızda asıl patlama birkaç güne kadar gelecek inşallah, o zaman öğretmenevi size dar gelecek.

Bu arada kapasite kaç kişilik. Bizimkinden çoksa, bizler hemen daha büyük bir yer ayarlama işine girelim :D :D[/B]

Rallim58 29.08.2008 11:48

[QUOTE=GuNaY;404922][B]Abi laf aramızda asıl patlama birkaç güne kadar gelecek inşallah, o zaman öğretmenevi size dar gelecek.

Bu arada kapasite kaç kişilik. Bizimkinden çoksa, bizler hemen daha büyük bir yer ayarlama işine girelim :D :D[/B][/QUOTE]

[B]Günaycığım sağolsunlar Laf aramızda öğretmenevi bahçesi tamamen bize ait olacak, 300 400 kişide olsa kaldırır ve açık alan, kimseye verdirmedik ki bizimkiler rahat etsin diye. Organize bu sene ilk olmasından bazı aksaklıklar yaşanabilir ama bunu biz minimumda tutmayı başarabilirsek ne mutlu.

Siz başka yer ayarlama işine girmenize gerek yok Yiğiter hocam işi inada bindirdi, sınıftanda vazgeçti okulu taşıyacakmış:):):)[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:41.