SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Futbolculardan maç değerlendirmesi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31202)

aldair 05.02.2011 10:24

Cevap: Futbolculardan maç değerlendirmesi

hayrettin ikinci golde ömerin sana faulü yok,ikiniz beraber yükseldiniz sen vuramadın o vurdu,yapman gereken ise madem vuramayaksan çıkmayacaksın arkadaşım.onun yerine kademe alacaktın.ilk golü söylemiyorum hiç zaten oof of.bizi bitirdin be

zgR 05.02.2011 11:24

[QUOTE=Elbeyliliyiz;689909]Haftaya trabzon macinin sonucu sivas 1-trabzon 4 yine ayni kabus.[/QUOTE]

kardesim biraz yapici olun artik lutfen.birincisi trabzon sivasa 4 eylulde 4 tane atamaz.6 0 lik mactaki kadroyla simdiki arasinda cok fark var.ikincisi,rakibi ezen bursa karsinda bu kadar guzel top oynayabiliyosa bu takim trabzonu yener 4 eylulde,en azindan 1 puan alir.ucuncusu,arkadaslar bu siteye bi suru insan giriyor ve emin olun bu hafta bi suru trabzonlu gelecek buraya,takim hakkinda oynanan oyun hakkinda birazcikda olsa yapici konusalim,adamlar demesin taraftarin takima inanci destegi yok.

58 SiVaSıM 58 05.02.2011 11:26

siz yeterki bu mücadeleye devam edin elbet şanssızlığımızı kıracağımız gün gelecek

Ahmet92 05.02.2011 12:35

Ben Futbolcularimizin aciklamalarini Ligtvden izledim. Ayrica Kadir Türkcesini düzeltmesi lazim bukar kötü Türkce konusulurmu ya ben bile ondan iyi konusuyorum bile Almanyada oturuyorum yav gerci oda Gurbetci ama bukar kötü Türkce konusma ayip.

yigidocengiz 05.02.2011 12:38

şu hayrettine gülüyorum ya.ulan ilk golü sen attın ikincisinide senin yüzünden yedik.tama aydunus efendi maçı katletti ama bundan en son şikayet etmesi gereken sensin be.pozisyonlara adam gibi müdahale etseydin de en azından 1 puanla çıksaydık maçtan...

ama bi takımda senin gibi bi tane kazma olsun,o takım için hiçbir otorite kesin kazanır yada 1 puan alır diyemez.hocam ALLAH aşkına artık oynatma şu sabotajcıları ya

Divriği58 05.02.2011 12:50

[B]Arkadaşlar eğer ts maçını alamazsak sıkıntılı gğnler yasarız..buca ve konya ensemızdeler her an farkı açabılırler..bu hafta ve bır sonrakı hafta alırlarsa en kotu 4 puan fark olur aramızda....[/B]

eSrArEnGiZ_ 05.02.2011 14:05

Bütün futbolcular çok güzeldi ama aydunus yaktı bizi arkadaşlar gerçekten bursa karşısında eski Sivasspor dan bile güzel oynayan bir SİVAS vardı ama Mehmet Yıldız kondisyondan düşmüş ve oynayamıyor toplara koşamıyor hiç atik değil gerekirse 11 kadrosuna alınmamalı RIZA HOCAM görmen gerekiyor artık herşey güce dayalı değil biz amerikan futbolu oynamıyoruzki bize atik bir forvet lazım Aslında Enoroma ile - Bu işi çözmüş gibisin çokta güzel oynadı eno ama kondisyon eksik dolayısıyla yeni geldi çünki ama hocam Mehmet Yıldıza bir an önce çözüm bulsan iyi olacak

YiğidoGençlik 05.02.2011 14:51

hayrettin ne kadar kötü olsada en kötü bir puan alırdık bu hakem müsfettesi olmasa

winner58 05.02.2011 15:20

bizi bu maçta yıkan adam hayrettindir ben canlı izledim maçı stadda idim elimden gelse inip sahaya dövecektim hayrettini hiç bir varlık göstermediği gibi bizide yıktı ( dövecektim kelimesi ağır olabilir ama hak ediyo)

YiğidoGençlik 05.02.2011 15:40

canları sağolsun ii oynadılar ama olmadı bole oynasınlar yeter

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:44.