![]() |
Cevap: İY Denizli Maçına Gidiyoruz
kartonu kırtasıyede bulabılırız...ayrıca uygun resım bulamadım...yollarsanız sevınırım ...
|
[QUOTE=buca5835;498176]kartonu kırtasıyede bulabılırız...ayrıca uygun resım bulamadım...yollarsanız sevınırım ...[/QUOTE]
Mail adresini ver veya [url]http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=21486&p=34&rid=2[/url] buradan istediğin kadar fotografı var. AYK |
Bomba gibi bir tezahürat yaptım. İzmirli Yiğidolar'ın tezahüratı belki de marşı olacak. Çok beğeneceksiniz ve çok tutulacak. Söylemesi kolay ve çok zevkli bir tezahürat oldu.
Tezahüratı, Yarın yazacağım... Bekleyiniz.....:D :D AYK |
bi kaç tüyo ver de nasıl bişey ögreneLİm bu arda ben karşıyakada sivasspor denegini bulamadım:(
|
[QUOTE=NETLOG;498279]bi kaç tüyo ver de nasıl bişey ögreneLİm bu arda ben karşıyakada sivasspor denegini bulamadım:([/QUOTE]
Zaten otobüste giderken çalışacağız. Ayrıca tüm taraftarlara yazılı olarak dağıtacağız marşları. Karşıyaka'da Sivaslılar Derneği adında dernek var. Resmi olarak Sivasspor Taraftar Derneği yok. Yeri de çok kolay. Akbank'ın arka sokağı. Bir hafta sonu gelirsen bende orada olurum, oturur konuşuruz. İnşallah maça giderken tanışacağız. Selamlar kardeşim. AYK |
[B]İzmir'de kampanya başladı[/B]
[B]İzmirli Yiğidolar Taraftarlar Derneği[/B], Denizlispor maçı için bir tur organizasyonu düzenliyor. [B]"Denizli Harekâtı"[/B] sloganıyla başlatılan kampanya çerçevesinde maç için İzmir'den Denizli'ye gidecek olan kırmızı-beyazlı taraftarların, bugün akşama kadar dernekle temasa geçmeleri istendi [B]Fotomaç[/B] |
giden arkadaşlar yolunuz açık olsun başarılar
|
[QUOTE=buca5835;498158]yalcın abı kusura bakma mesajını yeni gordum...bızzım bıraderle gorusmussun ama benı aramamadın ben senden telefon bekliyorum ...ayrıca benım aklıma bısey geldı eger olursa sıyah kartonlar getırelım trıbunde acalım ...nasıl olur...eger olur dersenız bu konu ıle ben ılgılenırım....
ayrıca pankart ısını napcaz...muhsın baskanın sıvasspor atkılı resmını koyalım...[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER]ARKADAŞLAR;[/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B]BENİ YANLIŞ ANLAMANIZI İSTEMEM.SİYAH RENK HIRİSTİYANLIK VE MUSEVİLİKTE BİR YAKINLARI ÖLDÜĞÜNDE VE YAS TUTULDUĞUNUDA KULLANILIR.OYSA MÜSLÜMANLARIN HERHANGİ BİR RENGİ YOKTUR.MUHSİN BAŞKANIMIZ VE ARKADAŞLARI MİLLETİNE HİZMET YOLUNDA ŞEHİT OLMUŞLARDIR.O YÜZDENDİR Kİ, BİZ MÜSLÜMANLAR ŞEHİT OLANLARA ÜZÜLÜP KARALAR BAĞLAMAYIZ.PEYGAMBERİMİZ'DE BİR HADİSİNDE ÜMMETİNİ HIRİSTİYANLARA VE MUSEVİLERE BENZEMEMEMİZ KONUSUNDA BİZİ ŞİDDETLE UYARIYOR. LÜTFEN;EĞER MÜ'MİN'SEK ONA YARAŞIR BİR ŞEKİLDE DAVRANALIM.[/B][/FONT] |
yalçın abi benim sınavlarım vardı giremiyordum kaç gündür fırsat bulup beni de ekleyin iki kişi kesinim şu an sayı artabilir.osman bornova
|
[B]Yolunuz açık olsun İzmirli Yiğidolar...
Takımımızı ege deplasmanlarında hiç yanlız bırakmıyorsunuz :) Yalçın abi yeni tezahuratı merak ediyoruz. Video seklinde bir yere yükleyebilir misin? Bizde ögrenmiş oluruz :)[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:36. |