SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   UEFA KUPASINA GİTMEK İÇİN KADROMUZ YETERLİMİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11634)

Abdullah DuMaN 02.08.2007 07:25

-->: --->: UEFA KUPASINA GİTMEK İÇİN KADROMUZ YETERLİMİ

[QUOTE=semihkilic_58;232602]hemşo o kadar kolay degıl inşallah gider bizim gönlumuzden gecende o ama o kadar da kolay degıl[/QUOTE]

SİVASSPOR UEFAYA GİDEBİLECEK KALİTEDE BİR TAKIM GİDEBİLİR

EyüphanAydın 10.09.2007 19:50

--->: UEFA KUPASINA GİTMEK İÇİN KADROMUZ YETERLİMİ

BENCE YETERLİ DEĞİL DAHA SÜPER LİGDE İYİ OYNUYAMIYORUZ UEFAYA GİDİPTE BENCE BİRAZ ... BENCE BEKLEMEMİZ LAZİM...

samet yıldız 10.09.2007 19:53

tabikide transfer gerekli yani forvet hatlarında etkiliyiz ama dahada olabiliriz uefa gitmek için her yere transfer gerekli

samet yıldız 10.09.2007 19:54

[QUOTE=eyuphan58;248078]BENCE YETERLİ DEĞİL DAHA SÜPER LİGDE İYİ OYNUYAMIYORUZ UEFAYA GİDİPTE BENCE BİRAZ ... BENCE BEKLEMEMİZ LAZİM...[/QUOTE]

o kadar da değil süper ligde iyi oynamıyoruz diosun hatalrımız tabikide varda o her takımda olan bişey

EyüphanAydın 10.09.2007 20:20

[QUOTE=samet yıldız;248084]o kadar da değil süper ligde iyi oynamıyoruz diosun hatalrımız tabikide varda o her takımda olan bişey[/QUOTE]

SEN BUGUNLERDE ÇOK KONUSUYON HE BENLE İLGİLİ DİKKAT ET........ BEN KENDİ YORUMUMU YAZDİM BEN SENİN ACAYİP ACAYİP YORUMLARAINA BİŞEY DİYORMUYUM

samet yıldız 10.09.2007 20:28

[QUOTE=eyuphan58;248096]SEN BUGUNLERDE ÇOK KONUSUYON HE BENLE İLGİLİ DİKKAT ET........ BEN KENDİ YORUMUMU YAZDİM BEN SENİN ACAYİP ACAYİP YORUMLARAINA BİŞEY DİYORMUYUM[/QUO

sana bişey diyen mi var yapıosan yap yorumunu birinin yorumuna karşılık vermiyeceksek 'alıntı yap' die bişey olmazdı boş boşa konuşma yapma yer doldurma forumda bari
sivasspor süper ligde güzel oynamıyorsa git başka takım tut

Abdullah DuMaN 11.09.2007 10:46

-->: UEFA KUPASINA GİTMEK İÇİN KADROMUZ YETERLİMİ

peki şu anda yeterlimi................

Abdullah DuMaN 12.09.2007 07:52

-->: --->: UEFA KUPASINA GİTMEK İÇİN KADROMUZ YETE

[QUOTE=eyuphan58;248078]BENCE YETERLİ DEĞİL DAHA SÜPER LİGDE İYİ OYNUYAMIYORUZ UEFAYA GİDİPTE BENCE BİRAZ ... BENCE BEKLEMEMİZ LAZİM...[/QUOTE]

beklemek olmaz kardeş şimdi tam sırası k.erciyes gidebiliyorsa biz neden gitmeyelim

Abdullah DuMaN 17.09.2007 07:17

-->: --->: UEFA KUPASINA GİTMEK İÇİN KADROMUZ YETE

[QUOTE=ümit furtana;232592]iyi bir stoper birde 10 numara şart zaten kadro yeterli olsaydı şuanda uefa kupasında olurduk[/QUOTE]

TRANSFER YAPILDI AMA BENCE HALA YETERSİZ

sivasli_yldrm 17.09.2007 09:40

su anki kadromuz uefa ya gidersek yeterli değil orta sahanın sağına ve soluna kanat akınlarını iyi yürütecek iki oyuncu lazım en azından bu takviyeler şart çünkü kadromuz iyi olmasına rağmen kısıtlı öyle uefa gibi bi platformda mücadele etmek istiyosak kadromuzu güçlendirmeliyiz tabi bunun için mali konularda takıma destek olunmalı takımımıza herkes sahip çıkmalı sadece sivasta ki bir kac esnafla bu işler yürümez büyük iş adamları sonuna kadar sahip çıkmalı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:03.