SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   SİVAS'A ŞOK HABER (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20881)

SenSetik 21.09.2008 21:46

--->: SİVAS'A ŞOK HABER

bu olay bütün moral motivasyonu sıfıra indirecektir...

fb maçı öncesi bütün ümitlerim kırıldı...

bu sene de böyle gider bu moral bozukluğu ile..

dua edelimde puanlarımız silinmesin...ama ben o üç puana gitti gözüyle bakıyorum..

o kadar yaygaradan sonra tff bu [U][B]hatayı [/B][/U]affetmez...

Army 21.09.2008 21:47

yokmus demekki .

ertor58 21.09.2008 21:47

sivas bursa maçının üsütünden 5 günden fazla süre geçmiş ve kimse itiraz etmemiştir eğer puan silinmesi yönünde karar çıkarsa burda çok büyük çifte standart var demektir. çünkü talimatnameye göre 5 gün içinde itiraz olmazsa maç tescillenmiş sayılıyor federasyonda bu 5 gün içinde bu konu hakkında açıklama yapmadığına göre neden puanımızı silecekler anlamıyorum. aynı konu 8taşa olunca kimse ne puan sildi ne sesini çıkardı. yazıklar olsun bu federasyona.

SenSetik 21.09.2008 21:49

[QUOTE=ertor58;415656]sivas bursa maçının üsütünden 5 günden fazla süre geçmiş ve kimse itiraz etmemiştir eğer puan silinmesi yönünde karar çıkarsa burda çok büyük çifte standart var demektir. çünkü talimatnameye göre 5 gün içinde itiraz olmazsa maç tescillenmiş sayılıyor federasyonda bu 5 gün içinde bu konu hakkında açıklama yapmadığına göre neden puanımızı silecekler anlamıyorum. aynı konu 8taşa olunca kimse ne puan sildi ne sesini çıkardı. yazıklar olsun bu federasyona.[/QUOTE]

kimse itiraz etmemiş ama 5 gün geçmeden tff'nin kendi kuruluşları olaya müdahale etmişler akrdş..

yani puanlar büyük ihtimalle bursaya verilecektir.

Yiğiter 21.09.2008 21:49

-->: --->: SİVAS'A ŞOK HABER

[QUOTE=sensetik;415654]bu olay bütün moral motivasyonu sıfıra indirecektir...

fb maçı öncesi bütün ümitlerim kırıldı...

bu sene de böyle gider bu moral bozukluğu ile..

dua edelimde puanlarımız silinmesin...ama ben o üç puana gitti gözüyle bakıyorum..

o kadar yaygaradan sonra tff bu [U][B]hatayı [/B][/U]affetmez...[/QUOTE]

[B]bütün bu olaylar,her yönden engellenmek istenmemiz aslında büyüdüğümüzün göstergesi...durmak yok yola devam!!![/B]

ertor58 21.09.2008 21:50

bırakında şampiyon olalım.sürekli önümüzü kesmek için her türlü saldırıyorlar basını 3 ezikleri federasyonu hakemleri herkesmi sivasıma düşman neyin intikamı peşindesiniz cumhuriyet şehrimizden alıvveremediginiz nedir?

erem 21.09.2008 21:51

-->: SİVAS'A ŞOK HABER

federasyonun yaptığı kesinlikle çifte standart anlıyorum ama bu kadar sıcak bir olayın üstüne bizim teknik ekibimiz yöneticilerimiz nasıl böyle bir hata yapabiliyor anlayamıyorum

FurkaN 21.09.2008 21:52

-->: SİVAS'A ŞOK HABER

[B]Bu bir hatadır kimsede kusur aramaya gerek yok... Hatayı yönetim yapmıştır ve sorumlusu açıklanmalıdır...[/B]

SenSetik 21.09.2008 21:52

bu olayın en büyük sorumlusu biziz yiğiter...

nasıl böyle bir hatayı yaparız inanamıyorum yani...

aylardır aynı konudan şikayetçi olan madur olan taraf biziz?? yokmudur bu işi takip eden koskoca Sivassporda... ne diyeceksin adamlara şimdi: abi geçen sene aynı şey bizim aleyhimize oldu, bi kıyak ta bize geçin mi diyecez??

aklın kesiyormu hiç tff'nin bize bu kıyağı yapacağına

tanyil 21.09.2008 21:53

Ya kimse itiraz etmemiş metmemiş.
Olay kısaca fb maçı öncesi moral motivasyon bozmak ve ayrıca haluk ulusoy federasyonunun pisliğini çıkardığımızdan dolayı intikam almaktan başka bişi değil.
Aynı bilgi sistemimidir nedir geçen sene bu olayı görememiş mi.
Ayrıca esame listesindeki yanlış tam olarak nedir.

Sivassporun bursaspor maçındaki kadrosu :

İlk 11: Petkoviç, Abdurrahman, Faruk, Fabio Bilica, Murat, Sezer, Musa, Oliveiara, İbrahim Dağaşan, Mehmet Yıldız, Herve Tum

Yedekler: Akın Vardar, Mamadou Diallo, Konfory Slla, Pini Balili, Sedat Bayrak, Emre Yılmaz, İzzet Affetmez

sorun ne anlamadım.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:37.