![]() |
--->: Süper Lig Değil Kurtlar Sofrası
LA SİVASIN DANSÖZ FENERLİSİ SENİN NE İŞİN VAR OĞLİM BU SİTEDE SEN GİT GSNİN SİTESİNE TS NİN SİTESİNE SİZE ANCAK ORALARI YARANIR SİZLERİ ANCAK ONLAR KUCAKLAR.
|
[QUOTE=baba61;365955]gördük büyüklüğünüzü o yüzdenmi kendi sahanizda becerip hiç birini yenemedimiz bı sezon boyunca bizim adımızla reklam yaptınız ama sonuçta ne oldu inter toto[/QUOTE]
BİZ ONURUMUZLAR GURURUMUZLA MÜCADELE EDEREK İNTERTOTOYA KALDIK DİYELİM YA 61 Lİ SİZ NİRDESİNİZ. EFENDİMMMMMM SES GELMİYİİİ. |
Son yıllarda Beşiktaş'la yaşanan diyaloglara bakarsanız Fenerbahçe'nin Beşiktaş için maç sattığını düşünemezsiniz. Trabzon bir prestij mücadelesi verdi iyi oynadı. Fenerbahçe çok zorladı, çok net fırsatlar kaçırdı. Hakem Fenerbahçe'nin 2 golünü 2 penaltısını vermedi. Bunlarada isyan vardı Fenerbahçe'de. Sivasspor hakkını böyle ararsa yanlış yapar. Beşiktaş'a karşı üstünlük var. 2 li averajda üstünlük sağlanıldığı yerde 3lü averajdan bahsedilemez.
|
En kötü sezonumuzda ilk dördü belirledik.
Ses geliymi kardaaş. |
[QUOTE=çelenk;365961]En kötü sezonumuzda ilk dördü belirledik.
Ses geliymi kardaaş.[/QUOTE] GELMEMİ GARDAŞ GELİYİİİ GELİYİİİ ELİN ŞEYİYLE GERDEGE GİRMEYE BENZİYİİİİ SİZİNKİİİSİİ. |
Yoo yoo.
Gerdek dersi vermek diyelim gardaş. :) |
Arkadaşlar ben bu TRABZONSPOR taraftarından hiç birşey anlamadım ya birde anadolu takımı olacaklar siz nasıl bir anadolu takımının taraftarısınız yoksa istanbul takımının yalakalarımısınız sizin zorunuza giden nedir bir türlü çözemedim ben yoksa şu halen peşinden koştuğunuz 3 puanmı ? eee ilk yarıda biz aldık onu haklı olarak hükmen 3 0 yendik bunu kabüllenemediniz geldik sizi 2 yarının başında ilk maçtada yendik bunuda kabül etmiyorsanız size bişey diyemiyorum artık o zaman gidin kendi çöplüğünüzde gıdaklayın lütfen
|
[QUOTE=Uzunoglu;365968]Sen ne biçim sivaslısın dev ankete katıldın mı köyün neresi :)[/QUOTE]
KATILDIM ANKETEDE KATILDIM.SİVASIMIZIN SEVİNCİNEDE KATILDIM ÜZÜNTÜSÜNEDE. |
Trabzonlu sen bi sus kendi çöplügünde gıdıklan bura sana 5 numara büyük gelir
|
[QUOTE=bayram;365969]Arkadaşlar ben bu TRABZONSPOR taraftarından hiç birşey anlamadım ya birde anadolu takımı olacaklar siz nasıl bir anadolu takımının taraftarısınız yoksa istanbul takımının yalakalarımısınız sizin zorunuza giden nedir bir türlü çözemedim ben yoksa şu halen peşinden koştuğunuz 3 puanmı ? eee ilk yarıda biz aldık onu haklı olarak hükmen 3 0 yendik bunu kabüllenemediniz geldik sizi 2 yarının başında ilk maçtada yendik bunuda kabül etmiyorsanız size bişey diyemiyorum artık o zaman gidin kendi çöplüğünüzde gıdaklayın lütfen[/QUOTE]
istanbul takımlarının yalakalığını kım yaptıgı apaçık ortada gardaş gs şampiyon oldu dıye Trabzon da degıl sıvas ta sevinç gösterileri yapıldı işte bizim büyüklüğümüzün bir nedenide bu |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:08. |