SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Mehmet Yıldız Bu Kez Rakip (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32739)

58MUAMMER58 16.09.2011 22:41

Cevap: O BİZİM KAPTANIMIZ, O BİZİM MEHMEDİMİZ

daha önce defalarca yazdım mehmet sivassporla sivasspor mehmet yıldızla özdeş olmuşlardır mehmet yıldız sivasspor liğe çıkarken ve çıktıktan sonra sivassporumuzda çok iyi işlere imza attı bu oyuncumuzu inşallah hafta sonu onure ederler ben yiğidolara güveniyorum gereğini yapacaklardır.

MaXiMuM 16.09.2011 22:47

[B]Çok güzel ve anlamlı bir yazı. Tebrikler Mustafa Ateş. Eminim yiğidolar üzerine düşeni yapacaktır.[/B]

yigidoss 16.09.2011 23:07

Ben Mehmet Yıldız'ı Eskişehir formasıyla gördükçe içim cızzzz ediyor. Ama hangi formayı giyerse giysin o bizim Deli Memmedimiz, kaptanımız, yiğidomuz. 10 yıl canıyla dişiyle mücadele etti. Kiralık verildi küsmedi sakatlandı yılmadı, kendi taraftarı yuhladı o yüzünü bile yıkmadı , nüfus cüzdanında Sivas yazan binlerce insandan daha fazla Sİvaslı ve Sivassporlu. Seviyorum seni deli oğlan :) :) :)

ready 16.09.2011 23:11

[B]mehmet yıldız olası bir gol atsa sivasspor taraftarı alkışlayacakmı yoksa ana avrad düm düz gidecekmi onu görecegiz bakalım sivasspor evladına nasıl sahip çıkıyor[/B]

GuVeN 17.09.2011 00:48

[B]Yeri geldi başımızın üstünde taşıdık,yeri geldi kızdık,hiddetlendik ama herşeyi üstüste koyduğumuzda artılarının yanında eksılerının lafının bile geçmeyeceği büyük kaptana Sivaslı'nın vefasını gösteremezsek yazıklar olsun bize. Orada bulunacak olan arkadaşlar gurbetteki bizler için iki kişilik çağırsın Mehmet Yıldız'ı. Kırmızı siyah forma altında kendısını ızlemek belkı bıraz garip gelecek bize ama Sivasspor'umuz adına yaptıklarını düşünecek olursak eski kaptanımızın tarihimize adını altın harflerle yazdırdığı şüphe götürmez bir gerçektir.[/B][B]Yolun açık olsun büyük kaptan..[/B].

fatih585858 17.09.2011 00:57

Takımın sembol isimlerindendi. Takımımızla 3.Ligi, Bank Asya ligini ve Süper ligi görmüş iki sezon üst üste şampiyonluk yarışında olmamızdaki en önemli faktörlerden birisiydi. Küme düşme potasında iken attığı kritik gollerle takıma hayat vermiş bir oyuncumuzdu. İnşallah hak ettiği saygıyı ve sevgiyi görür.

GuVeN 17.09.2011 03:18

Yiğidolar başkanımızı da unutmayacaktır! Sesimiz ne kadar fazla çıkarsa başkanımız o kadar mutlu olacaktır arkadaşlar..

ZiDaNe58 17.09.2011 07:05

Durumu çok kritik olduğu halde çogu müsabakaya iğneyle çıkmıştı.hırsın isteğn arzun yeter yolun açık olsun büyük kaptan ağlarımızı havalandırsanda gene alkışlarz umarım ilerde tekrar görürüz takımımızda seni.

ş.usta 17.09.2011 12:47

[B]mehmet yıldız'a gereken ilgiyi maçta göstereceğiz.
hangi takımda oynarsa oynasın o herzaman sivassporlu mehmet olarak anılacak.
seni seviyoruz mehmet yıldız.[/B]

tavatir 17.09.2011 12:52

Cevap: Mehmet Yıldız Bu Kez Rakip

Sanırım Eskişehir'de mukavelesi 1 yıllık. Bu sene her iki taraf da biraz kendini bulsa da seneye tekrar Sivasspor ile Mehmet Yıldız'ın yolları keşisse.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:23.