![]() |
Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
[B][I]Her şeyde bir hayır vardır.hayırlı olsun...[/I][/B]
|
yapma be büyük kaptan seni orda harcarlar.niye böyle oldu be.bunca zaman bizi güldürdün ama şimdi ağlattın memed abi.hiç bir zaman seni unutmayacağız.mehmet yıldız denince galata değil sivasspor gelecek akla tüm herkes seni sivassporlu olarak hatırlayacak.ne olur bu şaka olsun.gitme büyük kaptan gitme.
|
[QUOTE=ertor58;453306]merkez emre nerden para toplandı bu takıma kimsenin para verdiği yok sms kampanyasıda elimize yüzümüze bulaştı 7 milyon svaslı takıma sahip çıkamyıyor sa bu takımı buraya getiren başkan ve hocada ona göre hareket eder sivasspor artık bir markadaır bir mehmet gider başka mehmet gider ama sivasspor felsefesi gitmez. gittiyse ah vah tüh öldük bittik demeye gerek yok. bizim için yaptıklarına teşekkür ediyorum. yerinide daha iyi bir forvetle ve daha uygun bir maliyetle dolduracağımıza şüphem yok. 1 oyuncu gitti diye şampiyonluk yarışındanda kopacağımıza inanmıyorum. klubümüze hayırlı olsun.[/QUOTE]
bir cok para toplandı istanbulda ankarada dunya kadar para toplandı yardım dıye daha gecen hafta ıstanbulda yarıdm gecesı duzenlendı....dunya bir reklam iddaa parası dıgıturk paarası geldı. |
Deli olsam, bu transfer haberini okuduktan sonra [B]"benden daha deliler de varmış"[/B] der deli gibi şükrederdim..
|
yaw ıkıncı yarı kafaya oynayan takımda formda oyuncu satılırmı arkadaş bu nasıl iştir.... anlam veremedım veremıyorum
|
[B]Başkanımız ve teknik direktörümüz işini bilir ayrıca Mehmet içinde iyi olur hangi oyuncu istanbulda oynamak istemez ki?
Hayırlı olsun mehmet yolun açık olsun. UEFA kupasını kaldırırsın inşallah. Emeğin için teşekkürler. Sivas'ta yoluna aynen devam edecektir. Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacaktır . Gelecek oyuncularda iyi oyuncular; Özgürcan çok gol atan bir oyuncu, keza Necati'de iyi, Aydında süper. Artı birde Zahora alınırsa bomba gibi bir Sivasspor ligin ikini yarısında bizi bekliyor demektir. Hayırlı olsun tekrar.[/B] |
[QUOTE=ertor58;453318]başkanımız ve teknik direktörümüz işini bilir ayrıca mehmet içinde iyi olur hangi oyuncu istanbulda oynamak istemezki hayırlı olsun mehmet yolun açık olsun. uefa kupasını kaldırırsın inşallah. emeğin için teşekkürler. sivasda yoluna aynen devam edecektir. şampiyonluğu sonuna kadar kovalyacaktır . gelecek oyuncularda iyi oyuncular özgürcan çok gol atan bir oyuncu keza necatide iyi aydında süper. artı birde zahora alınırsa bomba gibi bir sivasspor ligin ikini yarısında biz i bekliyor demektir. hayırlı olsun tekrar.[/QUOTE]
hangi futbolcu İstanbulda oynamak istemez ki diyorsan,4.büyük saçmalığını da söylemeyeceksin. Bu ülkenin 4.büyüğü Trabzonspordur,5.büyüğü Kayserispordur. Biz böyle oldukça büyük değil sadece ligin flaş ekibi oluruz.:rolleyes: |
[B]YARI YOLDA BIRAKMAYA NEDERSE BENDE ONU DİYORUM[/B]
|
misal ki bu takımda mehmetin yeri doldurulur veya eksikliği hissedilmez ama asıl sorun su sen sampiyonluğa oynuyan biri olarak diğer sampiyonluğa oynayan rakibine takımının kaptanını satarsan zaten psikolojikmen yeniksin zaten .
artık medyada rahatlar artık mehmet yıldız gitti yönetimde rahat paraya kavuştu bülent uygunun basına verecek pek malzemesi de kalmadı artık tühh son olarak ben yemin ediyorm sivasta bulunduğum zamanlarda sivasın bütün maçlarına gitim ve il dısında iken lig tv de ki bütün maçlarını izledim artık gidersem ...... |
sivas sporumuza hayırlı olsun 1 yıl sonra bize döner memetin yeri sivasspordur
inanıyorum başkanımız bizim için doğru olanı yapmıştır hayırlı olsun |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:58. |