SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ege'den Mutlu Dönmek İstiyoruz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27130)

ilteriş58 07.09.2009 00:24

Cevap: Ege'den Mutlu Dönmek İstiyoruz

zaten sivasspora hakettiğini veren hiç bir gazete yok ki

Ultra sivasli 07.09.2009 02:58

IKISINIDE ALACACAZ KIMSE UMUDUNU KAYBETMESIN BU TAKIM DAHA YIKILMADI

serhatcan 07.09.2009 08:23

yorumların hepsinde manisayı yenmek çok zor deniyor,hatta imkansız bencede. ne enteresan demi. adamlar 2. ligden yeni çıktılar ve yenilmesi zor olan bir takım görünüyorlr. sivasspor ise 3 yıldır ligin tozunu attırıyor ( ki bence yalancı rüzgardı,hep söyledim galip geldiği maçlarda dahi mahkum oynadı,iğrenç futbol oynadı ). buradaki çelişkiyi irdelemek lazım. neden sivassporun 2. ci ligden bu sene çıkan takımı yenmesi zor...?adamların ilk 11 de oynayan futbolculardan 5 tanesi halaa 2.ci ligdeki kadronun futbolcuları. sivassporla kıyaslandığı zaman ben çözemedim. işin içinden çıkamadım. sivassporun bu takımı yenmesi neden zor.transferlerine bakarsak onlar adı sanı duyulmamış topçu aldılar biz ise ispanyadan ersen martini,bbs dan ermanı ( ki ermen geçen yılın en iyi futbol oynayanlrdından biriydi )diğer topçularımızda saten geçen yılın ligi 2. ci bitiren takımı. Bu ne yaman çelişkidir valla anlamadım.adamlar futbolcu yetiştirip hemde galatasaray gibi bir takımın 3 futbolcusuna bedel olarak satıyorlar ama gel gör ki sivasspor 3 yıldır paf liginin tozunu atan takımdan 1 tane futbolcu çıkarmıyor. şimdi sorun nerede gelin birileri akıl ve izah versin:))) halaa inşallah larla maaşallahlarla puan dilenciliği yapılıyor.

SEVDAMSIN58 07.09.2009 10:13

DEGERLI HEMSERILERIM BENIMDE GONLUMDEN IYI SEYLER GECIYOR AMA MANISA BIZI DUZ GECER INSALLAH BIRAN ONCE TOPARLANIRIZ AMA BU TAKIM OYLE UC BES HAFTADA TOPARLANACAGA BENZEMIYOR
BASARILAR GETIREN TAKIM NASIL IKI YILIN USTUNDE KENETLENDIYSE BU DA O KADAR ZAMAN ISTER FAKAT SIMDI BIR SORUN DAHA VARKI KENETLENECEK TAKIM GORMUYORUM KOPAN HALATIN ARASINI INCE IPLE TAMIR ETMEYE KALKARSAN SENI ZORLANDIGI YERDE KOPARAK SENI YARIM YOLDA BURAKIR ONUN ICIN ZAMANA BURAKMAK YERINE IKINCI YARI TRANSFERINDE BARI ERSEN ERMAN UGUR BILMEM NEY GIBI LERINI BIR AN ONCE YOLLAMALI YERLERINE UYGUN TRANSFER YAPIP BU YIL LIGDEN DUSMEYELIM VE SENEYE ALLAH IN IZNIYLE YENI BIR GIRIS YAPALIM YENIDEN TEPEYI ZORLAYALIM BU YILDA TURKIYE KUPASINA IYI ASILIP EN AZINDAN MADDI OLARAK BIRAZ OLSUN RAHATLAYALIM INSALLAH

hanedan58 07.09.2009 10:26

Egeden mutlu dönmek istemizyoruz mutlu sönmeye mecburuz en azından bir 4 puan 2 maçtan almak şart bu hem taraftar için hem takım için bir morel olur

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:54.