SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Anadolu Bütünleşmesi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24345)

KeruLLu_17 15.03.2009 12:19

Cevap: Anadolu Bütünleşmesi

[QUOTE=okan1910;491929]slm kardes ben ankara gucluyum bu sene sanbıyon anadoludan ha 1 sey daha soylıyecem eflasyon duser hukumet duser ANKARA GÜCÜ babayı duser :D[/QUOTE]

[B]xD xD Bencede Ligde Kalması Gereken Yegane Takımlardan Birisidir Ankaragücü.Ben Sen Yokuz Biz Variz...Birleş Anadolum...[/B]

sivasli215 15.03.2009 12:28

GURURLUYUZ GÜÇLÜYÜZ [B]ANKARAGÜÇLÜYÜZ!!!![/B]

altuntas58 15.03.2009 12:49

[B]Ankaragücü tarftarlarını yapmış oldukları centilmenlikten dolayı kutkarım bu sene şampiyon anadoludan tezahuratlarıylada bir kez daha gönüllerimizde taht kurmuşlardır bende bir yiğido olarak ankaragücü takımına süper liğde başarılar dilerim[/B]

B[AŞK]KENT 15.03.2009 13:36

S.a. arkadaslar bız anadolud bırkac takım dısında herkesı severız.Son yıllarda Sıvassporun yakaladıgı basarı bızıde mutlu edıyor.Insallah sene sonunda sampıyonlugu goguslersınız ve 3 İstanbul takımı babayı alırlar. :D Bızde lıgde kalmak ıcın elımızden gelenı yapacagız hep destek tam destek..

FORZANADOLU

ANTİ-İSTANBUL

okyay58 15.03.2009 13:45

Şampiyonluk yolunda bize her zaman destek veren Ankaragücü 'ne gönülden teşekkür ederiz.

[B][COLOR="Navy"]ANKARA[/COLOR][COLOR="Yellow"]GÜCÜ[/COLOR][/B]

myway 15.03.2009 13:45

[B][QUOTE=candayanmaz58;491792]bu sene şampiyonluğu tekele aldık
kalbimizde bu sevdayı ikiye böldük
birinin adı sivas diğeri ankara
100. yılında şampiyonsun ankara[/QUOTE]

cok guzel olmus bu agziniza saglik :)
[/B]

ÇAĞLAR GİYİM 15.03.2009 13:51

ANKARAGUCU İNŞALLAH BU SENE LİGDE KALIR SENEYE ANKARA KALİTEYİ ŞAMPİYON OLMAK İÇİN KURACAGI HABERLERİ VAR İNŞ
OLE OLUR
ANTİ İSTANBUL

özsivasli1903 15.03.2009 14:22

helal olsun ankaragücüne... herkese örnek olsun yenemiyosan en azindan tebrik et...

etzel1967 15.03.2009 16:21

az önce körfez.org denen sitedeydim...malum kocaelisporluların sitesi...ben kocaeli taraftarının sivasspora ve bülent uyguna bu kadar kin duyduğunu bilmiyordum doğrusu ...şaşırdım...bülentin ne anası ne bacısı kalmış...adeta midem bulandı...bu küfürleri hak edecek ne yaptı acaba sivas ve bülent bunlara...elbette kem söz söyleyenine yakışır...bunlar bizim siteye gelip anadolu kardeşliğinden bahsederler, kendi sitelerine girdiklerinde ana avrat söverler sivasa ve bülent uyguna...ikiyüzlülüklerinden ve sahtekarlıklarından iğrendim hem körfezin hem esesin...oysa her iki takıma da saygım ve sevgim vardı...bunu şunun için söyledim, ankaragüçlüler burda ne yazıyorlarsa dışarda da aynı şeyi söylüyorlar, samimi ve delikanlı insanlar...benim ikinci takımım yoktu bugüne kadar...doğdum sivasspor, öleceğim sivasspor ama artık ikinci takımım ankaragücüdür...onlarda sivaslı gibi adamlar çünkü...

velibircan 15.03.2009 17:14

[QUOTE=etzel1967;492003]az önce körfez.org denen sitedeydim...malum kocaelisporluların sitesi...ben kocaeli taraftarının sivasspora ve bülent uyguna bu kadar kin duyduğunu bilmiyordum doğrusu ...şaşırdım...bülentin ne anası ne bacısı kalmış...adeta midem bulandı...bu küfürleri hak edecek ne yaptı acaba sivas ve bülent bunlara...elbette kem söz söyleyenine yakışır...bunlar bizim siteye gelip anadolu kardeşliğinden bahsederler, kendi sitelerine girdiklerinde ana avrat söverler sivasa ve bülent uyguna...ikiyüzlülüklerinden ve sahtekarlıklarından iğrendim hem körfezin hem esesin...oysa her iki takıma da saygım ve sevgim vardı...bunu şunun için söyledim, ankaragüçlüler burda ne yazıyorlarsa dışarda da aynı şeyi söylüyorlar, samimi ve delikanlı insanlar...benim ikinci takımım yoktu bugüne kadar...doğdum sivasspor, öleceğim sivasspor ama artık ikinci takımım ankaragücüdür...onlarda sivaslı gibi adamlar çünkü...[/QUOTE]

[B]Bülent Hoca SAkaryalı olduğu İçin körfezliler bülent hocaya kinliler...zaten dostumun düşmanı düşmanımdır ;)[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:33.