![]() |
--->: KAMPANYALAR SONUÇ VERDİ
HERŞEY SİVASIMIZ İÇİN GEREKEN NEYSE YAPILACAK
|
[B]hedef 1 MİLYON SMS [/B]
6 milyon yiğidoyuz, hazırız bekliyoruz |
-->: KAMPANYALAR SONUÇ VERDİ
Hele şu sms ler başlasın geliri o zaman görün..
|
nihayet sesimiz duyulmaya başlandı,sırada sms desteği var
sivaslıyım diye sokakta başı dik gezip,sivas ve sivasspor için hiçbir şekilde destek olmamış hemşerilerimize sesleniyorum;böyle bir başarı ve sivasımızın reklamı yüzyılda bir kez gelir,lütfn herkes destek çıksın bu takıma... gerçek sivaslı hemşerilerime şimdiden tsk ederim... koyulhisarlı |
[b][COLOR="Green"]Sivasspor'a otobüs alma yolunda başarılar inş. en kısa zamanda para toplanır ve otobüsünüze kavuşursunuz. Bizde geçen yıl böyle bir kampanya başlatmıştık ve başarılı bir şekilde sonuçlandı. Türkiye sadece 2 kulüpte bulunan Temsa Diamond marka son model bir otobüs aldık.
En son teknoloji ile donatılan ve içerisinde takımımızın rahat etmesi için en ince ayrıntısı düşünülen otobüsümüz 36 kişilik olup; içinde 2adet kulüp masası, 2 adet masaj yatağı, 2 adet sakatlanmalar için yatak koltuk, deri döşeme tam yatan koltuklar, her koltukta kablosuz bilgisayar bağlantısı, sulu tip tuvalet lavabo, vcd dvd izleme ekranı, müzik ve ses sistemi, teknik direktör masası, karartılmış camlar, lig tv yayın bağlantısı, koridorda özel halı paspaslar bulunuyor. İnş. sizde böyle bir otobüs alırsınız.[/COLOR] [IMG]http://www.konyaspor.org.tr/ksdoc/2683.jpg[/IMG] [COLOR="Green"]Geçen gün NTV'de yayınlanan Ve İnsan programını izledim. Ligin tepesinde bir Anadolu takımı:Sivasspor... adlı bölümüyle yayınlanan Ve İnsan programını izlerken hem gururlandım, hemde keşke bizde böyle yerlerde olsak dedim ama bizim aciz olan bir yönetimimiz var biraz zor gibi görünüyor şu durumda. Bizde sürekli ilerleyen bir takımız, bizimde evimizde mağlubiyetimiz yok inş. ilerleyen senelerde Sivas gibi zirveyi asılan bir takım oluruz. NTV'de yayınlanan Ve İnsan programını izlemek isteyen arkadaşlar buyrun --> [/COLOR][/B] [url=http://www.ntvmsnbc.com/modules/habervideo/video.asp?CatID=22&cbVideo=2325&cbQuality=1]BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ[/url] |
İşte birlik, işte beraberlik.
Burdada görüyoruzki, insan bişeyi istedimi yapıyormuş. İnanıyorumki daha fazlası gelecektir. Buradan destek olan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Avrupada' da değişik kampanyaların startı verilmiştir. Bu çalışmaları ileriki günlerde göreceğiz. |
bu başlangıç sadece her şey daha güzel olacak inşallah.
|
Birlikten kuvvet doğar atasözüne en güzel örnek gelişti.İki yerel televizyonumuz öncülüğünde,kısıtlı imkanlar ile bir otobüs alınabiliyorsa,daha kapsamlı organizasyonlar ile neler yapılmazki.İnşallah bu konuda,üst düzey çalışmalar yapılırda,bugünlerin sayesinde uzun yıllara varacak sağlam temeller atılır.
|
HEP DESTEK TAM DESTEK HAYDİ YİĞİDOLAR
|
[COLOR="DarkRed"][B]DAHA YENİ BAŞLANDI YARDIMA.. SMS HATTI AÇILINCA OZAMAN HERKES SMS ATAR VE İSTEDİĞİMİZİ ALIRIZ............[/B][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:45. |