![]()  | 

Cevap: Sivasspor 1 - 0 Eskişehirspor 

önde olmamıza rağmen iyi oynamıyoruz..... 
	 | 

ilk yarı bıttı... ikinci yarıda bır gol atarızz olur bıter.... 
	 | 

ilk yarı 1-0 bitti...özellikle oyunun son bölümlerinde eskişehir daha etkili idi...ikinci devreye daha diri bir sivasspor bekliyoruz... 
	 | 

İlk yarı bitti.İnşallah 2. yarı 1 gol daha buluruz. 
	 | 

[B]2.Yarı Gol Bulmamız Lazım..Eskişehir Sağlam Bastırıyor..Başka Bir Hakem Olsaydı 2 Pozisyonada Penaltı Çalabilirdi... 
	2.Yarı Toparlanmamız Lazım[/B]  | 

oh oh iyi yeniyoruz kardeş takımınız trabzon için mi oynuyosunuz ama üzgünüm onlar dün yenildi gençlere siz kümede kalmaya bakın onun bunun için oynamayı bırakında ikinci yarı 2 gol daha 3 farklı yeneriz. neymiş sivası yeneceklermiş sahasında bilmemne. herkes yerini haddini bilecek. 
	 | 

[B]İkinci Yarı Toparlanırız Onlarda Kontrolsüz Bastırdı Aslında..[/B] 
	 | 

Golü erken attık ama eskişehiri topla çok oynatıyoruz.Ama yine de ben ikinci yarıyı bekliyorum.Bu arada allahtan hakem faruğun pozisyonuna panaltı vermedi. 
	 | 

burda bizi küçük gören sivaslılar 4-5 atarız diye konuşuyodunuz...bu hakemle siz çok atarsınız...2 tane penaltımız verilmedi.kötü futbolla hakem sayesinde bizi yecekesiniz..şimdiden tebrik ediyorum..bizim futbolcularımızıda yürekten kutluyorum... 
	 | 

internet explorerden olmuyordu mozilla frefox  u indirdim onunla oldu burdan cihat arkadasa tesekkür ediyorum eyvallah sagol arkadasim:) 
	 | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:01. |