SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24931)

bortecine 24.04.2009 18:37

Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo

[QUOTE=FatihCan;508049]evet çk haklısın kardeşim saat 12'den sonra basmıyor bunların kafa :D :D[/QUOTE]

Gardas ne 12 si Ben buların kafasını bastığı bir zaman görmedim:D

Del Piero 24.04.2009 18:39

[QUOTE=bortecine;508054]Gardas ne 12 si Ben buların kafasını bastığı bir zaman görmedim:D[/QUOTE]

sende haklısın yaa

sonrak 3-4 mesajı okurmusun çok güldüm valla :D tam mal bunlar yaa

Hispano 24.04.2009 18:40

[QUOTE=MERİTHAN58;508043]hangi mantıkla yazdın acaba çok merak ettim. ya malsınız diyorumda kızıyorsunuz. bizimde kuruluş yılımız 1967 mal. neden kurtuluyum. söz söylemek için bişeyler yazma mantığını kullan ama bunu öğrenmek için trabzon dışına çıkın biraz[/QUOTE]

Hani Trabzonspor'un ki de 1967 yaaa o yüzden söyledim beyfendi..Kusura bakma senin düştüğün seviyeye düşemeyeceğim...Yazdığın aptalca mesaj için yazmıştım onu..Yok neymiş 61. mesaj görünmesin diye mesaj yazmışmış..Merithan Efendi 61. yaşında ne yapacaksın peki...Allah uzun ömür versin..Umarım çok uzun yıllar yaşarsın...

Merak etme zaten Trabzo'da yaşamıyorum ben..Keşke yaşasaydım ama..Yarın Sivas'a geliyorum..belki havası yarar ha ne dersin?.Yarayacağı kesin çünkü güzel bir galibiyetle döneceğiz..

Kalın sağlıcakla..

bortecine 24.04.2009 18:41

[QUOTE=MERİTHAN58;508043]hangi mantıkla yazdın acaba çok merak ettim. ya malsınız diyorumda kızıyorsunuz. bizimde kuruluş yılımız 1967 mal. neden kurtuluyum. söz söylemek için bişeyler yazma mantığını kullan ama bunu öğrenmek için trabzon dışına çıkın biraz[/QUOTE]

Gördüm okudum dur alıntılı cevap yazım :)

Gardas elemanda trabzon dışına çıkmaya çalışmış ama. Kafa basmıyor malesef nerede olduğunu bile bilmiyor:rolleyes:;)

sivasli_boy 24.04.2009 18:44

Çıldırınnn çıldırın hamsi kafalılar çıldırınnnn....

denizcim61 24.04.2009 18:44

Gençlerbirbirinize karşı çok küçültücü hakaretler yapıyorsunuz.

İki anadolu kulübünün bu hallere düşmesine çok üzülüyorum.Espirileri bile birbirinize karşı kullanıyorsunuz.Yapmayın...

Yarın olaylar çıkarsa istanbul takımları gülerek bizi seyreder.Birbirimizi yiyerek bir yere varamayız.

noname87 24.04.2009 18:45

[QUOTE=Hispano;507927]Demek ki kimliğinda Trabzon yazanlar maça alınmayacak..Peki kimliğinde başka şehir yazıp Trabzonspor'u tutanlar ne olacak...Buna da bir çözüm buldunuz mu Sivasspor yönetimi..[/QUOTE]
bu maçta trabzonlu olmayıp trabzonu tutanlar anca eziktaşlıdır arada istisnalar olabilir ama bireyler değil toplumun geneli önemlidir bir kaç kişi için uygulamadan vazgeçilmez ;)

bortecine 24.04.2009 18:46

[QUOTE=denizcim61;508060]Gençlerbirbirinize karşı çok küçültücü hakaretler yapıyorsunuz.

İki anadolu kulübünün bu hallere düşmesine çok üzülüyorum.Espirileri bile birbirinize karşı kullanıyorsunuz.Yapmayın...

Yarın olaylar çıkarsa istanbul takımları gülerek bizi seyreder.Birbirimizi yiyerek bir yere varamayız.[/QUOTE]
Malesef durumun buraya gelmesin baş sebebi sizin medya...binlerce üyesi olan taraftar siteniz vermiş herkeze gazı hayda...

sevda58 24.04.2009 18:54

sadece birsey merak ediyorum

bu topic okuma rekoru kirdimi?

GuNaY 24.04.2009 18:55

[QUOTE=sevda58;508064]sadece birsey merak ediyorum

bu topic okuma rekoru kirdimi?[/QUOTE]

[B]Daha fazla yazılan ve okunan forumlarımız mevcut :)[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:12.