SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçın ardından... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30655)

58500 yildizeli 21.11.2010 01:33

Cevap: Maçın ardından...

sukur bunlarida gorduk maca cok iyi basladilar oyunculari kutluyorum bence mehmet yildizin yeri orta saha bilmiyorum sizler ne dusunuyorsunuz kisaca helal olsun devamini bekliyoruz

sivaslibozo 21.11.2010 02:01

Allahim sana Sükürler Olsun............:)

HALIL 21.11.2010 02:03

Cevap: Çalımbay: Galibiyete ihtiyacımız vardı

[QUOTE=migroArmis;669629]senin bilmediğin bir kaç dostu wardır sivasın.....[/QUOTE]

ya kardesim sen bir baskasin yaa helal bursaya bursa sivas el ele :D

hamsispor ve pastirmasporlulara duyurulur:D

yigidocengiz 21.11.2010 02:12

İNŞALLAH artık şeytanın bacağını kırmışızdır arkadaşlar.haftaya da gençlerden en az 1 puan almalıyız.şu iki ankara deplasmanından 4 puan çıkarabilsek süper olur ama.iki maçta berabere kalsakta bence iyi sonuçtur.

58MUAMMER58 21.11.2010 02:15

İSTEYİNCE OLUYORMUŞ ,SİVASSPOR OYNARSA OYNUYOR DAHA ÖNCEDE İYİ OYNADIMIZ MAÇLARVARDI BURSA,ESKİSEHİR,ANTEP,GS
AMA TEK FORVET OYNADIMIZ İÇİN SKOR BULAMADIK,BUMAÇTA KAMANAN PEDRİEL ÇİFT FORVET,ARKALARINDA M YILDIZ VE CİHAN, OYNADI. 5 ATTIK 5 KAÇIRDIK,RAKİBİN POZİSYONU YOK,İNSALLH BU MORALLE GENÇLERİDE YENERİZ ,EVİMİZDE KONYAYIDA YENERİZ YETERKİ DOĞRU KADROÇIKSIN VEDE ONLARDA SADECE BİRAZ MÜCADELE ETSİN YETERLİ,BENİM TAHMİNİM 17 PUAN TOPLARIZ DİYORUM.

migroArmis 21.11.2010 02:27

[QUOTE=58MUAMMER58;669689]İSTEYİNCE OLUYORMUŞ ,SİVASSPOR OYNARSA OYNUYOR DAHA ÖNCEDE İYİ OYNADIMIZ MAÇLARVARDI BURSA,ESKİSEHİR,ANTEP,GS
AMA TEK FORVET OYNADIMIZ İÇİN SKOR BULAMADIK,BUMAÇTA KAMANAN PEDRİEL ÇİFT FORVET,ARKALARINDA M YILDIZ VE CİHAN, OYNADI. 5 ATTIK 5 KAÇIRDIK,RAKİBİN POZİSYONU YOK,İNSALLH BU MORALLE GENÇLERİDE YENERİZ ,EVİMİZDE KONYAYIDA YENERİZ YETERKİ DOĞRU KADROÇIKSIN VEDE ONLARDA SADECE BİRAZ MÜCADELE ETSİN YETERLİ,BENİM TAHMİNİM 17 PUAN TOPLARIZ DİYORUM.[/QUOTE]

teknik detaylardan ziyade rıza hoca aldığı destekle takım içi gruplasma ve huzursuzluğu bozmmusa benziyor..umarım dewamı gelir..ankaradaki maçların ıkısıde dısarıda galiba emin değilim ama zor maclar olacak...

Aydogan58 21.11.2010 07:38

Riza Hocamizi KUTLUYORUM,

3 Forvetle ,bu maca ciktigi icin,
heleki Suarez gibi forvetimiz varmisda bizlerin haberi yokmussssss
adam yakaladigi firsatlari cok güzel degerlendirerek BUGÜN YILDIZI PARLADI

MAC......IYIDE OLSA KÖTÜDE OLSA ........TEK GERCEK OLAN KAZANMAK VE 3 PUANI CEBE ATMAK

Salim58 21.11.2010 08:11

[B][I]Maç güzeldi Skor güzeldi Yiğidoların dönüşü güzeldi.

Devamı gelecek Başkentte buluşalım..[/I][/B]

carizma0658 21.11.2010 10:13

acıklamalar mükemmel yigidoların da bizlerınde önemle bekledıgı gaLibiyet buydu allah yolumuzu acık eylıye YOLUMUZ ACIIK OLSUN..

B.DUMANLI 21.11.2010 11:12

Riza hocam sabahleyin,Sivasspor tesislerinde uyandiginda cik disari cek o güzelim Sivas´in temiz havasini cigerlerine ,o havayi icine cekerken sunu düsün :Ne Istanbul,ne Ankara,ne Izmir,ne Rize ve nede Eskisehir´desin.Kendi memleketindesin cek o havayi cigerlerine nerde var böyle bir hava.Riza hocam sen bizden birisin sana güveniyoruz.Biz bu ligden düseriz diye aklimizdan bile gecirmiyoruz.Cünki sen bu takimin basindasin.Gönlümüz seninle uzun yillar birlikte olmak.Yapacagin takviyeleri bekliyoruz.Deplasmanlardan puan alma zamani gün gelecek gerceklesecek.Farkli Karabük macini cesaretinle kazandin hocam.Üc forvetle oynaman kilidi cözdü .Suarez´í ilk 11´de görmek istiyoruz sayende kendine geldi attigi goller sayesinde.Seninle birlikde nice basarilara Riza Hocam.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:00.