![]() |
--->: SİVASSPOR'DAN İMZA ŞOV
[B]takım ZATEN çok GÜZELDİ ŞİMDİ ÇOK GÜÇLENDİk [/B]
|
--->: ILGAR GURBANOV
Ben inaniyorumki ILQAR_QURBANOV SIVASSPORA FAYDA VERICEK O HELE AZERBAYCANDAYKEN ONUN BI KAC MATCINA BAKMISTIM TEKNIK KAPASITESDI YUKSEK BI OYUNCU OZELLIKLE DURAN TOPLARI COK IYI VURAN ISIM:)
|
[QUOTE=alico58_58;254514]ya arkadaş bu adamdan neden hep bahsediliyor anlamıyorum siteye giriyorum hep aynı saçma sapan konular lütfen kapatın ya şu konuyu her açmamda karşımda ılgar gurbanov başıma m.yıldız,balili oldu.kendinizi geliştirin başka konular üzerinde tartışın.[/QUOTE]
Sen Yilin sonunu bekle o zaman bu dedigin sozler icin pisman olucaksin!!!!! |
BENCEDE TAKIMA UYUM SAĞLADI VE İYİ OYNAMAYA BAŞLADI DAHA DA FAYDALI OLACAKTIR...
|
takıma artık alistii iyi bi oyuncu sempatikk birisiii ole gorunuyoo insallhh daha iyi olcakk
|
ILGAR GURBANOV ILGAR GURBANOV ILGAR GURBANOV ILGAR GURBANOV
bu maç ta 3 gol at sozleşmen gıbı ILGAR GURBANOV işallah senın ve diğerlerinin golleri ile yeneriz bursayı |
-->: ILGAR GURBANOV
Hemşerim Menim
ay gurbanov tahımın uLduzusan :D |
[QUOTE=alico58_58;254514]ya arkadaş bu adamdan neden hep bahsediliyor anlamıyorum siteye giriyorum hep aynı saçma sapan konular lütfen kapatın ya şu konuyu her açmamda karşımda ılgar gurbanov başıma m.yıldız,balili oldu.kendinizi geliştirin başka konular üzerinde tartışın.[/QUOTE]
ARKADAŞIM HER FUTBOLCU ÜZERİNE YORUM YAZMAK BİZİMDE HAKKIMIZ,EGER SEN İSTEMİYORSAN OKUMAZSIN VE YORUM YAZMAZSIN,burada herkes sivasspor için yorumlarda bulunuyor,unutmaki m.yıldız diyip balili diyip ayrımcılıga girersek bu futbolcular arasında ayrımcılığa girer,elimizdeki her değere sahip çıkıp onlara destek vermeliyiz.GURBANOVDA BİR DEĞERDİR..... |
-->: --->: ILGAR GURBANOV
[QUOTE=gurbanov fan;255299]ARKADAŞIM HER FUTBOLCU ÜZERİNE YORUM YAZMAK BİZİMDE HAKKIMIZ,EGER SEN İSTEMİYORSAN OKUMAZSIN VE YORUM YAZMAZSIN,burada herkes sivasspor için yorumlarda bulunuyor,unutmaki m.yıldız diyip balili diyip ayrımcılıga girersek bu futbolcular arasında ayrımcılığa girer,elimizdeki her değere sahip çıkıp onlara destek vermeliyiz.GURBANOVDA BİR DEĞERDİR.....[/QUOTE]
son derece haklisisin gardasim ;) |
bizim için futbolcu ismi önemli olmaması lazım,kötüde olsa iyide olsa biz desteğimizi verelim,inanıyorumki ilgar gurbanov şans buldugunda bunu en iyi şekilde degerlendirecektir...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:21. |