SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39457)

ezelşener 18.10.2015 16:47

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[QUOTE=badof58;957497]Sergen'in Sivas'ta maalesef miyadı dolmuştur. Burhan ve Adem'in olduğu hiç bir maçı Sivasspor kazanamaz nedeni çok basit ikisi de takımı net baltalıyor, koy 2. Lige orda bile oynayamaz çünkü yetersiz .. Ayrıca munihlinin dediklerine de katılıyorum. Boye'u ilk maçta begenmeyenler olmustu, sabredilmesi gerektiğini söylemiştim ve bu takımın kesinlikle jokeri ..

Teknik direktöre gelecek olursak bu ne Bülent Uygundur ne de Okan Buruk basacaksın parayı getireceksin Ersun Yanal'ı hem geçen sezonki takımı trabzonu da en iyi tanıyan hoca, belki 3 puanı kaparız.[/QUOTE]

Sergen'in Sivas'ta maalesef miyadı dolmuştur. Burhan ve Adem'in olduğu hiç bir maçı Sivasspor kazanamaz nedeni çok basit ikisi de takımı net baltalıyor, koy 2. Lige orda bile oynayamaz çünkü yetersiz .. İmzamı atıyorum.

KaanK 18.10.2015 17:05

Maçta değerlendirecek birşey yok.
[B]İkide bir manasız şekilde Cicinho yu yedeğe çeken veya çıkaran hocanın amacının GİTMEK olduğunu anlamak için profesör olmaya gerek yok.
Bu takımda herkes yedek olabilir veya ikinci yarı oyundan çıkabilir ancak Cicinho çıkamaz
Sergen %99.9 gidiyor
Gelen hocanın ersun yanal veya bülent uygun olması isabetli olur[/B]

balmandol 18.10.2015 17:33

Maalesef Sergen ile futbolcular arasında bir şeyler olduğu bugünkü maçta tamamen dışa vurdu. Bence hem kendisini yıpratmamak,hemde Sivasspor'a daha fazla zarar vermemek için bugün anlaşılarak Sergen hocaya teşekkür edilmeli. Takımda bende olsam küserim yani...!!!
Formayı haketmeyen bi dolu oyuncu alındı.

Mehdi,Batuhan,Beykan,Eneramo,Abolo v.s. bu adamların ne suçu var ki kadroya alınmıyorlar..!!!

maximustafa 18.10.2015 17:51

Bu maç için değil oynadığımız tüm maçlarda planlansız karambol futbolu oynuyoruz carloslu dönemde futbolcuların boş boş top çevirmelerini bile özledim

dedebali58 18.10.2015 19:52

Beraberlik serisi sona erdi şimdi mağlubiyet serisine başladık:mad::mad::mad:

ayhandemir58 18.10.2015 21:45

Maç hakkında fazla konuşmaya gerek yok,yenildik.Ama Yönetime sadece bir şey hatırlatmak istiyorum.Sergen Yalçın takımdaki krizi yönetecek bilgi-birikim ve yeteneğe sahip değil.:rolleyes: ;)Gerisi size kalmış.

58Sivaslilar 18.10.2015 22:20

Sergen hocanin kredisi dolmust kredisini sonuna kadar bonkerce kullanmistir sonuc ortada yigidolar onu kötü sözle tahrik etmeden kendiliginden cekip gitmeli derim:confused:

58Sivaslilar 18.10.2015 22:27

Sergen sivassorda kalmaga devam ederse sivassporun her yenilgisinde vebali yönetimin boynuna olur bunu yönetimde kaldiramaz :confused:

58Sivaslilar 18.10.2015 22:33

Burhan ,adem , ziya yari sezona kadar kendilerine ceki düzen vermeliler ????????????yoksa onlarada yol vermek gerek:confused: Sivassporun bekasi herkesin üstündedir yönetimde dahil herkes bunu bilmeli isini yapmayan kim olusa olsun takimin sirtinda asalak olamaz:confused:

58Sivaslilar 18.10.2015 22:38

Komtrol altinda kalmak sartiyla cünkü güven kayibi mevcut sanirim akillanmistir bülent uygun takimin basina uyar :confused:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:39.