![]() |
-->: BEŞİKTAŞ:0 SİVASSPOR:1
[COLOR="Magenta"][COLOR="DarkRed"][FONT="Comic Sans MS"][B]üçüncü şahsiyeti unutuyonuz:D futbolcuları çektim konuştum hatta bu maçı benim için kazanın diye:D[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR]
|
--->: BEŞİKTAŞ:0 SİVASSPOR:1
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Takımımıza Maçın başlamasından önce ve daha sonra destek olan Tüm Yiğidoları ve de öncelikle İstanbul Sivasspor Taraftarlar Derneği Üyelerimizi Canı gönülden kutluyorum...İnşallah bir aksilik olmaz ise Galatasaray maçında İstanbulda bizde yani 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak tribündeki yerimizi alacağız...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
Moral'a ıhtıyacımız Vardı Bjk KarSında Aldımız 3 Puan Moral Bulmamıza YeteRlı oldu Bu moralle Keskın VırajLarı AsaBılırız Amam Bu Macın 10 0 Olması GerekıyorDu Bjk KarSınDa TaRıhı Bır Farkı KacıRdık Bu FırSat elıMıze 1 kere Gecer Ama Olsun SaGLık oLsun EvımızDekı TrabZon MacıNa HerKEsı BekLıyorum Ozellıkle BayanLara SesleNıyorum LutFen Mac'a Gelın
ŞamPiYon SİVaSSpoR |
--->: -->: BEŞİKTAŞ:0 SİVASSPOR:1
[QUOTE=samiyusuf58;166027][COLOR="Magenta"][COLOR="DarkRed"][FONT="Comic Sans MS"][B]üçüncü şahsiyeti unutuyonuz:D futbolcuları çektim konuştum hatta bu maçı benim için kazanın diye:D[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
[B]:D ay sen eksık olma bız özelız :D uzaklardan geldık :D :D[/B] |
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B]sizin geldiğiniz yol bir saatlik yol:D ben 10 saatlik yoldan geldim;)[/B][/FONT][/COLOR]
|
--->: -->: BEŞİKTAŞ:0 SİVASSPOR:1
[QUOTE=samiyusuf58;166271][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B]sizin geldiğiniz yol bir saatlik yol:D ben 10 saatlik yoldan geldim;)[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
[B] 2,5 saatlık yol :D AAAAMMMMAAAAA bizimki 2.000 km seninki ise sadece 450 km hem sende ucaydınnn :D :D bak biz mac icin ucup geldik :D[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:33. |