SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bilica Fener`de (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25891)

abdulhadi 08.06.2009 15:13

Cevap: Bilica Fener`de

[QUOTE=sergio1989sivas;526719]SİVASLI OLUP GALATASARAYI TUTAN YORUMCULAR
BURADA BAŞKANIMIZA VE ANTRÖNÖRÜMÜZE İFTİRA ATMAYIN GİDİN GS SAYFASINA YAZIN GAYET BAŞARILI BİR TRANSFER YASİN KALİTELİ OYUNCU ALINAN PARADA İYİ KULÜBE 5 KURUŞ YARDIM YAPMASINIZ
1.5 MİLYON EUROYA AZ DERSİNİZ YÜRÜYÜN İŞİNİZE SİVASLI OLUP GSLİ GÖZÜKEN ŞAHSİYETLER[/QUOTE]

kime dediğini bilmiyorumda ben bu başkana hoca yada laf söylerim biz gs li falanda değiliz 3. ligden beri biz bu takımın peşindeyiz. bu adamlar sivasspor un menfaatini korumuyorlar. önemli olan 1. ligde top oynamak deil şerefle top oynamaktır.KİM SİVASSPORLUYUM DİYORSA BEN ONUN 100 KATI DAHA FAZLA SİVASSPORLUYUM

navruz58 08.06.2009 15:36

Yasin le napcaksinis neyse sizler daha iyisini bilirsiniz

canimfeda58 08.06.2009 15:45

[B]YAHU INANMAYIN BU HABERLERE HÜRDOGAN GAZETESI NE BILCEK ALLAH ASKINA HEPSI YALAN BUNLARIN.. GÖRCEKSINIZ SONUNDA SIVASSPORUMUZDA KALCAK INSALLAH[/B]

xremix 08.06.2009 15:47

bence isabetli olmus,yasin cok basarili olcak sivassporumuzda

mertcan69358 08.06.2009 15:49

bilaca çok harika topcuydu inşallah biz yine bilica gibi futbolcular buluruz bülent uygun ve biz bu yönetimle daha ne bilıcalar buluruz bilacanında ayaklarına sağlık sivasspora verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ederiz.. :)KARIYLA KIZLA İŞİMİZ OLMAZ YAĞMURLAR ÇAMURLAR BİZİ YILDIRMAZ ÇILDIRIRSA YİĞİDOLAR KİMSE TUTAMZ DİKKAT ET GARDAŞ KARŞINDAKİ SİVASLI

serdar-58 08.06.2009 16:10

valla ucuza gitmiş bilica yazık oldu şimdi fener onu seneye 10 milyon dolara satar bizde böyle ucuza satıyoruz işte

carizma0658 08.06.2009 17:30

aslında gerçekten hiç istemezdim gitmesını ama olan olmuş ki en azından iyi bir kulübe gitmiş ÇOKK TEŞEKKLER BİLİCA SİVASA KATKILARINDAN DOLAYI YOLUN ACIK OLSUN SENİ SEVIYORUZ

mucahitbaba58 08.06.2009 17:34

teknimk direktor sende git gerek yok biz oynariz
eger bilicada gidecekse yw kim kaldi :S

esentepeli58 08.06.2009 18:01

kazığı yemişiz o kadar bilika gibi bı oyuncu 1.5 milyon dolar hahaha cok komik :mad:

RECEP_YÜKSEL 08.06.2009 18:29

[QUOTE=GokhanTurna;526640]Ama ben anlamıyorum abi neden bu kadar ucuza verdik Bilicayı. Futbolcu almayı biliyoruz ama cidden satmayı bilmiyoruz. 200 bine aldık 1.5 milyon + Yasin aslında kar yapmışız ama yinede Bilica gibi bi futbolcu bu kadar az yapmaz.

Wolfsburg takımının golcüsü Dzeko yine çok ucuza alınmış adamın Bilica gibi yıldızı parladı şuan ki değeri 30 milyondan bahsediliyor[/QUOTE]

[B]YA Yasin tutarsa onuda 1,5 milyona satarsan bide
herekzi her takım ister gazetelere göre gerçekde
2 veya 3 takım ister gerçekleri tam bilmiyoruz ki
Gazeteler kalsa Türkiye gelmiyen oyuncu yok herkez geliyor

dediğim gibi inşallah bu sağlam kumaş bizde dağa sağlam olur ve 1,5 veya 2,5 satarız hayırlısı olsun demekten başka bi şey gelmez bizden kardeş[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:21.