SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   ILGAR GURBANOV (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11821)

az-ya 07.10.2007 13:32

--->: ILGAR GURBANOV

İlgar en azından Fenerbahçe gibi bir takımın altyapısında yetişdiği için Sivas`a yararlı olur, merak etmeyin.

P.S. "[B]Azeri[/B]" diye kendinden menkul bir millet yoktur, sizlerin "[B]azeri[/B]" dediğiniz biz Azerbaycanlılar, etiyle-kanıyla özbeöz [B]Türküz[/B]..

altuntas58 07.10.2007 13:40

-->: ILGAR GURBANOV

ILGAR GURBANOV sivasspor için çok önemli bir futbolcudur önemli bir futbolcu olduğunu takımda oynama şansı bulduğunda gayet güzel ispatlamıştır sivasspor böyle değerlerin sayesinde bugün zirvede yarışıyor ILGAR GURBABOV seni seviyoruz her şey sivasspor için hep destek tam destek

gurbanov fan 08.10.2007 00:20

şans buldugunda takıma çok büyük faydası olacaktır,bunu zaman içinde görecegiz,lig uzun maraton bu maratonda gurbanovda kendine görev verildiğinde en iyi şekilde yapar herkes emin olsun..

gurbanov fan 16.10.2007 22:55

altuntaş üsküdarın neresindensin?gurbanovda kadıköylüdür...

gurbanov fan 22.10.2007 19:48

bülent hoca al kadroya gurbanovu seni mahçup etmeyecektir,1 gol atsa kendine gelicektir,GURBANOV ARKANDAYIZ.......

kasimov 06.11.2007 15:03

arkadaşlar öncelikle sivassporucanı gönülden bir beşiktaşlı olarak kutlarım....inşallah sivas sene sonuna kadar bu performansı gösterir ve şampionluğa oynar...geçen senelerden örneklerini çok gördük anadolu takımlarının çıkışı hep yarıda kaldığını.bole bişey sivasın başınagelmez inşallah...İKGAR GURBANOV benim hemşerim.ben de yaklaşık 7 senedir TÜRKİYEDEYİM.İLGAR da türkiyede yetişen bi futbolcu onun için hiç bi AZERBAYCAN takımında oynaması mümkün değil yani anlaşma bakımından pisikoljik olarak.burda futbolcuya değer verilir bizde ise pazarda patates satmaya gönderiler:)))))))))..eğer BÜLENT hoca İLGARA sahip çıkarsa yetiştirirse en çok AZERBAYCAN kazancaktır.bizimde artık bi idolumuz olur.tabi ki İLGAR çalışması lazım çok yetenekli bi futbolcu..sergen stili var onda.bu arada sergen eskişehirde barları gezmekten bıkmışşş...ben de eskişehirdeym bilom ondan...sivasa başarılar...bu haftasonu sivas yener beşiktaşı heralde.bıraktık ligi umut kalmadı bari şampionlar liginde bişey yaparız...iiii günler

altuntas58 06.11.2007 15:12

-->: --->: ILGAR GURBANOV

[QUOTE=kasimov;270473]arkadaşlar öncelikle sivassporucanı gönülden bir beşiktaşlı olarak kutlarım....inşallah sivas sene sonuna kadar bu performansı gösterir ve şampionluğa oynar...geçen senelerden örneklerini çok gördük anadolu takımlarının çıkışı hep yarıda kaldığını.bole bişey sivasın başınagelmez inşallah...İKGAR GURBANOV benim hemşerim.ben de yaklaşık 7 senedir TÜRKİYEDEYİM.İLGAR da türkiyede yetişen bi futbolcu onun için hiç bi AZERBAYCAN takımında oynaması mümkün değil yani anlaşma bakımından pisikoljik olarak.burda futbolcuya değer verilir bizde ise pazarda patates satmaya gönderiler:)))))))))..eğer BÜLENT hoca İLGARA sahip çıkarsa yetiştirirse en çok AZERBAYCAN kazancaktır.bizimde artık bi idolumuz olur.tabi ki İLGAR çalışması lazım çok yetenekli bi futbolcu..sergen stili var onda.bu arada sergen eskişehirde barları gezmekten bıkmışşş...ben de eskişehirdeym bilom ondan...sivasa başarılar...bu haftasonu sivas yener beşiktaşı heralde.bıraktık ligi umut kalmadı bari şampionlar liginde bişey yaparız...iiii günler[/QUOTE]

iYİ DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKÜRLER ILGAR GURBANOV GELİNCE BİZİM TAKIMDA BAŞARILI OLANLAR İLK 11 GİRER ÖYLE ŞÖHRETLİ FELAN FARK ETMEZ GURBANOVDA ZAMANLA BU TAKIMDA YERİNİ ALACAĞIN DÜŞÜYORUM

CÜSSKB-Aynur 10.11.2007 22:27

[B]Gurbanov, bugün attığı mükemmel golle, Beşiktaş karşısında galip gelmemize sebep oldu.
İlk golüyle şeytanın bacağını kırdı, bundan sonra da böylesine güzel goller bekliyoruz kendisinden,;)[/B]

Cley 10.11.2007 22:40

Gurban olurum Gurbanov'a. gollere devam eder inşallah.

sinan-58 10.11.2007 22:40

gurban olurum ben sana gurbonoooooooooooooov

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:48.