![]() |
Cevap: En iyi oyuncumuz atıldı
Bir iki kişi hariç herkes oynanan futboldan Rıza Çalımbay'dan ve de Doğa'dan şikayetçi.....
Doğa ile Kadir aynı futbolcular ,aynı şekilde oynuyorlar..Dağınık ve verimsiz.. Sn Çalımbay "en iyi oyuncumuz Kadir" derken aynı zamanda Doğa'yı da en iyi oyuncumuz olarak gördüğünü bildiriyor....yani bizlerle aynı görüşte değil...... Peki bu seri yenilgilerden sadece Doğa hatta Atilla'mı suçlu??? Diğerlerinin hiç günahı yokmu?? Enaramo ne yapıyor? Erman ne yapıyor? Uğur,ne yapıyor??... son maçta tek oynayan Mehmet Nas'tı Çalımbay" vayyyyy sen nasıl iyi oynarsın takımımın ahenkini bozuyorsun" dedi ve dışarı aldı....?????????????.. Teknik adamımız işte bu.... ister beğenin ister beğenmeyin... .. Para yok deniyor..Herkeste var bizde yok....Bunu anlamıyorum......Ordu çok iyi bir teknik adam buluyor Stancu Hasan Kabze gibi çok iyi futbolcular transfer ediyor..Peki Ordu parayı nereden buluyor??? Bu sorular herkesin aklında ama cevaplar bilinmiyor.... |
İyiki iyi oyuncu gercektende Kadir fena değil ara sıra boş gezsede iyi isler cikardida var.
Allah'tan Doga bey atılmadı Rıza hocam takımın bel kemiği oyun kurucumuz kurtarıcımız atıldı o yüzden yenildik derdi hoca. |
Aradıktan sonra suç bulunur ...
|
[B]sen bugünkü canlı yayın en iyi oyuncun olan 12.adamı bir kenara attın ya Rıza hocam sana helal olsun, başka da birşey demiyorum!!![/B]
|
[QUOTE=DOGU_BEY;814120][B]sen bugünkü canlı yayın en iyi oyuncun olan 12.adamı bir kenara attın ya Rıza hocam sana helal olsun, başka da birşey demiyorum!!![/B][/QUOTE]
Ben bu adami bize sampiyonluk yasatsa bile bir taraftar olarak affedebilecegimi sanmiyorum, benim icin Riza Calimbay bitti. Birde utanmadan takimi kümeden kurtardim diyor kendi evladimiz. Bagrimiza bastik karsiligi buymus demek ki. |
[B][QUOTE=FirtinaK;814122]Ben bu adami bize sampiyonluk yasatsa bile bir taraftar olarak affedebilecegimi sanmiyorum, benim icin Riza Calimbay bitti.
Birde utanmadan takimi kümeden kurtardim diyor kendi evladimiz. Bagrimiza bastik karsiligi buymus demek ki.[/QUOTE] hele ki bu sözü yabancı bir teknik direktör veya kasyerili tsli bir hoca dese tamam derim de kendi değerimiz bizi böyle kenara atıyor...doğruya bjk sevdası daha derin adamın!!![/B] |
[QUOTE=DOGU_BEY;814123][B]
hele ki bu sözü yabancı bir teknik direktör veya kasyerili tsli bir hoca dese tamam derim de kendi değerimiz bizi böyle kenara atıyor...doğruya bjk sevdası daha derin adamın!!![/B][/QUOTE] Abi ya sen benim icimdekileri okuyorsun resmen. Yüregime su serpiyorsun, moralim cok bozuk. Zaten sezon basindaki Besiktasla fingirdesmeleri beni cildirtmisti. |
kalede atılla orta sahada doga olduktan sonra isterse 15 kısi oynayalım maglubıyet kacınılmaz olur
|
yav hocam yapma allah aşkına takımda ruh yok ayıp yav
|
2.yarıda iyi oynadık diyon hangi maçı seyrettin sen
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:39. |