![]() |
Cevap: Son aday Kerkar
[QUOTE=babapiton;537424]adam iyi oynuyo bize 2 yıl faydalı olabilir belki hazırlık maçlarındaki performansta bülent hocaya güvenimiz sarsıldı ama ben ligde farklı oynuyacagımızın inanccındayım adam gayet iyi oynuyo
[url]http://www.youtube.com/watch?v=F-3UJ...eature=related[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=GHgeH...eature=related[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=Ci3A7...ature=relaited[/url][/QUOTE] kaç kez izlediniz 90 dakikalık maçını,neyi referans alarak iyi oynadığını söylüyorsunuz |
[QUOTE=Celtic Pride;537425]kaç kez izlediniz 90 dakikalık maçını,neyi referans alarak iyi oynadığını söylüyorsunuz[/QUOTE]
gollerinden anladım bu golleri kötü futbolcu atarmı adam 3 kişiyi çalımlayım gol atıyo.frikikleride iyi videoları izleyin sonra konusun |
Hiç alınmıcaksa bare bu adam alınsın onay verdim:)
|
[QUOTE=GokhanTurna;537431]Hiç alınmıcaksa bare bu adam alınsın onay verdim:)[/QUOTE]
benim anlatmak istedigimde o kardeş hiç yoktan iyidir yoksa tabi ki biz daha gencini daha iyisini isteriz |
kulübün cebinde akrep var arkadaş,bedava topcu nerde bizimkiler orada
benim demek istediğim adamı tanımadan alıyorlar,deneme yanılma yöntemiyle. 32 yaşında adamın neyini deniyorlar?yani bu yaşa kadar görmemişsen keşfetmemişsen almanında bir anlamı yok.. Bence hiç alıp yabancı kontenjanını doldurmasınlar,olan parayada yazık. |
[QUOTE=Celtic Pride;537436]kulübün cebinde akrep var arkadaş,bedava topcu nerde bizimkiler orada
benim demek istediğim adamı tanımadan alıyorlar,deneme yanılma yöntemiyle. 32 yaşında adamın neyini deniyorlar?yani bu yaşa kadar görmemişsen keşfetmemişsen almanında bir anlamı yok.. Bence hiç alıp yabancı kontenjanını doldurmasınlar,olan parayada yazık.[/QUOTE] Tanımadan mı alıyorlar. Gözlemcilerimiz boşa çalışmıyorlar Sivassporumuzun kurduğu sistemden haberin yok galiba. 1 kaç maç izlenip futbolcu alınmıyor. Denemeye almasıda yaşından dolayıdır herhalde öle düşünüyorum. |
[QUOTE=babapiton;537427]gollerinden anladım bu golleri kötü futbolcu atarmı adam 3 kişiyi çalımlayım gol atıyo.frikikleride iyi videoları izleyin sonra konusun[/QUOTE]
[QUOTE=GokhanTurna;537438]Tanımadan mı alıyorlar. Gözlemcilerimiz boşa çalışmıyorlar Sivassporumuzun kurduğu sistemden haberin yok galiba. 1 kaç maç izlenip futbolcu alınmıyor.[/QUOTE] haberim yok. neden deniyorlar peki,izledikleri yetmemişmi |
[QUOTE=Celtic Pride;537436]kulübün cebinde akrep var arkadaş,bedava topcu nerde bizimkiler orada
benim demek istediğim adamı tanımadan alıyorlar,deneme yanılma yöntemiyle. 32 yaşında adamın neyini deniyorlar?yani bu yaşa kadar görmemişsen keşfetmemişsen almanında bir anlamı yok.. Bence hiç alıp yabancı kontenjanını doldurmasınlar,olan parayada yazık.[/QUOTE] Sen 90 dk maçını izledinmi diye soruyon nerden biliyon diyodun. ben gollerini izledim sen izlemeden aldıklarını nerden biliyon |
[QUOTE=babapiton;537440]Sen 90 dk maçını izledinmi diye soruyon nerden biliyon diyodun. ben gollerini izledim sen izlemeden aldıklarını nerden biliyon[/QUOTE]
izleyip izlemediklerini bilmiyorum,birşeyde iddia etmiyorumki izledilerse 32 yaşındaki adamı ne diye deniyorlar?ya beğenmişsinir ya beğenmemişsinr,bu yaştaki bir adam denenmez,bana saçma geliyor. Dünyanın hangi gelişmiş futbol ülkesinde deneyerek adam almak var? eğer izliyorlarsa teknik ekibimiz izleyenlerin fikrini yeterli bulup saygı duymuyorki birde kendisi denemek istiyor demekki. Ben adama karşı değilim,transfer mantığına karşıyım. |
seivasspor kaliteli bir oyuncu alırsa daha iyi olur çünkü ben bu oyuncuyu hiç duymadım.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:06. |