![]() |
-->: --->: UEFA KUPASINA GİTMEK İÇİN KADROMUZ YETERLİMİ
[QUOTE=mayklayk;226797]yeterde artar ama servet gitmemesi lazımdı bu kadar oyuncuyla sampiyon bile oluruz oynasak maçları satmazsak[/QUOTE]
SEN SİVASIN MAÇ SATTIĞINIMI DÜŞÜNÜYORSN :mad: :mad: :mad: BENCE SEN HİÇ BİŞEY BİLMİYORSUN |
-->: UEFA KUPASINA GİTMEK İÇİN KADROMUZ YETERLİMİ
bnce busene kendı sahamızdakı maçlarda cok puan kaybı yasamasak kesın gitmiştik uefaya kendı sahamızda yenıldıgımız takımlar antalya sakarya denizli ankaraspor felan bunlarda 9 puan alsak biz giderdik artık gelecek sene inş.
|
-->: UEFA KUPASINA GİTMEK İÇİN KADROMUZ YETERLİMİ
iki takviye yeter bence orta saha ve forvet
|
--->: UEFA KUPASINA GİTMEK İÇİN KADROMUZ YETERLİMİ
UEFA için kadromuz oldukca yetersiz, 2defans 1 on lıbero, orta sahaya 3 oyuncu lazım en az...
|
Maçları satmasak diyen arkadaşımızın yaşını cok merak ediyorum, biz ilkokulda yapardık bu muhabbeti, Sivasspor asla mac satmaz, serefimizden suphenizmi var? Lutfen arkadaslar ya ettiğimiz cumlelere dikkat biraz.. Bu arada Sivasspor mac satsa 4buyuklere celme takmazdı, hepsinden puan almazdı yani anlıyacagın guzel kardeşim aklından oyle bişey gecse bile sen içinden deki satsa buyuk takımlara satardı ama bak satmamış de.. hemi gardaş..
|
--->: -->: --->: UEFA KUPASINA GİTMEK İÇİN KADROMUZ YETERLİMİ
[QUOTE=yigido Atilla;224885][B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]Kardes K.Erciyes Gittide ne oldu 2.ci lige Düstüler. Lig Ve Türkiye kupasini Kaldiracak Sivassporun Yedek Kadrosu Malesef yok yok yok .!!!!!! Inegölspor macina yedek agirlikli bir kadro ile ciktik bence cok dogru bir karardi ama yedeklerimizin ne oldugu gördük bize bir mac bile deplasmanda kazandiramadilar . Sivassporda tas catlasin 12- 14 iyi futbolcu Var Bu Futbolcularla kos koca bir sezon gecirmek zorundayiz ,sakatlik sari kart, kirmizi kart bunlarida göz ardi edemeyiz bu kisitli kadro ile birde kupayi eklersek isin icinden cikamayiz.Yedekler hic bir zaman ilk 11 zorlayacak kapasiteye sahip olmadiklari icin Yine diyorum Lige sarilalim . Lig daha önemli [/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
Atilla gardaşıma katılıyorum, lig cok daha onemli bence 5takviye yapmadan bu yetersiz kadroyla ligde işimiz oldukca zor, amma 5-6transfer ile uefa tabii ki olur bu Sivasspor ruhuyla.. |
3-4 tane ıyı futbolcu alınması lazım yoksa fatihle gurbanovla falan fılan olmaz bu işler
|
TEK KELİMEYLE YETERSİZ...........
|
[B][I]gardaş ben en üsteki 10 numara şart demiş.şuanda sivassporun 10 numarası mohammed ali daha gerek var mı
eger var dersen parasını sen ver yabancı bir 10 numara alsınlar bence suanda 10 numarımız var [COLOR="Red"]MATADOR[/COLOR][/I][/B] |
[B][COLOR="Blue"]bence yeterli değil eksik yerlere oyuncu almalıyız[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:14. |