![]() |
Cevap: En iyi oyuncumuz atıldı
atillanın elinde tutamadığı top yüzünden neleri konuşuyoruz şimdi
ikinci yarı da bir pozisyonda topu yine sektirdi özette var bu pozisyon neyse ki ileride adamları yoktu yoksa 9 kişi kalırdık:mad: hocamız bir de sürekli aynı adamları oynatma takıntısından vazgeçse takım içi rekabet olur ve oyuncular da dinlenmiş olur |
Atilla'nın orada yaptığı hatayı hiçbir amatör kaleci yapmazdı. Bir kere olsa hata deriz geçeriz ama her pozisyonda top Sivasspor kalesi ve kalecisine geldiğinde Kaleci Atilla topu 2 hamlede tuttu lafını duymaktan usandık. Artık şu Atilla topu tek te tutsun.
|
ooo o zaman tamam suçunuz yok madem en iyi oyuncumuz atıldı o zaman tamam !!!!! yenilebiliriz!!! kimin sayesinde atıldı senin o kaleye soktugun ***** yüzünden !!
|
En iyi oyuncumuz mu atıldı ? ben de cümlenin sonunda (!) işareti var zannettim,
En iyi oyuncu serseri mayın gibi nerede patlayacağı belli olmayan, pası takım arkadaşına değilde rakibe veren, çalım çalım çalım yapayım derken kaptırdığı toplarla kalemizde gol veya gol tehlikeleri yaratan bu oyuncuysa en iyi oyuncu Sivasspor' un vay haline düşmeye aday birinci takım oluyoruz kimsenin haberi yok.. Bizden kötü oynayan takım var mı şu an acaba ? Elazığ mı ? gördük ne kadar hırslı oynadıklarını galibiyetten başka bir düşünceleri yok valla aslanlar gibi oynuyorlar. Akhisar mı ? nasıl toparlanmakta olduklarını oynadıkları futbolla ve istek ve arzularıyla gösteriyorlar.. Kayseri mi ? hızla düzeliyorlar oynadıkları son maç ta bunu gösterdiler Şimdi düşünelim düşecek 3 takım arasına Sivassporumuzu koymamak için hangi gelişmeyi , hırslı futbolu, takım oyununu örnek gösterebiliriz. Maalesef biz baştan transferlerdeki hatamızla işi çıkmaza soktuk. Atıf ın dışında alınan hiçbir futbolcu Sivasspora katkı koyacak kapasitede değil aksine Sivassporu çiftlik gibi kullanacak futbolcular..Burada yönetimin büyük hatası var.. Netice olarak Doğa,Adem,Uğur kavuk ve dahi Kadir,Atilla Sivassporumuza fayda sağlayacak oyuncular değil. Atilla'yı diğer kalecilerin sakat olması nedeniyle oynattığını varsayıyorum,seçeneksiz kalmış olabilir sayın hoca... |
yazılanların bütününü okudum,biribirimizi kırıcı ifadelerden kaçınılmasını temenni ederim.Konu sivasspor olunca hepimizin heyecanı birbirinden fazla ancak sezon sonuna daha çok var.birazda bizim dışımızdaki faktörlere bakmak gerekli.hakem,bütçe vs.akhisar ve ordu maçında yıkıldık,üzüldük anlaşılıyorki bu husus yazılarımıza yansımış ancak biz aynı taraftayız.sivaslıyız ve sivassporluyuz güzelolan bu sitede sivasspor için biraraya geliyoruz,eleştirilerimizi yapalım bilgilerimizi paylaşalım ancak kardeşliğimizi unutmayalım lütfen.Akhisar maçında hakeme sinir oldum ama bir çözüm olmuyor,takımın doğru oynayıp hakem vs unsurlara fırsat vermemesi için dua ediyorum inşallah güzel günleri hep birlikte görürüz,bende çoğunluk gibi uğur,atilla,doğa bazen ermana bilekızıyorum kadir bizi az çileden çıkarmadı ama bunların iyi veya kötü sivasspor için ter döktüğünü düşününce daha iyi olmasını diliyorum.bu vesileyle bütün hemşerilerime iyi akşamlar..
|
bence takımda bilmediğimiz bişey oluyor....Bu takım böyle diretilerek oynatılıyorsa bi iş var demektir...Düşsekte kurtulsak yeter ya bu işkence şamar oğlanına döndük !!!!!!
|
bu hafta da birşeyler değişmezse rıza hoca kusura bakma diyecez...oynat gençleri parçalısın kendını bakalım neler oluyor..ha olmadımı?deriz ki tamam yönetim transfer yapmadı ya da hocanın dediği adamları alamadı?ama sen aynı bibloları oynatırsan değil hemşehrim köylüm olsan güle güle derim hoca....adam gibi oynasınlar yenilsinler canımızı verelim...
|
[B][I]Gösterdikleri mücadeleden dolayı futbolcuları tebrik etmiş, oyundan memnun olduğunu söylemiş. BENDE SENİ TEBRİK EDİYORUM HOCAM [/I][/B]:D
|
onu bunu boş verın takımda bızım memlekette istesekte deıstıremeyız kımlıgımızı o yuzden bu takım her halıyle kabul edıcezz. belkı. su an 3lıgde bıle olurrduk oldumuz yerın kıymetını bılelım .sıvasta yasayan arkadaşlar maça gıttıklerınde takıma destek versınler
|
golü vermeyen yan hakemide keşke hollandaya postalasalar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:39. |