![]() |
Cevap: Kamanan'ın bir yere gittiği yok!
demekki forvet transferi yapılmıycak arkadaşlar bundan bunu anlıyoruz...
|
kanaman bize her zaman lazım sivasa alışmış kalitesini bildiğimiz bir futbocu sadece bu sene aksilikler yaşadı..
|
[QUOTE=58Sivaslilar;678882]Bu transferlerde kararli ve girisken olacaksin yoksa elin adami gelir önüden adami alir gider sende orda burda oyalanir sona kalan bir kac ise yaramazi almak zorunda olursun oda sivassporun isine yaramaz:confused::rolleyes:[/QUOTE]
tek kelime ile yorumlamışsın eline sağlık... |
Sivas bu adamı salsın..Kamananda gidiyorum desin...gideceği yer Bursaspordur..Ama anlaşıldığı üzere bir yere gittiği yok..Bence yerinde bir karar...
|
Hani kamanan gitmek bizde göndermek istiyorduk ne oldu ben bu durumu transfer çıkmazı bizi kamanana mecbur bıraktı diye yorumluyorum..
|
[QUOTE=yigidoyuzz;678764][B]BÜTÜN TAKIMLAR TAKIR TAKIR TRANSFER YAPIYORLAR [/B]
ANTALYASPOR -- İBRAHİM DAĞAŞAN İ.BBSPOR -- GÖKHAN ÜNAL GAZİANTEPSPOR - Wagner Ferrara Dos Santos SİVASSPOR --- SABREDİN :D:D GÖL'e SU GELENE KADAR KURBANIN GÖZÜ PATLARMIŞ :D:D:D[/QUOTE] bu mudur takır takır anlayamadım kardeş kim almış ne almış bir dur yaaaaaa allah allah alsan nolacak 5 ocak ta başlıyor bir dur hele yaaaa;) |
kamanan maç eksiğinden oynayamadı gönderilmesi yanlış :)
cehın u getirmeye uğaraştık şimdi de gödemeye uğraşıyoz kalsın bence koşmuyor ama 70.dk sonra alınabilir oyuna :confused: |
Doğa Sivas yolunda! Haber: Hilmi SEVER
Eskişehirspor'un başarılı futbolcularından olan Doğa Kaya'nın Sivasspor'a transfer olabileceği öğrenildi. Bu sezon Eskişehirspor'da gerek sakatlığı gerekse de başka nedenlerden ötürü beklenen yararı sağlayamayan Doğa'nın, Eskişehirspor'da birlikte çalıştığı Rıza Çalımbay'ın takımı Sivasspor'a transferi gündemde. Bu transferin kısa bir süreye kadar netleşmesi bekleniyor. Bu sezon toplam 12 maçta forma giyen ve 10 maçta ilk 11'de sahaya çıkan Doğa, toplam 744 dakika sahada kaldı. Rıza Çalımbay döneminde ortaya koyduğu futbolla dikkatleri üzerine çeken 26 yaşındaki oyuncu, orta sahadaki çalışkanlığı ve paslarıyla dikkat çekiyor. |
Sen gol atma sahada gez,dolan baskan bakiyor nasilsa.Yemekhaneden ye ,ic maasinida al.Yan gel yat.Su anda Sivasspor´daki bazi futbolcular gibi.Takim küme düsecekmis,bu durum Kamanan´i nekadar ilgilendirir acaba.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:04. |