![]() |
Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
[QUOTE=Kokomo;508398]Bir Sivaslı olarak tabii ki Sivassporun şampiyon olmasını gönülden istiyoruz. Ama biz olamazsakda BJK, GS veya FB yerine Trabzonun şampiyon olmasını isteriz. Alnının teriyle, şike olmadan, hakem olmadan, kim hak edecekse o kazansın ve şampiyon bu sene artık Anadoludan çıksın ![/QUOTE]
Trabzonspor'u yenip şampiyon olursanız helal olsun. |
'' bekledigim maç geldi bu sivasa haddini bildirde bizim kim oldugumuzu birkez daha anlasınlar hergeçen sivasa nefretim çığ gibi büyüyor sakın trabzonum bizi mahçup edeçek bir sonuç alma senden başkada birşey istemiyorum''
BAKIN BUNLAR TS'LILARIN FORUMLARINDAN GÖRÜN GERÇEK YÜZLERİNİ |
Hain bunlar hain genele yaymıyorum ama formun %80i nefret içerikli mesajlar yazmıslar
|
[QUOTE=goztepe58;508408]Nefreti geçen yıl 1-0 yendiğimiz ama 3-0 hükmen yenildiğimiz maçta siz başlattınız.[/QUOTE]
Lan git işine hasta etme adamı sahaya giren turuncu postlu ayıyı unutmadıkkk... |
Bu mac bir anlamiyla Anadolunun derbisi. Gelenek olarak maclari baslamadan masa basinda kazanmaya aliskanlik haline getirmis. 4 dalavereci bu mactan öncede süpekilatif haberlerle piskolojik bir üstünlük yaratmaya calisiyor. Bu dört dalavereci her türlü provakasyonu ve ilkesizligi yapacak karakterdedir. gecmisleri bunun kanitidir. gel gelelim Trabzon Sporlularin Basinlari araciligiyla Kendi taraftarlarini motive etmek amaciyla yaptiklari karalama kampanyasi
Sivas Sehrine, Sivas Spor takimina,Taraftarina,Baskanina ve Teknik Patronuna iliskin hakaret ve karalamaya dönüsmüstür.bu kadar ucuz davranislar Sivasta mac kazandirmaz ama kaybettiklerinde Taraftarlarinin tepkilerini baska yönlere kaydirma amacidir. dostane geliste kaybettiklerinde tepkinin kendilerine dönecegini biliyorlar. Bizans entirikalariyla geliyorlar. bizansa yakin olanlarin entrikalari tabiki bitmez ama sporun rakabetinde onuru olmali yalan dolan dalavere küfür hakaretle kendine dedigin gibi büyük olunmuyor büyüklügün 4 Eylül Stadinda belli olacak senmi büyüksün Sivasmi. Birde sivasin kollandigindan maclarinida sike yapildigindan söz ediyorlar unutuyorla galiba tescillenmis sikeci futbolcular Trabzondan ciktigini unutmayin. gökdeniz ve fatih tekke ne diye ceza aldilar. bu laflari agziniza almadan önce aynaya baksaniz iyi olur.. Ayidan Post Dört rezilden dost Olmaz |
[QUOTE=goztepe58;508410]6 defa şampiyon olmadan Trabzonspor'dan büyük olma hevesiniz. Haddinizi bilmenizi gerektirmez mi? Trabzonspor'un önünde yer alma hevesi yanlış.
Önce 10 yılda 6 kere şampiyon ol bi görelim[/QUOTE] Arkadaşlar birşeyler söyleyecem yaw. Yaw yine mi aynı.OOffffffff baydınız bizi haa.Yaw sizin başka işiniz gücünüz yok mu arkadaşım.Hiç mi ilerlemez sizin bu kafanız yaw.Bir gün de değişik birşey söyleyin yaw.6 defa şampiyon olmuşlar,yok şu kadar kupa kazanmışlar,yok şunu yapmışlar yok bunu etmişler yok haddimizi bilecek mişiz. Valla baydınız ha:D:D:D Valla arkadaşlar bunlarla muhabbet etmek zulüm yaw.Her seferinde aynı şeyi söyleyip duruyorlar.Sanki plak bozuluyor başa atıyor:D:D:D |
güzel bi maç olsun kazanan sivas olsun.Arkadaşlar şu ana kadar şampiyonluğu hakeden tek takım sivas belirli standartını hiç aşağı düşürmedi.Bugünkü maçıda alacağımıza ben inanıyorum.Bizler inandık sizlerde inanın hiç kimseden bi eksiğimiz yok.Hepiniz Allaha emanet olun
|
En az
Sivasspor 1 Trabzon 0 Sivasspor üstünlükle yeniceğine inanıyorum inşallah. |
[QUOTE=kasko;508419]Arkadaşlar birşeyler söyleyecem yaw.
Yaw yine mi aynı.OOffffffff baydınız bizi haa.Yaw sizin başka işiniz gücünüz yok mu arkadaşım.Hiç mi ilerlemez sizin bu kafanız yaw.Bir gün de değişik birşey söyleyin yaw.6 defa şampiyon olmuşlar,yok şu kadar kupa kazanmışlar,yok şunu yapmışlar yok bunu etmişler yok haddimizi bilecek mişiz. Valla baydınız ha:D:D:D Valla arkadaşlar bunlarla muhabbet etmek zulüm yaw.Her seferinde aynı şeyi söyleyip duruyorlar.Sanki plak bozuluyor başa atıyor:D:D:D[/QUOTE] [B]Gerçekleri kabullen o zaman ![/B] |
Trabzon kupa almışta nolmuş. Anadolu takımlarına laf atmaktan başka bişey bildiklerimi var. Boşversenize.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:48. |