![]() |
Cevap: Ziya ERDAL
[B]demek ki isteyince önem verilince alt yapıdan da genç arkadaşlarımızın çıkıp çatır çatır oynayabildiği oluyormuş şimdiye akdar bunları yapmadığımız hata [/B]
|
bu ziya harbi sıvaslı mükemmel şu hayrettin gelmesin artık zaten zor
|
ADAM GIBI ADAM.. Aldigin her kurus helal olsun. Sivassporun tek ihtiyaci boyle futbolcular ey 35-40 yasindaki topculari takima getirip monte etmeye calisan zihniyet 2 sezondur gordunuz ligin hep dibinde gecirdik her iki sezonu. Madem para vermiyim diyip risk alacaksin boyle adamlari oynatin veteranlarin yerinede hem maliyetleri az olur hem takim dinamik ama en onemlisi parasini alip yatan moruklarin yerine sivasli ruhu olan futbolcularimiz olur yildizlarimiz cikar herseyden en onemlisi ligin dibinde olmayiz!
|
Bazan açılan formları okuyunca pişman oluyorum.
Şu yazılanlara bir bakalım: - Naptın Semih adamın doğum tarihini 1998 yazmışsın. (Oysaki 1988 yazıyor.) - Ziya ERDAL Olucaktı diyor birisi (halbuki hiçbir yanlışlık yok) - Biri Mehmet Yıldız'a hakaret ediyor. Bu nasıl taraftarlık bu nasıl Türkçe, bu nasıl okuma-yazma anlamıyorum.. |
valla bu genc kardeşimiz milli takıma seçilmesi lazım çok guzel oynuyor maşallah çok mücadeleci aldıgı para için değil memleketi için oynuyor bence bu genç arkadasımızı her maçta statda alkışlamak lazım tebrikler ziya erdal inşallah mücadelen devam olur seni seviyoruzzzz
|
[QUOTE=B.Demirci;679971]Bazan açılan formları okuyunca pişman oluyorum.
Şu yazılanlara bir bakalım: - Naptın Semih adamın doğum tarihini 1998 yazmışsın. (Oysaki 1988 yazıyor.) - Ziya ERDAL Olucaktı diyor birisi (halbuki hiçbir yanlışlık yok) - Biri Mehmet Yıldız'a hakaret ediyor. Bu nasıl taraftarlık bu nasıl Türkçe, bu nasıl okuma-yazma anlamıyorum..[/QUOTE] Mantıklı düşünsen zaten bu yazıyı yazmazdın. Yazıyı [B]resmi siteden[/B] kopyalayıp buraya yazdım resmi site bile yanlış yazıyor.Arkadaş yanlış yazıldıgını söyledikten sonra saolsun yöneticiler hatayı düzeltmiş.Bizde biliyoruz oyuncunun isminin Ziya Erdal oldugunu ama o gün itibariyle resmi sitede [B]Aydın [/B]yazıyordu soyismi.Resmi sitede yazana uymak zorunda kaldık. |
ZİYA bu hafta cezalı, HAYRETTİN sakat galiba, cincon maçında çıkMıştı sakatlanıp....keşke RIZA HOCA sol kanata bu maçta, alt yapıdan ZİYA gibi gelecek vaadeden bi oyuncu alsa kadroya....hem maça daha çok asılır kendini göstermek için ZİYA örneğinde olduğu gibi.....ÇÜNKİ SOLDA ALTERNATİF KALMADI....
|
Sivas Sporumuzun solda dinamosu,Sivas'ımızın gururu tam bir yiğido yolu açık rotası TÜRK MİLLİ takımı olacak inşallah:)
|
Bu kadar sert oynamayı saan kim öğütlüyor bilmem ki..
|
Türkiyenin en iyi Stoperi Ziya Erdal.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:57. |