SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   SİVAS'A ŞOK HABER (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20881)

SenSetik 21.09.2008 22:16

--->: SİVAS'A ŞOK HABER

izzet belli bir süre geçen sene kiralık oynadığı için bütün kriterlere uymasına rağmen yönetmeliğe aykırı kabul ediliyormuş...

ama kulüp müdürü bu konuyu federasyonu arayıp danışmış..
erdoğan arıca kime danıştınız ismi neydi diye sordu, sefer hoca ismini bilmediğini söyledi ( ?? )

bizim açımızdan bir sorun yok tamamen herşeye uyugn diyor sefer hoca...

atp5858 21.09.2008 22:16

MADDE 7:

Futbol müsabakaları resmi ve özel olmak üzere ikiye ayrılır.

a) Resmi Müsabakalar;
1) Federasyon tarafından düzenlenen profesyonel lig, alt yapı ligleri, kupa ve amatör takımlar arasındaki müsabakalardır.
2) Uluslararası Müsabakalar;
FIFA ve UEFA tarafından düzenlenen veya bu kuruluşların iznine bağlı olarak kulüplerin yapacağı müsabakalardır.
b) Özel Müsabakalar;

Özel müsabakalar resmi müsabakaların dışında kalan müsabakalardır.

Federasyondan izin alınmadan yurt içinde veya yurt dışında hiçbir özel müsabaka yapılamaz.

Federasyonca tescilli futbolcular, Federasyonun izni olmaksızın, hiçbir nam altında, geçici de olsa yabancı takımda oynayamazlar.

Federasyonca izin verilen özel müsabakaların organizasyonu ve anlaşmazlıkların çözümü bunları düzenleyenlere aittir.

MÜSABAKA ÇEŞİTLERİ:
MADDE 7:
Futbol müsabakaları resmi ve özel olmak üzere ikiye ayrılır.
a) Resmi Müsabakalar;
1) Federasyon tarafından düzenlenen profesyonel lig, alt yapı ligleri, kupa ve amatör takımlar arasındaki müsabakalardır.
2) Uluslararası Müsabakalar;
FIFA ve UEFA tarafından düzenlenen veya bu kuruluşların iznine bağlı olarak kulüplerin yapacağı müsabakalardır.
b) Özel Müsabakalar;
Özel müsabakalar resmi müsabakaların dışında kalan müsabakalardır.
Federasyondan izin alınmadan yurt içinde veya yurt dışında hiçbir özel müsabaka yapılamaz.
Federasyonca tescilli futbolcular, Federasyonun izni olmaksızın, hiçbir nam altında, geçici de olsa yabancı takımda oynayamazlar.
Federasyonca izin verilen özel müsabakaların organizasyonu ve anlaşmazlıkların çözümü bunları düzenleyenlere aittir.

BU MADDE İLE İLGİLİ OLARAK BİRİSİ BİŞİ ANLADITYSa anlatsın lütfen çünkü ben bişi anlamadım

KIZILCAN 21.09.2008 22:16

[QUOTE=ertor58;415688]yardımcı antrönörümüz böyle bişey olmadıgını söyledi ama yinede bu federasyona güvenilmez.[/QUOTE]
Böyle birşey yoksa neden gündeme geldi o zaman?

FurkaN 21.09.2008 22:16

-->: SİVAS'A ŞOK HABER

[B]Antrenör Sefer Yılmaz Stadyuma bağlandı... Talimatlara 1986 doğumlu oyuncu olmalıymış kadroda bizimki 88 doğumluymuş yani o konuda sorun yok... Sadece araştırılam bizim oyuncu geçen sene Üsküdar'a bir devre kiralanmış yani arada bir devrelik boşluk varmış... Onun için tff yü aramışlar onlarda kadroya yazabilirsiniz sorun yok demişler...[/B]

atp5858 21.09.2008 22:17

yav arkadaşlar izzet muhtemelen 4 müsabaka esame listesin de de var başka birşey mi var acaba

tanyil 21.09.2008 22:18

BÜLENT UYGUN: OLAYIN DETAYINI BİLMİYORUM

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Süper Lig'in 3. haftasında Bursaspor ile oynanan maçta esame listesinde hata yapıldığı ve kulübün 3 puanının silineceği iddiaları ile ilgili olarak "Detayları tam olarak bilmiyoruz, sonucu bekleyeceğiz" dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Ankaraspor ile Hacettepespor arasında oynanan karşılaşmayı izledikten sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı. Sivasspor'un ligin 3. haftasında Bursaspor'u 3-1 yendiği karşılaşmada, İzzet Affetmez adlı futbolcunun hatalı bir şekilde takım kadrosunda yer aldığı iddialarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bülent Uygun, "Sonucu bekleyeceğiz, futbol federasyonu konuyu UEFA'ya soracak. Çok fazla bir bilgimiz yok. Ben de yeni öğrendim. İzzet Affetmez 2 yıl 8 aydır bu kulübe tescilli bir futbolcu. Sadece geçen sezon kiralık olarak takımdan ayrıldı. Ortada bir statü çelişkisi var, detayları tam olarak bilmiyorum, bu konuda kararı federasyon verecektir" diye konuştu.

