![]() |
Cevap: Medicana Sivasspor Hayırlı Olsun
hayırlı uğurlu olsun kaynak kaynaktır.
|
Çok güzel. Biz yine Sivasspor diyeceğiz. Her deplasman çık tvlerden sesleniyoruz deplasmana bi otobüs kaldırım esnaflar yardım edin diyoruz.
Gelen parayla kaliteli 1 taransfer dahi yapılsa kardır. Ben faydalı olacağını düşünüyorum. Ama her zaman hayırlısı neyse o olsun |
en kotu 2 trılyon almışdır sıvas
|
Aslına bakacak olursak gönlüm hiç razı değil bu isim sponsorluğuna fakat yıllardır aman borçlanmayalım para yok diye diye bonservisi elinde olan adamlardan başka futbolcu almıyoruz doğru düzgün ve en son geldiğimiz nokta da belli. Bu yüzden ekonomik olarak bi kıpırdama etkisi olacak takımda diye umuyorum ve inşallah yanılmam. Benimkisi hem ağlarım, hem giderim meselesi gibi biraz...
|
Buarada kulüp kasasına bu sponsorluktan ne kadar para girecek hala bir açıklama yapılmaması ne kadar doğru ?
|
bari sozlesmenin detaylarını bilseydik. ne kadar ucret karsılıgında boyle bir seyi kabul ettik. ben cok yuklu bir para aldıgımızı dusunmuyorum ama eger ki bu para transferlere ve kulubumuze harcanıcaksa 1.5 sene medicana sivasspor oluruz sorun degıl basarılı olalımda
|
[QUOTE=karamik;932542]Utakanın sakatlıktan kaynaklanan Hastane masraflarını karşılasınlar yeter külliyen zarar herif :D[/QUOTE]
çok güldüm ya, ALLAH iyiliğini versin |
isim güzel bence, parayı bol versinler yeter :)
|
Seneye yapılacak stadın ismimne sponsor olsunlar. Takımın adının önüne böyle isimler gelmesini he antipatik karşılarım ama umarım değecek bir karşılık almıştır kulübümüz. Hayırlısı olsun.
|
ben çok memnun oldum bu duruma tabi transferlerde gelirse peşi sıra daha memnun oluruz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:53. |