![]() |
Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
[B]Ülkemızde yaşayan rumları kastederek yada ırkcılık olarak yazmadım iyi okumanızı tavsiye ederim. Ancak biraz açıklama yapmak gerekıyor sanırım ;Ülkemızde yaşayan Rumlar ile Kıbrıs'ta yaşayan Rumlar etnık olarak bir değillerdir. Benım yazımı anlayamıyorsanız üzgünüm.
Bu arada benım yorumumu bir kenara bırakıp ts - anortosis macından sonra Trabzondaki yerel gazetelerin attıgı başlıkları ve yazıları okursanız sanırım sorun yok demektir ;)[/B] |
Bu maç bizim için değil ts için önemli mutlak kazanmaları gerek bu yuzden acık oynacaklar ancak beceriksız ve bencıl forvetleri bize karşı gol atamazlar. Bu macı biz cok rahat kazanacağız...
|
[QUOTE=GuNaY;507356][B]Kupa maçında da gördük ki futbolcularımızın da akılları hafta sonu oynanacak maçta.
Buda maça iyi konstre olacakları anlamına geliyor. Son haftalarda defansta yaşanılan sorunları bu maçta yaşamamak için ilk golü atmamız gerekiyor. Tsde forvetlerin becerisizliği işimize yarar, ancak sürpriz isimler çıkabilir. İnanıyorum ki gol yemeden 2 tane atarak 3 puanı alıp şampiyonluğumuzu tescilleyeceğiz...[/B][/QUOTE] İmza ++++++++++++++++++++++++++++ |
[B]Askerde Komuton Emir Veriyor Diyorki:
-Düşman Ceseti Getirene 10 $ veriLiyor Motivasyon İçin! Herkez Cepheden Bir Düşman CEsedi Getiriyor...Ama TemeL 1 Hafta OrtaLıkta yoq Komutan Şaşırıyor.Bir Hafta Sonra Bakıyorki TemeL 1 Vaqon DoLusu CesetLe qeLiyor -Seni AlNından Öpüyorum TemeL asLanım Coq qüzeL savaştın Düşman CEseti qetirdin ama ÜlKenin Ekonomiside BeLLidir.qeL bu cesetLEri Bize 8 $ sat.. TemeL derki : Komutanım Haytta oLmaz Zaten 8 $ dan Bn aLdım [/B] Laz AkLı işte Napacan |
[QUOTE=besyo_cu;507476][B]Ülkemızde yaşayan rumları kastederek yada ırkcılık olarak yazmadım iyi okumanızı tavsiye ederim. Ancak biraz açıklama yapmak gerekıyor sanırım ;Ülkemızde yaşayan Rumlar ile Kıbrıs'ta yaşayan Rumlar etnık olarak bir değillerdir. Benım yazımı anlayamıyorsanız üzgünüm.
Bu arada benım yorumumu bir kenara bırakıp ts - anortosis macından sonra Trabzondaki yerel gazetelerin attıgı başlıkları ve yazıları okursanız sanırım sorun yok demektir ;)[/B][/QUOTE] Yazdıklarını tekrar tekrar okudum, Rum kelimesini özellikle siz Rum takımına bile diyerekten Rumları aşağılamaya yönelik bir tavır takınmışsınız. Neyse bu konuyu uzatmak istemiyorum lakin son olarak şunuda söyleyim 2 yanlış bir doğru etmez. Trabzondaki gazetelerin ne yazdıkları beni alakadar etmiyor bu onların ayıbıdır, lakin siz bu forumun yöneticisiseniz sadece kendinizi değil aynı zamanda bu forumu hatta Sivassporlularıda temsil ediyorsunuz sayılır. Bizim yazdığımız yanlış bir söz çok önemsenmez ama siz aynı yanlışı yaparsanız; adamların yöneticisi bile böyle söylüyor derler. Neyse konuyu uzatmayım. Hepiniz sağlıcakla kalın. Trabzonsporlu arkadaşlarda kendi forumlarında yazarsalar bu hem kendileri hemde bizim için daha iyi olur.. |
Forum yöneticinizin yazıları kesinlikle bir yöneticiye yakışmayacak cinsten. Evet bizim de forumumuzda ne yazık ki hakarete varan ifadeler var bu forumda olduğu gibi. Fakat hiçbir forum ya da il yöneticimizden bu şekilde ifadeler duyamazsınız. Burda olma nedenimize gelince Sivaslılar'ın bizler hakkında ne düşündükleri tabi ki ilgimizi çekiyor, yapılan haksız yorumlara kendimizce cevap verebilmek için bu forumda yazıyoruz. Ayrıca bu forumda tartışmamızın (seviyeli bir biçimde) iki taraf arasındaki problemleri çözmede yararlı olabileceği kesin. Bu arada sayfa numarası da iyiymiş...;)
|
Sivasspor kazanırsa şampiyonluk helal olsun ! Trabzonspor kazanırsa maç sonu kolbastı çalınsın !
Bikemediğin bileği yiğitte olsan öpmesini bileceksin ! |
61. sayfaya yazmak ayrı bir şeref :)
|
ne kadar para verirlerse versinler BİLİCA nın kesinlikle satılmaması lazım.Kimse alamaz zaten tekbaşına bir takım bu BİLİCA , paha biçilemez bu BİLİCA bizde kalsın her sene ŞAMPİYON oluruz. hakkını verip biran önce imzayı attırmak lazım.
|
BİLİCA'yı iyi para verirseler satılır yani. İyi para bir tek fenerbaçede var :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:12. |