![]() |
Cevap: Tebrikler Murat Erdoğan...
[QUOTE=adres58;859079]Farklı bir futbol kimliğinle, değişik bir görevle...
[B][I]Evine hoş geldin KAPTAN...[/I][/B][/QUOTE] [B]Ama her zamanki Adamlığıyla[/B] :D |
Çok kaliteli bir insan Allah bu şekilde devam etmeyi nasip eder inşAllah...
|
[QUOTE=gdodeğilyiğido;859064]Oynadığın dönemde de takımın Murat ağabeyiydin. Gideceğin hafta bir restoranda futbolcularımızla aynı katta yemek yerken;
'Musa Aydın'lar 'Gitme,Murat Ağabey' dediğinde, 'Hayırlısı böyleymiş' demiştin ağlamaklı. Ayrılık illa ki olacaktı ama seninkisi zamansız olanlardandı. Tam takıma liderlik,kaptanlık edip,babalar gibi iki sene daha banko oynayacakken ayırmışlardı seni bizden. Bu başlıkta yazmış arkadaşların dediği gibi seni birgün teknik heyette görmek istiyorduk. Kısmet bugüneymiş. Sivas'lı 'Adam gibi Adam' olanı bilir ve sahip çıkar. Yuvana hoş geldin kaptan![/QUOTE] Ya benim bildigim Murat Erdogan mersinli degilmi arkadaslar yanlismi biliyorum?? |
[QUOTE=AmiRaLL;859087]Ya benim bildigim Murat Erdogan mersinli degilmi arkadaslar yanlismi biliyorum??[/QUOTE]
Çok doğru... Evet Sivaslı değil ama Sivası çok seven her fırsatta bunu gururla taşıyan adam gibi bir insan... |
***murat erdoğan güzel bir karar almış o SİVAS ımızı bizde onu cok seviyoruz, kendisine başarılar diliyorum.
NOT-yaklaşık 2 yıl önce takımımız düşme potasındayken diğer rakibimize gol atıp takımımız avantajlı duruma cıktığını hatırlıyorum. |
[QUOTE=savaş2;859094]***murat erdoğan güzel bir karar almış o SİVAS ımızı bizde onu cok seviyoruz, kendisine başarılar diliyorum.
NOT-yaklaşık 2 yıl önce takımımız düşme potasındayken diğer rakibimize gol atıp takımımız avantajlı duruma cıktığını hatırlıyorum.[/QUOTE] evet, o maçta canını dişine takıp oynamıştı hatta. o günden sonra kendisine ayrı bir sempatim vardır. inşaallah başarılı olur, uzun yıllar hizmet eder sivasspora. |
[QUOTE=münihliyigido58;655319]futbolculuk ve insanlik kalitesini insallah bir gün teknik direktörümüz olarak en son kisiyede göz önüne sürebilir. allah bu zor günümüzde ise yardimcimiz olsun.[/QUOTE]
2010 senesinde dediklerimiz hayal ettiklerimiz gercek oldu çok şükür hoşgeldin MURAT yuvana. ;) |
bence bunda ayri bir strateji var. herhalde bülent uygun veya aykut kocaman gibi olacak. carlos teknik direktör ama basarirsiz olursa onu gönderip kulübün icinde olan murati teknik direktör yapacaklar.
eger ögleyse iyi bir düsünce |
hosgeldin yuvana kaptan
|
insaallah futbolculuğundaki gibi pes etmek nedir bilmeyen bir oyun oynatırsın carlos ile birlikte
Benim murat erdoğandan beklentim carlostan daha fazla Insaallah ikisi de çok başarılı olur sivasın başında |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:45. |