![]() |
Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
[QUOTE=besyo_cu;507449][B]Denizli'nin sizi yenmesıne neden bu kadar şaşırıyorsun ki sizi [U]REZİL ederek Anortosis Famagusta gibi RUM takımı bile yenıyor[/U]. Bir TÜRK takımına yenilmenıze bu kadar şaşırma dediğim gibi siz [U]RUM[/U] takımına bile yenilmiş bir takımsınız...[/B][/QUOTE]
Bak şimdi fak ettim. Birde böyle bir platformda "Forum Yöneticisi" ünvanınızla mesaj yazıyorsunuz. Mesajlarımı silersiniz şimdi ! |
[QUOTE=efulim61;507455]Senin ! bilgi fukarası olduğun yukarıdaki mesajında oldukça belirgin bir şekilde kendini gösteriyor.
Biz Rum takımına kendi sahamızda yenilmedik. Kıbrıs'ta yenildik. Trabzon'da 1-0 yendik yetmedi. Biz Kendi sahamızda Denizli'ye yenildik. Barcelona'yıda yendik, Liverpool'uda yendik. Kışkırtıcı, tahrik edici mesajlarınla ulaşmak istediğin yer senin seviyenin olduğu yerdir. Bizim yerimiz orası olamaz. Sen ve senin gibi bazı yönleriyle fukaraların seviyeyi nasıl düşürdüğünü tüm takımların forumlardında, tribünlerinde de görebiliyoruz.. Sivas'a veya Trabzon'a özgü değilsiniz. Her takımda senin gibiler var![/QUOTE] [B] :))) Çok güldum bu yorumuna aman ne büyük başarı demek kendı sahanızda 1 - 0 yendınız :))))) Peki neden elendınız onuda söyle :)))))) Bana hiç kimse RUM takımına elenmenizin açıklamasını yapamaZZZZzzz![/B] |
[QUOTE=besyo_cu;507449][B]Denizli'nin sizi yenmesıne neden bu kadar şaşırıyorsun ki sizi kendı sahanızda [U]REZİL ederek Anortosis Famagusta gibi RUM takımı bile yenıyor[/U]. Bir TÜRK takımına yenilmenıze bu kadar şaşırma dediğim gibi siz [U]RUM[/U] takımına bile yenilmiş bir takımsınız...[/B][/QUOTE]
İlk önce doğru bilgi ile konuş derim..O sahada niceleri dize getirildi.. |
[QUOTE=efulim61;507457]Bak şimdi fak ettim.
Birde böyle bir platformda "Forum Yöneticisi" ünvanınızla mesaj yazıyorsunuz. Mesajlarımı silersiniz şimdi ![/QUOTE] [B] Merak etme çok sevdiğim bir arkadaşımın imzasında yazdıgı gibi edep ile gelen saygı ile karşılanır...[/B] |
[QUOTE=besyo_cu;507458][B]
:))) Çok güldum bu yorumuna aman ne büyük başarı demek kendı sahanızda 1 - 0 yendınız :))))) Peki neden elendınız onuda söyle :)))))) Bana hiç kimse RUM takımına elenmenizin açıklamasını yapamaZZZZzzz![/B][/QUOTE] Bana da hiç kimse insanları birbirinden ayırmayı açıklayamaz...Rummuş Alevi imiş Sünni imiş...Yeter ki insan olsun...Ha bir ruma elenmişiz ha bir ermeniye ha bir portekizliye...Hiç farkermez.... |
[QUOTE=Dinç;507459]İlk önce doğru bilgi ile konuş derim..O sahada niceleri dize getirildi..[/QUOTE]
[B]Rum takımına elenmediniz mi :)[/B] |
[QUOTE=besyo_cu;507458][B]
:))) Çok güldum bu yorumuna aman ne büyük başarı demek kendı sahanızda 1 - 0 yendınız :))))) Peki neden elendınız onuda söyle :)))))) Bana hiç kimse RUM takımına elenmenizin açıklamasını yapamaZZZZzzz![/B][/QUOTE] Açıklama: Eleme usulü müsabakalarda her iki takımda galibiyet elde etmişse; aralarında yapılan maçlarda atılan gollere bakılır. Rakip bizi 3-1 yenerken biz 1-0 yendik ve elendik. Terbiyesizliğin lüzumu yok. Burada mesajlarınla örnek olmalısın. Bizim Avrupa'da ki başarılarımızı görmezden gelerek Sivaspor'a prim yapabileceğini sanacak kadar mı aşağıdasın ! |
[QUOTE=Dinç;507461]Bana da hiç kimse insanları birbirinden ayırmayı açıklayamaz...Rummuş Alevi imiş Sünni imiş...Yeter ki insan olsun...Ha bir ruma elenmişiz ha bir ermeniye ha bir portekizliye...Hiç farkermez....[/QUOTE]
[B]Giderek yorumlarınız daha komik hale geliyor sanırım 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramından olsa gerek cocuksu hale geliyor :). Alevi ile sunni ile RUM takımı arasında nasıl bir bağ kurdun bravo ne alaka o yazı. Yorumunu saklayıp sitenin enlerine ekleyeceğim ;)[/B] |
[QUOTE=efulim61;507463]Açıklama: Eleme usulü müsabakalarda her iki takımda galibiyet elde etmişse; aralarında yapılan maçlarda atılan gollere bakılır.
Rakip bizi 3-1 yenerken biz 1-0 yendik ve elendik. Terbiyesizliğin lüzumu yok. Burada mesajlarınla örnek olmalısın. Bizim Avrupa'da ki başarılarımızı görmezden gelerek Sivaspor'a prim yapabileceğini sanacak kadar mı aşağıdasın ![/QUOTE] [B]Bana terbiyeyi öğretecek kapasitede ne yazıkki değilsin. Herkesten bişeyler öğrenme çabası içindeyim ama sen bu kategorinin dışındasın. Terbiyesizlık yapmadım yapmamda konuyu çarpıtma. Sivassporun prim e ihtiyacı yok düne değil bugune bakarsan bunu anlarsın. RUM takımı Anortosis e elenmenızı duyunca neden böyle agresifleşiyorsunuz şaşırmamak gerek. [/B] |
Şurda yaşananlar gerçekten çok komik ve iki takımında taraftarınada yakışmayacak cinsten.
sadece 2 şey söylemek istiyorum 1. si başka takım taraftarlarının bizim forumumuzda ne işi var!! 2. si ise mademki bu forumda yöneticilik sıfatını elde etmişsiniz, ırkçı yaklaşımlarda bulunmayacaksınız. Bu ülkede aslı Rum olupta Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı binlerce insan var. Ki tamda 23 nisanda böyle yakışıksız yazılar bize yakışmıyor. Trabzonlularla aradaki soruna gelirsek.. Bir çift lafta onlara demek istiyorum; yahu niye buraya gelipte yazı yazmak derdindesiniz!! Şu yaptıklarınız, buraya yazdıklarınız emin olun sizi küçük düşürüyor. Sizin rakibiniz 3 İstanbul takımı değilmiydi.. Gidin onlarla takışın, bizimle uğraşmayın. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:47. |