![]() |
Cevap: Sivasspor'da Çalımbay Dönemi
[B]Sivaslının ve Sivassporun halinden bir Yiğido anlardı oda Rıza Çalımbay.
Hoşgeldin Hocam.[/B] |
mevcutlar içinde kesinlikle en iyisi diyebilirim...rıza hoca bizim toprağımızdan...bizi anlar, bizi bilir, intibak süreci kısa olur...hırsından ve azminden çok şey katacağına inanıyor, başarılar diliyorum...
|
[QUOTE=50sekiz;662736][B]bence bakkal riza`dan daha iyi hoca :D
bundan sonra olacaklari söyleyim. 8tas`in artiklarini takima toplar...[/B][/QUOTE] elin ağzı torba değil ki büzesin! alın size saçma sapan bir yorum daha! yazılan yazıda bir önerme, bir teklif, bir tespit kısacası mantıklı bir temel yoksa sırf keyfince birisini karalayacaksın diye kıçından laf uydurup yazmak marifet değil... ya adam gibi faydalı bir şeyler yazın ya da saçmalamayın |
[QUOTE=etzel1967;662788]mevcutlar içinde kesinlikle en iyisi diyebilirim...rıza hoca bizim toprağımızdan...bizi anlar, bizi bilir, intibak süreci kısa olur...hırsından ve azminden çok şey katacağına inanıyor, başarılar diliyorum...[/QUOTE]
aynen böyle düşünüyorum, bizim takımın hırsa ve azime ihtiyacı var. bu da rıza hoca'da var. devre arasına kadar en azından evimizdeki maçları alsak bu bile büyük başarı olacak..... bu toprağın insanı, toprağı için daha çok çalışacaktır. |
[B]Rıza'yı övenler neye dayanarak övüyorlar gerçekten çok merak ediyorum.Varsa birşey söyleyinde bizde bilelim..[/B]
|
guzel olur inşallah ne dielım
|
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;662792][B]Rıza'yı övenler neye dayanarak övüyorlar gerçekten çok merak ediyorum.Varsa birşey söyleyinde bizde bilelim..[/B][/QUOTE]
Denizlispor'da UEFA'da gayet başarılı oldu. Beşiktaş gibi büyük bir takımda bana göre başarılı oldu. Göztepeyi de çalıştırdı. ligin dibinden aldığı takımı 8. sırada bitirdi. Eskişehirspor'da başarısız olması hiç önemli deği. En önemlisi Sivaslı olması, efendi olması, evladımız olması. |
[QUOTE=sebasteia;662790]elin ağzı torba değil ki büzesin!
alın size saçma sapan bir yorum daha! yazılan yazıda bir önerme, bir teklif, bir tespit kısacası mantıklı bir temel yoksa sırf keyfince birisini karalayacaksın diye kıçından laf uydurup yazmak marifet değil... ya adam gibi faydalı bir şeyler yazın ya da saçmalamayın[/QUOTE] Eses de yaptiklarina bak anlarsin ;) bir kac hafta insanlarin nasin dönüs yaptigini ve rizaya da salladiklarina sahit olunca bana hak vereceksin.. |
Riza Hoca Sivasspordaki Hedefi Ne Olabilirki? Ligte Kalmak Mi? Yazik Vallaha 2 Sene Önce Sampiyonluga Oynuyan Takima Bak. Sormazlarmi Hocanin Basarisi Ne, Neye Dayanarak Küme Düsme Tahlikesindeki Takimi Kabul Ediyor?? Ben Ismail Kartalin Getirirlmesinden Yanayim. BU Yönetim Aklini Nezaman Basina Acilakta biz Görecegiz. Hic Yoksa Aralarindan 1 Tanedahai Bilemi Yok Gelmesin Diyen? Yah Halinize Sizin. Eger Bu Takim Küme Düserse Baskan Dahil Herkez Bavulunu Toplasin. Zira Baskan Birini Istemezse o Kisi Takima Gelmesi Imkansiz..
|
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;662792][B]Rıza'yı övenler neye dayanarak övüyorlar gerçekten çok merak ediyorum.Varsa birşey söyleyinde bizde bilelim..[/B][/QUOTE]
rıza'yı beğenmeyenler neye göre beğenmiyor söyleyin de bilelim? siz gerçek hayattan kopuksunuz, cm, pes, fifa oynayarak sanal futbola dalmışsınız ama hayatın gerçekleri size uzak! kim gelseydi veya gerçekçi olalım, bu kadronun başına kim gelirdi sorularına verecek cevabınız bile yok... boş boş konuşuyorsunuzzz |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:22. |