![]() |
Cevap: BURSAYA GİDİYORUZ (İSTDER)
[QUOTE=merkez_emre;474923]abi boş yer var arabada bende gelebılırmıyım aılemden ızın aldım :D
recep abi önünde maca soksana beni de :) bu sozlerı bi yerlerden hatırlıyom ama nerden :D:D:D: hayırlı yolculuklar...[/QUOTE] senin de bursada olmanı çok isterdim emre |
Sirf takimimizdan degil, sizden'de üc puan bekliyoruz!
Aslan terbiyecisi, timsah avcisi Sivasspor! |
BURSAYA GİDEN TÜM YİĞİDOLARA İYİ YOLCULUKLAR.
|
[QUOTE=merkez_emre;474923]abi boş yer var arabada bende gelebılırmıyım aılemden ızın aldım :D
recep abi önünde maca soksana beni de :) bu sozlerı bi yerlerden hatırlıyom ama nerden :D:D:D: hayırlı yolculuklar...[/QUOTE] [B][U]sen yeterki gel kardeş gerekirse ben ayakta giderim arabadaki yerin boşluğu önemli değil kardeş biz senin için yüreğimizde yer açtık [/U][/B] |
1 : Recep YÜKSEL
2 : Emre YÜKSEL 3 : Nursena YÜKSEL 4 : A........ YÜKSEL 5 : Osman GÜNAY 6 : Ertuğrul ÖZDEMİR 7 : Ömer COŞKUN 8 : Mustafa PARLAK (zaralıülkücü) 9 : Mustafa PARLAK (Hortlak) 10:Orhan Çalışkan 11: Murat Sarılar LİSTEYE DEVAM ... |
[B][/B]Yolunuz açık olsun Bursa'da görüşürüz İnşallah
|
[QUOTE=özgühertaş;475277]bu deplasmana bende geliyorum ama şu an istderlemi yoksa kendi imkanlarımızla gidicez belli degil.[/QUOTE]
halıt abı bızle gel ıstder olarak gıdelım |
[QUOTE=omercoskun;475597]1 : Recep YÜKSEL
2 : Emre YÜKSEL 3 : Nursena YÜKSEL 4 : A........ YÜKSEL 5 : Osman GÜNAY 6 : Ertuğrul ÖZDEMİR 7 : Ömer COŞKUN 8 : Mustafa PARLAK (zaralıülkücü) 9 : Mustafa PARLAK (Hortlak) 10:Orhan Çalışkan 11: Murat Sarılar LİSTEYE DEVAM ...[/QUOTE] Gidecek olan bu kadar mı koca İstanbul'dan? Katılım bekliyoruz, haydi !.... AYK |
[QUOTE=EROL DOĞAN 58;475361]BURSAYA GİDEN TÜM YİĞİDOLARA İYİ YOLCULUKLAR.[/QUOTE]
Eğer bildiğimiz benim tanıdığım Erol Doğan isen sende gidersin... S.ALİM.. =)) |
[B]Malum İstanbuldayım bu macı izlemeden Sivas'a dönmek olmaz BENDE GELİYORUM...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:11. |