![]() |
--->: İST YİĞİDO GENÇLİK BAYAN GRUBU..!!
[QUOTE=EyüphanAydın;380391][B]İnanmak başarmanın yarısıdır siz sadece inanın gerisi gelicektir.[/B][/QUOTE]
Ben İnandım.Gerisini Bekliyoruz Eyüphan ve Mustafa Olmasa ben napardım yaa:mad::mad: |
takımımıza daha faydalı daha iyi daha güçlü desteği vermek için haydi bayanlar statlara biz bunun için istanbul yiğido gençlik grubunun temellerini atıyoruz desteklerinizi bekliyoruz
başarılar sivas |
[QUOTE=GuLo;380447]Ben İnandım.Gerisini Bekliyoruz Eyüphan ve Mustafa Olmasa ben napardım yaa:mad::mad:[/QUOTE]
[B]BİZİM SANA SADECE DESTEGİMİZ OLABİLİR.BAŞKA BİR KONUDA YARDIMDA BULUNAMAYIZ AMA PANKART FİLAN YAPMAK İSTERSENİZ YARDIM EDERİZ...! |
helaal olsun sivasspor denildimi büyüklü kücüklü tüm sivasslıların olması gerekir hep destek tam destek
|
ABİ DİĞER KONULARI GÖRÜNCE BİRAZ DÜŞÜNCELERİM DEĞİŞTİ.
NE BÜYÜK BİR GRUPMUSSUNUZ YA. BİR İMZALI FORMA GÖNDERİRMİSİNİZ. BUNE YA TEMSİLCİLİK FELAN FİLAN. |
[QUOTE=merkez-2;385110]ABİ DİĞER KONULARI GÖRÜNCE BİRAZ DÜŞÜNCELERİM DEĞİŞTİ.
NE BÜYÜK BİR GRUPMUSSUNUZ YA. BİR İMZALI FORMA GÖNDERİRMİSİNİZ. BUNE YA TEMSİLCİLİK FELAN FİLAN.[/QUOTE] BEN SANA İMZAMI KOYAR GÖNDERİRİM MERAK ETME |
BAŞKENTLİYİĞİDOLAR OLARAK BAŞARILAR DİLERİZ
|
Teşekkür ederim.Bekliyoruz zaten bu sezon dışarı çıkarsanız forma.
bEN YOK ALMANYA YOK MALATYA YOK KAYSERİ YOK AFRİKA GİBİ TEMSİLCİLER VE TEMSİLCİLİKLERİ ABARTI GÖRÜYORUM.gÜLMESİNLER SONRA SİZE. O KONULARI ERKEN GÖRSEYDİM YİNE DERDİM. |
[QUOTE=merkez-2;385451]Teşekkür ederim.Bekliyoruz zaten bu sezon dışarı çıkarsanız forma.
bEN YOK ALMANYA YOK MALATYA YOK KAYSERİ YOK AFRİKA GİBİ TEMSİLCİLER VE TEMSİLCİLİKLERİ ABARTI GÖRÜYORUM.gÜLMESİNLER SONRA SİZE. O KONULARI ERKEN GÖRSEYDİM YİNE DERDİM.[/QUOTE] Eyvallah kardeş her görüşe saygımız var.... |
[QUOTE=mesut_koçak_58;385449]BAŞKENTLİYİĞİDOLAR OLARAK BAŞARILAR DİLERİZ[/QUOTE]
saolasınız kardeşlerim herşey Sivassporumuz için |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:28. |