![]() |
--->: MERKEZ TAYFA
arkadaşlar antalya maçına çoğumuz giremedik tam bi rezillikti konya maçında olmayacak değilmi aynı şeyler
|
[QUOTE=sivasfb58;193347]arkadaşlar antalya maçına çoğumuz giremedik tam bi rezillikti konya maçında olmayacak değilmi aynı şeyler[/QUOTE]
bazı olaylar bizim istegimiz dışında gelişti.. konya maçında ALLAH tan bi mani çıkmazsa maçtayız |
Basarılarınızın devamını dileriz her maçta Sivassporumuzu yalnız bırakmayın Merkez Tayfa
|
bekleyin 2 gün sonra konya maçındayız.bekleyin farkı görün.merkez tayfa
|
[B]maca kadar bizden (apo alican vs ) kimse buraya bişi yazmasın '
klavyeden taraftarlık bize yakışmaz !!![/B] |
...............anlaşıldı merkez.........
|
-->: MERKEZ TAYFA
MERKEZ TAYFA yarınki maça hazırmısınız, kaç kişisiniz?
|
--->: -->: MERKEZ TAYFA
[QUOTE=Nilay;194366]MERKEZ TAYFA yarınki maça hazırmısınız, kaç kişisiniz?[/QUOTE]
Allah ın izniyle büyümeye Sivastaki en ii destek verme anlamından büyümeye ,bizi istemeyenlere ragmen büyümeye devam ediyoruz! 200 kişi olucaz inş. |
-->: --->: -->: MERKEZ TAYFA
[QUOTE=merkez_tayfa;194368]Allah ın izniyle büyümeye Sivastaki en ii destek verme anlamından büyümeye ,bizi istemeyenlere ragmen büyümeye devam ediyoruz!
200 kişi olucaz inş.[/QUOTE] 200 kişi gayet güzel valla:D Sizi istemeyen olduğunu sanmıyorum, çünkü bana göre siz düzgün bir çizgi çiziyorsunuz. Yarınki maç tahriğe açık ama ben sizin çok dikkatli davranacağınızdan eminim. Haydi bakalım başarılar;) |
-->: MERKEZ TAYFA
Tebrik ederim MERKEZ TAYFA çok iyiydiniz:D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:11. |