SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Fenerbahçe 4 - 2 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24074)

fahrenayt 28.02.2009 20:03

Cevap: Fenerbahçe 4 - 2 Sivasspor

sivasspor fener maçlarından korkuyorum geçen yılda en önemlii maçı çok kolay verdik bu yılda aynı tam birşeyler yapacağız olmuyor.Birileri sivasporu basamak olarak kullanıyor bence.Kupayıda verirler fenere olur biter.Herkes şöhret peşinde ben bunda bülent uygunu kastediyorum.Sivasın Kupadan da elenmesi için çalışıyordur şimdiden.Kolay gelsin bülent hoca.:D

mehmetyildiz58 28.02.2009 20:05

Başarılar gelir geçer Asaletin bize yeter....Olsun yiğidom evelallah bu sene şampiyonuz....Kimse üzülmesin..Yarın trabzon antalyayı yense bile lideriz..

SEVDAMSIN58 28.02.2009 20:05

olur diyelim ama bir golle geriye yaslanirsak fenere karsi busonuc kacinilmaz herseye ragmen gol atiyorduk ilk yarida murat erdogan denen ne oynadigini bilmeyen birini almakla oyuna maci resmen verdik
kupada basarilar diliyorum sivassporumuza herseye ragmen iyi mucadele ettiniz yigidolar tebrikler

LosTie58 28.02.2009 20:06

Ya gerçekten kritik maçları kaybediyoruz.2 kere öne geçmişiz ya 2 goldede 1 dk geçmeden gol yenmezki,Tabiki yenilebiliriz,hatta bence Sivasspor'un yenilme krediside vardı,ama bu şekilde olması üzdü beni.

etzel1967 28.02.2009 20:06

[QUOTE=Agcalli;484443]Yav sen bana bir takım söyle iki defa öne geçiyor ve beraberlik golünü hemen golden 30 saniye sonra yiyor ?? Bu takım mı şampiyon olacak.. Ya bize yalan söylüyorlar yada bu maç satılmış.. Çünkü böyle olan bir takım asla şampiyon olamaz..[/QUOTE]
sivasın maçı satması için bir tane mantıklı sebep söyler misin??? bir tane söyle kabul edeyim ben de...takım lider kardeşim ve yense bir rakibini saf dışı edecek, bu durumda olan hangi takım maç satar...senin sivasa fenerin yalakası diyen trabzon taraftarından ne farkın kaldı şimdi??? evet kötü oynadık, berbattık ve yenildik...kupa maçında görürüm sizleri...bakalım ne olacak...BEN MEZARA KADAR SİVASLIYIM...siz daha ilk durakta otobüsten indiniz...taraftarlığınızı sorgulayın...

vedat58 28.02.2009 20:07

VE KORKTUGUM BASIMIZA GELDI SAYIN BÜLENT HOCANIN GECENKI FENERBAHCE TV YE YAPTIGI TALIHSIZ ACIKLAMA VE SIVAS SPORUN KÖTÜ FUTBOLU ANLASILAN BÜLENT HOCA FUTBOLCULARIN BAYA ÖZGÜVENINI VE INANCINI YITIRDIGI APACIK ORTADA , BIZIM TAKIM GALATASARAY MACINDAKI OYNADIGI O AKILLI FUTBOLU BURDA OYNAYAMADI DEFANS VE ORTASAHA YOKTU ; SISTEM DIYE BISEYDE YOKTU VE EN ÖNEMLISI FUTBOLCULARDA INANC YOKTU BU FUTBOLUN BU YENILGININ TEK SEBEBI ´BÜLENT UYGUNDUR ; COK YAZIK OLDU COK BÜYÜK BIR AVANTASIMIZI KAYBETTIK ; BIZ BU FUTBOLLA KUPADANDA ELENIRIZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Agcalli 28.02.2009 20:07

[QUOTE=etzel1967;484434]bir maçta yenildik diye takımını satanları kınıyorum...sonuna kadar SİVASLIYIZ...iyi günde kötü günde...sivasa maç sattı diyenler asıl kendileri sivassporu satmışlardır...yazıklar olsun...[/QUOTE]

Senin diğer takımında Fener herhalde.. eğer maçı tv canlı izlediysen ve hala sivas maçı satmadı diyorsan var bunda bir iş.. Biz Sivassporu satmıyoruz.. Biz bizi hiçe sayıp bu takımı böyle sahaya süren kişilere öfkemiz..

Murat ARICI 28.02.2009 20:08

evet bugün sivasspor çok kötü oynadı 2.yarı tek pozisyonumuz bile yok kamananın şutu haricinde..Lakin ben mohamed aliyi eleştirenleri anlamıyorum adam 1.lige bizi çıkaran futbolcuların başında geliyor geçen yıl neler yaptığını gördük keşke oynasaydı bence..

MTS 28.02.2009 20:10

MAlesef yenildik .ok üzüldüm ama allah bize şampiyonluğu nasip eder inşallah. yensede yenilsede takımımızın yanındayız sonuna kadar.

Dark Force 28.02.2009 20:10

[QUOTE=Agcalli;484459]Senin diğer takımında Fener herhalde.. eğer maçı tv canlı izlediysen ve hala sivas maçı satmadı diyorsan var bunda bir iş.. Biz Sivassporu satmıyoruz.. Biz bizi hiçe sayıp bu takımı böyle sahaya süren kişilere öfkemiz..[/QUOTE]

ya bit git allahını seversen ne satıyor domates patlıcanmı adamın canını sıkma......

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:26.