SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24931)

yorumcuyuz 22.04.2009 19:03

Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo

[QUOTE=üçyıldız58;507073]inşallah şampiyon SİVASSPORUM olur biz olamassak trabzon olsun içlerinde sivası destekleyen aklı selim kişilerde var
eğer bu sene şampiyon anadoludan diyorsak trabzon şampiyon olmasında kim olursa olsun demek kendi savunduğumuz fikirlerle tezat düşer biz olalım olmadı trabzon olsun[/QUOTE]

ordakı hakaretleri küfürleri iftiraları asagılamalarını gordukten sonra biz olamazsak(ALLAH KORUSUN) TEPECİK BELEDİYESPOR olsun ama trabson olmasın...!

[B]bu sene şampiyon İÇANADOLUDAN[/B]

ganimetci 22.04.2009 19:29

trabzonlu arkadaslar artik bu foruma gelip biseyleri anlatmaya calismayalim.bu benim kacinci nickim bilmiyorum burda dogru bisey soylersen ve bu dogru soz sivasli arkadaslarin hosuna gitmiyosa yetkilileri hemen banliyo.yada yazdiklarini siliyo.burda surekli 7/24 trabzon forumlarinda kufur ediliyo diyolar ama surekli ayni seyi diyip duruyolar.daha bugun bana kufurlu olan linki kopyalayip atin dedim.ve biraz bekledim bakdimki benim yazdigim seyleri silmisler.ben arada sacma sapan bi kavga var saniyodum ve onemsemiyodum sivasa desdek veriyodum.ama bana bile hakaret ettiler beni bile cildirttilar.iki gun once trabzon forumunda sivaslilarin yaptigi sekilde hakaret ettim sivaslilara ordaki uyeler basta olmak uzere bana sen ne yapiyosun dediler yetkilileride yazdigim herseyi sildiler ve tekrari durumunda sana ban atariz dediler.ama burda forum yetkileri bile kufur ediyo trabzonlulara.o yuzden trabzonlu arkadaslarim sakin bi daha bu siteye giripde biseyler anlatmaya calismayin.benim inancim bu dusmanligi iki sene once planli bi sekilde olayli mac oncesi asiri bi sekilde futbolculari o maca motive eden sivas teknik heyeti ve yonetimidir.o yuzden ugrasmayin hemserilerim girmeyin bu siteye onlar secmisler trabzonla dusmanligi.VE COK IYI BILIYOMKI BU YAZDIKLARIMDA SILINICEK VE ARDINDANDA BANLANICAM

barikat58 22.04.2009 19:56

[QUOTE=Çaykaralı;507090]:)..heycanlısın belli ama sitenizden biri bizim hakkımızda ağza alınmıycak laflar söylüyor..atarı üstüne mi alırsın bilmem ama akıllı konuşcak trabzonlular hakkında[/QUOTE]

uşagum sizin siteniz yokmidur?neden sivasspor sitesine dalaysinuz.gidin kendi çöplüğünüzde ötün da

GuVeN 22.04.2009 20:04

ya yeter artık ıyıce abarttık.beyler onlarla ılgılı kızdıgımız butun seylerı bızde yapmaya basladık .bırakın artık su kavgayı.cumartesı sahada sonuclanacak centılmence bı kavga olacak...burda herkes bı karsılıklı hakarettır gıdıyo.bazı yerlerde bende katıldım ama artık gercekten sıktı..macla ılgılı tahmın yorum dısında herseyı konustuk ben bu dakıkadan sonra trabzonlu arkadaslara tek kelıme etmeyecem. sızden rıcam sızde bırakın bu kavgayı,sıteye gelen trabzonlular lutfen sızde kıskırtmayın gusel gusel konusalım..dusmanlıga gerek yok..fener-gs kinini aştı nerdeyse..trabzonspora basarılar dılerım ama bu macı bız kazanacagız.enerjımızı kavgaya degıl destege saklayalım..
hemserılerıme ve trabzonlu mısafırlere selamlar( terbıye sınırını asan herkesıde kınıyorum..) :D gusel yazınca huzur kapladı be ıcımı:)

