![]() |
Cevap: B.UYGUNDAN SİVASIN LİG SIRALAMASI...
[QUOTE=deliktaşlısalim;544706][B]bence çok öne çıkmamak için böyle konuşmuştur bülent hocanın hedefi belli bunu hepimiz biliyoruz zaten[/B][/QUOTE]
Katılıyorum, takımımız tecrübesizlikten olsa gerek şampiyonluk stresini kaldıramıyor. Bu stres altında çıktığı maçlarda hüsrana uğruyor. En iyisi mi Uygun un yaptığı gibi hedefi küçük tutup zamanla zirveye doğru kanatlanmak. :) |
[B]feneri tuttugun kadar SİVASI tutsan...!!!!!![/B]
|
[QUOTE=07reis58;546257][B]feneri tuttugun kadar SİVASI tutsan...!!!!!![/B][/QUOTE]
feneri tuttugunu sanmiyorum boyle kisiliksiz insanmi oldugunu dusunuyosunda böyle dedin |
ayrica bunu taktik geregi soyledigi bi gercek gercekde insanlar artik hocamizin bu tür aciklamalarinin amacinida biliyor artik bence gereksiz bi yorum yapmis hocamiz
|
[QUOTE=efsane5858;546265]feneri tuttugunu sanmiyorum boyle kisiliksiz insanmi oldugunu dusunuyosunda böyle dedin[/QUOTE]
fener teknık direktörlük teklfi etsin bi dk düşünmeden gider!!!! |
[QUOTE=07reis58;546267]fener teknık direktörlük teklfi etsin bi dk düşünmeden gider!!!![/QUOTE]
ama o sonucda bi profosyonel hem sadece fener degil galarasarayda iyi bi teklif yapsin onada gider bjk yede gider adam para kazaniyor bu isten. allah askina sen olsan gitmezmisin:) |
[QUOTE=07reis58;546267]fener teknık direktörlük teklfi etsin bi dk düşünmeden gider!!!![/QUOTE]
Anti-Bülentçi birisi olarak söylüyorum. Kendimizi kandırmayalım Türkiye'de hangi takımın hocası kendini büyük (zengin manasında büyük) kulüplere beğendirmek için uğraşmıyor. Kaç hoca ligin ortasında veya önemli bir anında kulüplerini bırakıp gitmedi? Sonra kuyruklarına baka baka geri döndüler ama olsun. Ve sen hoca olsan gitmek istemez misin samimi ol :) O yüzden fener yalakası,şu yalakası vb. şeylerle değil tekrar belirtmek istiyorum Anti_Bülentçi olarak hocamızı takımımıza verip veremedikleriyle yargılayalım |
[COLOR="Wheat"][B]iyi bir sıralama olmayacağı belli ilk 10 a girersek mucizedir belkide ligde kalırsak[/B][/COLOR]
|
her duyduğunuza inanmayın, teknik adamlar böyle yorumlar yapmazlar hele Türkiyede asla....
|
[QUOTE=oz.can;546345]her duyduğunuza inanmayın, teknik adamlar böyle yorumlar yapmazlar hele Türkiyede asla....[/QUOTE]
Bu sıralamayı yaptığını TRT'de bizzat kendisi açıkladı. Hatta esprili bir şekilde 5 yeriz demiştim, yedik dedi ve güldü. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:46. |