![]() |
-->: 4 EYLÜL CENENNEME DÖNECEK
stadın dolcağından şüphemiz yok..gülen taraf mutlu ayrılan tarafta inş..biz oluruzz
|
[COLOR="black"][B]Maça gidecek hemşehrilerimden tam bir TARAFTARLIK bekliyoruz,SEYİRCİLİK değil!
İnşaAllah stadı hınca hınç doldurup klavuzdan karşıyakaya kadar SİVASSPOR nidasını dinlettireceğiz.Hadi hayırlısı![/B][/COLOR] |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]STADYUMUN DOLACAĞINDAN ŞÜPHEM YOK AMA DESTEK TE LAZIM..TARAFTARIMIZIN SUSMADAN TAKIMINA DESTEK OLMASI LAZIM.MARATON BU HAFTA ŞAHLANACAK...[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
Maç çok göz önünde olacaktır , cezalara ne kadar açık olduğumuzda gözönüne alındığında mümkün olduğunca dikkatli destek olunmalı diye düşünüyorum.
|
kale arkası yinede pahalı saylır yaa..geçi fener maçında 20 ye gitmiştik ama..
illaki tıka basa dolsun diyorlarsa ucuz yapacaklardı bence.. cehenneme cayır cayır yanacaklar ..muhaahhahaaa |
[b][color=blue]CİMBOM SON MAÇLARDA İYİ SONUÇLAR ALIYORLAR AMA KOLAY DEPLASMANA GELMIYORLAR O YUZDEN HER SONUCA HAZIR OLSUNLAR.
BURASI 4 EYLUL BURDAN CIKIS YOK. 1967_GENC_TARAFTARLAR_DERNEGI[/b][/color] |
ii olur wallaaa........
|
arkadaşlar hadi maça aslanı kuzuya çevirelim hadi yiğidolar maça hep destek tam destek zara sivasspora başarılar diler
|
burası 4 eylül burdan çıkış yok bıkmadan usanmadan desdek verip cimboma sahayı dar edelim sivasın gücünü dünyaya gösterelim
|
burası sivas burdan cıkıs yokt akımımıza her zamankinden daha cok destek vermeliyiz buna şimdi daha cok ihtiyacımız var kendimi bildim bileli gs uyuz oluyorum inşallah allahın izniyle onları devirecez burda
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:23. |