SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   FİKSTÜR ÇEKİLDİ... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11887)

yigido Atilla 16.07.2007 16:54

Sivassporun Bu Sezon isi Cok Zor..

[B][I][FONT="Verdana"][COLOR="DarkSlateBlue"] Cok zor Lig Fikstürisi ile karsi karsiyayiz.!!!!!!!!

Gecen Sezon Topic Acmis idim [B][I][COLOR="Red"]"" Fikstüri Kimsenin Dikkatini Cekmemis""" Diye hatirlayanlar Bilir...[/COLOR][/I][/B] Cok Önemli bir Konu olmasina göre bazi Arkadaslar sanki dalga gecer gibi Yorum yapmislardi Ama Bilincli Taraftarlarin Yorumu tabiki daha Fazla idi . Bu Sezon isimiz cok zor... Gecen seneki gibi isimizin kolay gececegini sanmiyorum Gecen Sezon Biz devamli Fenerbahcenin oynayacagi takimlarla bir hafta önce oynuyorduk. Peki ya Bu Sezon tam Tersi Fenerbahcenin oynadigi Takimlarla biz oynayacagiz.. Fenerbahce Rakiplerinden 3 puani Alinca O yenilen Takimlar Sivasspordan 3. Puan almak icin Kurt gibi saldiracak 2 .hafta Arka Arkaya hic bir takimin 6 puan kaybetme lüksüne sahip degil ...Sezon sonuna kadar bu böyle devam edecek ALLAH SIVASSPORU KORUSUN Bülent Hocanin isi Bu Sezon Cok Zor Bir De iyi Transfer yapamaz arti alinan Futbolculardan verim Alinamaz isie isimiz cok zor... Bu Sezon Taraftara Cok cok is düsüyor.... [/COLOR][/FONT][/I][/B]

1967DERNEK_EMRE 16.07.2007 17:00

--->: 2007-2008 Lig Fikstürü

TRABZON DEĞİL DE İLK MAÇI 3 BÜYÜKLERDEN BİRİYLE OYNASAK DAHA DA İYİ OLURDU ÇÜNKÜ 3 BUYUKLER ILK MAÇLARDA HENÜZ OTURMAMIŞ OLUYOR VE YENMESİ DAHA DA KOLAY OLUYOR AMA YINE DE FARKETMEZ LIGIN ILERLEYEN HAFTALARINDA DA YENERIZ O 3 BUYUK DIYE TABIR EDILEN:S TAKIMLARI:d

casus84 16.07.2007 17:02

fikstür hayırlı olsun inşallah iyi yerlerde olacağız.

Engin58 16.07.2007 17:03

[B][COLOR="Navy"]HAYIRLI OLSUN YENI SEZONDA TAKIMIMIZA ÜSTÜN BASARILAR DILERIZ.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]

Ss--58--Ss 16.07.2007 17:17

tüm takımlarımıza hayrılı olsun.....

izmirliyigido 16.07.2007 17:25

FİKSTÜR BENCE HİÇ İYİ DEĞİL.

KEŞKE İLK 3 HAFTA ZAYIF TAKIMLARLA VE BEŞİKTAŞ DEPLASMANIYLA BAŞLASAYDIK. MORAL OLUR İSTİM ÜZERİNDE GİDERDİK. AMA ŞİMDİ, ALLAH KORUSUN TRABZON VE FENERBAHÇE'YE YENİLİRSEK TOPARLAMAMIZ ZOR OLUR.

İKİNCİ YARININ SON 3 MAÇIDA ÇOK KÖTÜ OLACAK.

Denizlispor - SİVASSPOR
SİVASSPOR - G.Saray
G.Birliği - SİVASSPOR

EĞER DURUMUMUZ KRİTİK OLURSA, KÜME DÜŞME POTASINDAN KURTULAMAYIZ ALLAH KORUSUN. AMA İNŞALLAH BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRİP, LİGİ YİNE İLK 8 İÇİNDE TAMAMLARIZ.

İLK HAFTA PUANLA BAŞLARSAK DEVAMI GELİR. TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR, TÜM TARAFTARLARA SEVGİ SAYGI DİLEKLERİMLE, SİVASSPOR'UMUZU AYAKTA ALKIŞLATACAK BİR SEZON GEÇİRMEMİZİ DİLİYORUM.

.

izmirliyigido 16.07.2007 17:28

--->: Sivassporun Bu Sezon isi Cok Zor..

FELAKET TELLAĞI DEĞİL AMA BEN YİĞİDO ATİLLA" KARDEŞİME KATILIYORUM. GERÇEKTEN ŞANSSIZ BİR KURA ÇEKMİŞİZ. İNŞALLAH TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ, FUTBOLCULARIMIZIN PERFORMANSI VE BÜLENT HOCAMIZIN BİLGİSİ İLE BU SENE DE YÜZÜMÜZ GÜLER. EN AZINDAN KENDİ SAHAMIZI GELEN TAKIMLARA ZİNDAN EDERSEK BAŞARILI OLURUZ.

ceza_tolga_rep 16.07.2007 17:43

-->: Sivassporun Bu Sezon isi Cok Zor..

arkadaşlar ne zor fikstürü ya..arka arkaya 4 büyüklerle oynadık geçen sene.ama bu sene kolay diye düşünüyorum.

teknik 16.07.2007 17:46

-->: Sivassporun Bu Sezon isi Cok Zor..

ilk yarı 25 puan alırsak sorun olmaz ama özellikle iç saha maçları önemli bizim için.

eseref 16.07.2007 18:16

vestel maçın da ki performansıyla göz dolduran yiyidolar ben ce trabzondan puan ve puanlar alır

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:19.