Yiğiter 22.04.2009 20:08

[QUOTE=ganimetci;507089]trabzonlu arkadaslar artik bu foruma gelip biseyleri anlatmaya calismayalim.bu benim kacinci nickim bilmiyorum burda dogru bisey soylersen ve bu dogru soz sivasli arkadaslarin hosuna gitmiyosa yetkilileri hemen banliyo.yada yazdiklarini siliyo.burda surekli 7/24 trabzon forumlarinda kufur ediliyo diyolar ama surekli ayni seyi diyip duruyolar.daha bugun bana kufurlu olan linki kopyalayip atin dedim.ve biraz bekledim bakdimki benim yazdigim seyleri silmisler.ben arada sacma sapan bi kavga var saniyodum ve onemsemiyodum sivasa desdek veriyodum.ama bana bile hakaret ettiler beni bile cildirttilar.iki gun once trabzon forumunda sivaslilarin yaptigi sekilde hakaret ettim sivaslilara ordaki uyeler basta olmak uzere bana sen ne yapiyosun dediler yetkilileride yazdigim herseyi sildiler ve tekrari durumunda sana ban atariz dediler.ama burda forum yetkileri bile kufur ediyo trabzonlulara.o yuzden trabzonlu arkadaslarim sakin bi daha bu siteye giripde biseyler anlatmaya calismayin.benim inancim bu dusmanligi iki sene once planli bi sekilde olayli mac oncesi asiri bi sekilde futbolculari o maca motive eden sivas teknik heyeti ve yonetimidir.o yuzden ugrasmayin hemserilerim girmeyin bu siteye onlar secmisler trabzonla dusmanligi.VE COK IYI BILIYOMKI BU YAZDIKLARIMDA SILINICEK VE ARDINDANDA BANLANICAM[/QUOTE]

Önce yalancı olmayacaksın..:)
kendi sitesinde küfür etmiş de hemen uyarmışlar da..
Bizim okumamız yok,ya da okuduğumuzun küfür mü iltifat mı olduğunu ayırt edebilecek beceriye sahip değiliz..
Ya da sen yalancısın..
Bence ikincisi..

Sen burda hakaret yazdım banlandım diye sitem ederken,biz sizin sitelerinizde yazılan küfürleri okuyamıyoruz bile..Kendileri yazıyor,kendileri okuyor,,Kendi dünyaları işte..:)
Zira misafir girişi kapalı..Demokrasi isteyen sizler misiniz..?:)

Bu sitede Trabzon-Sivas maçları dışında Trabzonun t'si bile naidren geçer..
Hele git kendi sitene..Sana normal bir günde bile Sivas'a edilmiş onlarca hakaret bulurum..;)..Belki de kinimin sebebi budur ha;nedersin?:)

barikat58 22.04.2009 20:15

[QUOTE=ganimetci;507105]yigiter yine geldi.at kardesim bi tane link o zaman sende[/QUOTE]

trabzonluların zırt pırt sivasspor formuna girmesimi normal bi sivassporlunun gelmesimi normal :D

Yiğiter 22.04.2009 20:32

ganimetçi

Özeline bak..:rolleyes:

ganimetci 22.04.2009 20:37

bakdim ama bana yolladigin sey sivaslilarin kendi aralarindaki muhabbet

ganimetci 22.04.2009 20:37

kufurlu nolan linki at bana bekliyorum zamanimi caliyosun

Yiğiter 22.04.2009 20:40

Kardeş sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim..
Sen de zamanını benle harcamak zorunda değilsin..
Sen internete fazla takılmadığını söylüyorsun..
Bense çoğu sitenin üye profilini adım gibi biliyorum..
Dediğim konu başlıklarına bak..
Sayfaalrı oku..ben şimdi tek tek link araştırmam..Dediğim yerlere bakman kafi..:rolleyes:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:32.