Kurallara göre, bir takımın maç kadrosunda 1986 ve üzeri doğumlu ve en az bulunduğu kulüpte 2 yıllık lisans tecili olan bir futbolcuyu bulundurması gerekiyor.

Öte yandan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un maçtan önce konu ile ilgili bağlı bulundukları Futbol Federasyonu'nun Kayseri temsilcisiyle görüşme yaptığı ve "Bu futbolcunun esame listesinde yer almasında bir sakınca almaz" cevabını aldığı öğrenildi.

SenSetik 21.09.2008 22:18

--->: -->: SİVAS'A ŞOK HABER

[QUOTE=FurkaN;415694][B]Antrenör Sefer Yılmaz Stadyuma bağlandı... Talimatlara 1986 doğumlu oyuncu olmalıymış kadroda bizimki 88 doğumluymuş yani o konuda sorun yok... Sadece araştırılam bizim oyuncu geçen sene Üsküdar'a bir devre kiralanmış yani arada bir devrelik boşluk varmış... Onun için tff yü aramışlar onlarda kadroya yazabilirsiniz sorun yok demişler...[/B][/QUOTE]

ben yinede salı gününe kadar güvenmiyorum tff ye...
sahipsiz isen herşey olur bu memlekette........

SenSetik 21.09.2008 22:20

[QUOTE=tanyil;415696]BÜLENT UYGUN: OLAYIN DETAYINI BİLMİYORUM

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Süper Lig'in 3. haftasında Bursaspor ile oynanan maçta esame listesinde hata yapıldığı ve kulübün 3 puanının silineceği iddiaları ile ilgili olarak "Detayları tam olarak bilmiyoruz, sonucu bekleyeceğiz" dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Ankaraspor ile Hacettepespor arasında oynanan karşılaşmayı izledikten sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı. Sivasspor'un ligin 3. haftasında Bursaspor'u 3-1 yendiği karşılaşmada, İzzet Affetmez adlı futbolcunun hatalı bir şekilde takım kadrosunda yer aldığı iddialarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bülent Uygun, "Sonucu bekleyeceğiz, futbol federasyonu konuyu UEFA'ya soracak. Çok fazla bir bilgimiz yok. Ben de yeni öğrendim. İzzet Affetmez 2 yıl 8 aydır bu kulübe tescilli bir futbolcu. Sadece geçen sezon kiralık olarak takımdan ayrıldı. Ortada bir statü çelişkisi var, detayları tam olarak bilmiyorum, bu konuda kararı federasyon verecektir" diye konuştu.

Kurallara göre, bir takımın maç kadrosunda 1986 ve üzeri doğumlu ve en az bulunduğu kulüpte 2 yıllık lisans tecili olan bir futbolcuyu bulundurması gerekiyor.

Öte yandan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un maçtan önce konu ile ilgili bağlı bulundukları Futbol Federasyonu'nun Kayseri temsilcisiyle görüşme yaptığı ve "Bu futbolcunun esame listesinde yer almasında bir sakınca almaz" cevabını aldığı öğrenildi.[/QUOTE]

o zaman bir sorumlu varsa buda tff nin kayseri temsilcisidir..
bize maledilemez....

tanyil 21.09.2008 22:20

şimdi böle açıklamalr var. sakınca yok cevabı aldık. bunlar hikaye
elinde 1986 ve sonraki doğumlu bir oyuncun varsa sakt dahi olsa al listeye koy. oynatmayacaksın zaten. orada adı olsun bir kere. aynı hatalara bizde düşmeyelim.

tanyil 21.09.2008 22:21

[QUOTE=sensetik;415699]o zaman bir sorumlu varsa buda tff nin kayseri temsilcisidir..
bize maledilemez....[/QUOTE]

adamlardan yazılı bir görüş almışmısın. yooo
telefonda görüşdüm diyor. adam çıksa deseki ben böle bi konu hakkında görüş bildirmedim diye.
ne diyeceksin.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:43.